Bábätko má často otvorené ústa
Riešili ste toto s pediatrom alebo to odznelo? Mne to prišlo strašne zlate že tak spinka a aj občas počas dňa tak je ale dnes mi vyskočilo video od nejakej laktacnej že to nie je v poriadku.. tak neviem či to odznie alebo to mám riešiť. Nemá ešte ani 2 mesiace.
@anonym_ca4546 prečítaj si čo si napísala a potom sa pytaj.
Tak ustráchaná matka sa prišla opýtať či to malo aj niekhoo deti tak a či sa to upravilo pripadne či to riešili s pediatrom a ty čo urobíš? Nápises jej aká je neschopná matka a že ľutuješ jej dieťa. Nie je to zo seba aspoň kúsok zle? Mne by teda bolo. V živote by som si toto nedovolila nech by ta matka bola akákoľvek. Tak asi toľko
@anonym_autor ustráchaná za to že decko má otvorené ústa. To kam sme sa dostali. Ustráchaná za to že videla video, kde niekto povedal že to nieje ok. Vitajte v 2026 😀 a budem sa radšej pýtať na fóre, kde nikto nepozná stav dieťaťa. Nieje totižto každé dieťa rovnaké.
Moji do teraz ked spia tvrdo tak maju usta otvorene. Vies odsledovat ci dycha nostekom alebo ustami? Az potom ked sa popytaj dr. Ja som to neriesila.
@anonym_autor Autorka radsej jej uz ani nereaguj, nema to zmysel. Toto je forum, kde si radia mamicky s cimkolvek. Preto je tato stranka zalozena. Podla mna je uplne v poriadku,ze si sa tu opytala, lebo na vsetko uz pouzivat Al mi pride ozaj z cesty, niekedy rady mamiciek, ktore si tymto u dietata presli je lepsia a ani Al vela krat nenapise veci ako realne su. A ked ta anonymka, co sa tu do teba navaza vsetko riesi s lekarom, budis, ved nech riesi, ale za to nemusi urazat teba. A navyse tiez to prekonzultujes s mudr ako som citala uz vyssie🙂 Z takych zien si nic nerob, namiesto toho, aby temu preskocila, tak si ide sem vybijat svoju aktualnu naladu a celu mudrost sveta co ma v hlave🙂🤦♀️ Drzim palceky, aby tvojmu drobcekovi nebolo nic vaznejsie🍀
@motylik2559 áno to som pochopila a ďakujem veľmi pekne verím že pediater povie že je to ok.
Už to tu fakt stratilo úroveň v poslednej dobe ako spustili tieto anonymne odpovede tak tu len urážajú a ja sa už ani nečudujem že všetky fóra sú založenej pomaly anonymne keď takete ženy len vedia urážať a nič viac
Moji do teraz ked spia tvrdo tak maju usta otvorene. Vies odsledovat ci dycha nostekom alebo ustami? Az potom ked sa popytaj dr. Ja som to neriesila.
@maryetta ďakujem mne sa zdá že dýcha aj nosom aspoň keď priložím ruku k nosu tak by som povedala že dýcha nosom ale pre istotu sa na to opýtam
@motylik2559 áno to som pochopila a ďakujem veľmi pekne verím že pediater povie že je to ok.
Už to tu fakt stratilo úroveň v poslednej dobe ako spustili tieto anonymne odpovede tak tu len urážajú a ja sa už ani nečudujem že všetky fóra sú založenej pomaly anonymne keď takete ženy len vedia urážať a nič viac
@anonym_autor veru, suhlasim👌 Druhy krat, ked zalozis temu,ze sa budes chciet nieco opytat tak ako dnes, vobec na stiplavy koment nereaguj, ako keby tam ani nebol, idealne odignorovat😄 Reaguj na tie co ti odpisu normalne odpovede🙂 Tak vela zdravicka🌞
@anonym_2d9803 nikde nepíšem že som výborná matka, mo stav svojich deti konzultujeme s dr, lebo ten vie čo je najlepšie. Nie iné ženy na internete
@anonym_ca4546 super, si lepšia ako ostatné.
Dufam, ze ta to potešilo a uz nebudes prskat
@anonymny_autor presne ako radí motylik, najlepšie ich ignorovať a nedať im šancu troliť. Sú to zatrpknuté "dámy" s ktorými sa doma ani kredenc nebaví, preto sa sem chodia ventilovať 🙂
Je to normálne robia to moje deti ,moja neter,moja nevlastná dcéra.Je to normálne

@anonym_ca4546 keby môžem tak ta hneď nahlásim takýto clovek ako ty tu nemá čo robiť. Pekný večer
@anonym_autor Autorka radsej jej uz ani nereaguj, nema to zmysel. Toto je forum, kde si radia mamicky s cimkolvek. Preto je tato stranka zalozena. Podla mna je uplne v poriadku,ze si sa tu opytala, lebo na vsetko uz pouzivat Al mi pride ozaj z cesty, niekedy rady mamiciek, ktore si tymto u dietata presli je lepsia a ani Al vela krat nenapise veci ako realne su. A ked ta anonymka, co sa tu do teba navaza vsetko riesi s lekarom, budis, ved nech riesi, ale za to nemusi urazat teba. A navyse tiez to prekonzultujes s mudr ako som citala uz vyssie🙂 Z takych zien si nic nerob, namiesto toho, aby temu preskocila, tak si ide sem vybijat svoju aktualnu naladu a celu mudrost sveta co ma v hlave🙂🤦♀️ Drzim palceky, aby tvojmu drobcekovi nebolo nic vaznejsie🍀