Bojím sa, ako trojročná dcéra zvládne test na Covid-19
Dobrý deň, prosím, nemá niekto podobnú skúsenosť? Som zúfalá. Moje dieťa (3 roky) má podozrenie na covid. Problém je, že ona sa panicky boji aj kvapiek do nosa,nie ti tej paličky, čo sa dava pri testoch.
Neviem si predstaviť, ako jej to urobia. Keď jej dávame kvapky, musíme ju dvaja držať, ale tak so sebou zametá, je až fialová od strachu, úplne panickeho strachu, preto to ani už nerobíme, aj tak sa nám to nikdy nepodarí...
Proste tie testy nezvládne. Nie som z tých, čo si myslia, že testovanie prepichuje mozog, či ako 🙂 🙂 ale bojím sa, že jej by vážne niečo poškodili. Proste tým, ako by so sebou zametalaa pri tých odberoch. Neviete mi prosím niekto poradiť, čo robiť v mojej situácii? Som fakt totálne zúfalá
@leuska15leuska15 podozrenie má na základe čoho??
@leuska15leuska15 ahoj, úplne ta chápem, aj ja mam 3 ročnú slečnu a týmto sme si v septembri prešli. Ona ma tiež paniku z lekárov, atď... Ale na počudovanie na test išla s mužom, keby som šla ja, tak by sa len ľutovala a mojkala a test robili tak, že muž si sadol do takého kresla, zasprajcol rukami a nohami dieťa a človek v skafandri rýchlo vytrel ustocka a nos, ich to tak neboli ako dospelých. To sa neboj, bolo to raz dva, dostala od nich hračku a celý deň bola na seba pysna😁 zvládne to.
@leuska15leuska15 ešte doplním, oni šli na test celá trieda v škôlke, našťastie negatívni všetci. Ale v auguste sme to absolvovali všetci dva krát, lebo muž bol pozitívny, len ona ešte nemala 3 roky vtedy, tak ju netestovali, len staršieho.
normalne, maly mal v lete test na covid a prezil, Trochu mu to vadilo, drzala som ho, aby sa nepohol.... je to neprijemne ale detom to nerobia tak ako dospelym -nos nepchaju tak holboko a nakolko maly mal sople, tak stacilo vytret 1 dierku....
Ja by som tiež nedala, proste by som bola minimálne 2 týždne pre istotu v karanténe, určite kým nebude úplne zdravá. Kto to nezažil to nepochopí. A tiež siyslim, že by jej mohli ublížiť, keď sa bude takto metať, to nemusí nos ani trafiť.
Muž má takúto panickú hrôzu z kvapiek do očí. Je dospelý a chápe to, ale nevie si pomôcť. Minule tu jedna pani písala ako sa muž tusim zavrel do skrine lebo videl čierne maca. Proste ak má panickú hrôzu, nikto s tým nič nenarobí.
@jankapepe a to sa dá? Ja som to hľadala ale nasla som, že len v Bratislave. My ale žijeme 4 hodiny od Bratislavy
@leuska15leuska15 mozes si kupit test na doma, pichne sa do prsta a robi sa z krvi.
@leuska15leuska15 zavolaj lekárovi. Ale ak vás poslali na výter z úradu verejného zdravotníctva tak to výpovednú hodnotu pre nich nemá a na výter pôjdete tak či tak.
@sovica kde ste boli prosím na odbere?
Ja som bola medzi prvými testovanými aj so synom (3r) v marci. A presne ako píšu niektoré....kľudná matka kľudne dieťa. Doma sme si vysvetlili kam pôjdeme a co nám budú robiť...povedala som mu presne ze aká tyčinka co s nou v hrdle budú hľadať...A v pohode úplne. Sedel v kociari športovom pripnuty, otvoril ústa a za pár sekúnd bolo.
Ja som mala s tým veľký problém lebo mne do nosa šiel.az neviem kde...bolelo to.ako svina.A strašne sa mi pustila krv...až potom sa malý zľakol.
Je to naozaj úplne iné ako bežný vyter u doktorky. Tie mávam hocikedy a problém.nemam. Toto som si povedala ze nabudúce seriem na to a radšej si zaplatím.ten z krvi.
@leuska15leuska15 dobrý večer ako ste prosím dopadli

@leuska15leuska15 daj jej spraviť test na protilátky z krvi.