icon

Bábätko má často otvorené ústa

Včera o 14:59

Riešili ste toto s pediatrom alebo to odznelo? Mne to prišlo strašne zlate že tak spinka a aj občas počas dňa tak je ale dnes mi vyskočilo video od nejakej laktacnej že to nie je v poriadku.. tak neviem či to odznie alebo to mám riešiť. Nemá ešte ani 2 mesiace.

Strana
z2
motylik2559
Včera o 17:11
@anonym_autor

@anonym_ca4546 keby môžem tak ta hneď nahlásim takýto clovek ako ty tu nemá čo robiť. Pekný večer

@anonym_autor Autorka radsej jej uz ani nereaguj, nema to zmysel. Toto je forum, kde si radia mamicky s cimkolvek. Preto je tato stranka zalozena. Podla mna je uplne v poriadku,ze si sa tu opytala, lebo na vsetko uz pouzivat Al mi pride ozaj z cesty, niekedy rady mamiciek, ktore si tymto u dietata presli je lepsia a ani Al vela krat nenapise veci ako realne su. A ked ta anonymka, co sa tu do teba navaza vsetko riesi s lekarom, budis, ved nech riesi, ale za to nemusi urazat teba. A navyse tiez to prekonzultujes s mudr ako som citala uz vyssie🙂 Z takych zien si nic nerob, namiesto toho, aby temu preskocila, tak si ide sem vybijat svoju aktualnu naladu a celu mudrost sveta co ma v hlave🙂🤦‍♀️ Drzim palceky, aby tvojmu drobcekovi nebolo nic vaznejsie🍀

anonym_ca4546
Včera o 17:13
@anonym_autor

@anonym_ca4546 prečítaj si čo si napísala a potom sa pytaj.
Tak ustráchaná matka sa prišla opýtať či to malo aj niekhoo deti tak a či sa to upravilo pripadne či to riešili s pediatrom a ty čo urobíš? Nápises jej aká je neschopná matka a že ľutuješ jej dieťa. Nie je to zo seba aspoň kúsok zle? Mne by teda bolo. V živote by som si toto nedovolila nech by ta matka bola akákoľvek. Tak asi toľko

@anonym_autor ustráchaná za to že decko má otvorené ústa. To kam sme sa dostali. Ustráchaná za to že videla video, kde niekto povedal že to nieje ok. Vitajte v 2026 😀 a budem sa radšej pýtať na fóre, kde nikto nepozná stav dieťaťa. Nieje totižto každé dieťa rovnaké.

maryetta
Včera o 17:16

Moji do teraz ked spia tvrdo tak maju usta otvorene. Vies odsledovat ci dycha nostekom alebo ustami? Az potom ked sa popytaj dr. Ja som to neriesila.

autor
Včera o 17:20
@motylik2559

@anonym_autor Autorka radsej jej uz ani nereaguj, nema to zmysel. Toto je forum, kde si radia mamicky s cimkolvek. Preto je tato stranka zalozena. Podla mna je uplne v poriadku,ze si sa tu opytala, lebo na vsetko uz pouzivat Al mi pride ozaj z cesty, niekedy rady mamiciek, ktore si tymto u dietata presli je lepsia a ani Al vela krat nenapise veci ako realne su. A ked ta anonymka, co sa tu do teba navaza vsetko riesi s lekarom, budis, ved nech riesi, ale za to nemusi urazat teba. A navyse tiez to prekonzultujes s mudr ako som citala uz vyssie🙂 Z takych zien si nic nerob, namiesto toho, aby temu preskocila, tak si ide sem vybijat svoju aktualnu naladu a celu mudrost sveta co ma v hlave🙂🤦‍♀️ Drzim palceky, aby tvojmu drobcekovi nebolo nic vaznejsie🍀

@motylik2559 áno to som pochopila a ďakujem veľmi pekne verím že pediater povie že je to ok.
Už to tu fakt stratilo úroveň v poslednej dobe ako spustili tieto anonymne odpovede tak tu len urážajú a ja sa už ani nečudujem že všetky fóra sú založenej pomaly anonymne keď takete ženy len vedia urážať a nič viac

autor
Včera o 17:20
@maryetta

Moji do teraz ked spia tvrdo tak maju usta otvorene. Vies odsledovat ci dycha nostekom alebo ustami? Az potom ked sa popytaj dr. Ja som to neriesila.

@maryetta ďakujem mne sa zdá že dýcha aj nosom aspoň keď priložím ruku k nosu tak by som povedala že dýcha nosom ale pre istotu sa na to opýtam

motylik2559
Včera o 17:24
@anonym_autor

@motylik2559 áno to som pochopila a ďakujem veľmi pekne verím že pediater povie že je to ok.
Už to tu fakt stratilo úroveň v poslednej dobe ako spustili tieto anonymne odpovede tak tu len urážajú a ja sa už ani nečudujem že všetky fóra sú založenej pomaly anonymne keď takete ženy len vedia urážať a nič viac

@anonym_autor veru, suhlasim👌 Druhy krat, ked zalozis temu,ze sa budes chciet nieco opytat tak ako dnes, vobec na stiplavy koment nereaguj, ako keby tam ani nebol, idealne odignorovat😄 Reaguj na tie co ti odpisu normalne odpovede🙂 Tak vela zdravicka🌞

anonym_2d9803
Včera o 19:14
@anonym_ca4546

@anonym_2d9803 nikde nepíšem že som výborná matka, mo stav svojich deti konzultujeme s dr, lebo ten vie čo je najlepšie. Nie iné ženy na internete

@anonym_ca4546 super, si lepšia ako ostatné.
Dufam, ze ta to potešilo a uz nebudes prskat

anonym_30aa4d
Včera o 19:39
@anonym_autor

@anonymny_autor presne ako radí motylik, najlepšie ich ignorovať a nedať im šancu troliť. Sú to zatrpknuté "dámy" s ktorými sa doma ani kredenc nebaví, preto sa sem chodia ventilovať 🙂

anonym_8e3170
Včera o 19:43

Je to normálne robia to moje deti ,moja neter,moja nevlastná dcéra.Je to normálne

Strana
z2