Bolesti hlavy 10 ročného dieťaťa
Dobrý deň kedysi som tu písala ,že moje dieťa bolí hlava,opakuje sa to tak 2-3x do mesiaca poobede začne,že ho bolí hlava ,zvracia,potom zaspí a keď sa zobudí akoby sa nič nestalo, boli sme s virózou v septembri v nemocnici,robili mu i CT mozgu,následne EEG mozgu u neurologa nič sa nezistilo, očné pozadie v norme,nosí do ďialky 0,5 dioptrie, v pondelok opäť k večeru bolesť hlavy,zvracal,zaspal ráno fit,včera večer sa sťažovalo ,že hlavička bolí ale nezvracial, zaspal, dávam mu na odporúčanie magnezium volá sa to kidi mag?, dnes s ním idem k lekárke ,tak jej o bolesti hlavy opätovnej poviem, ja som silná migrétička, detská mi tvrdí,že to môže mať po mne slabé migrény, pomáha Vám,kto máte podobné problémy magnézium? dnes sa jej chcem spýtať na magne B6,či nie sú lepšie tablety ako kidi mag , pri bolesti hlavy sa vyzvracia a je dobre,tabletku od bolesti nepotrebuje, alergia na histamín negatívna tiež, takže máme bolesti hlavy a nezistili zatiaľ príčinu...je to horzné,že i naše deti bolí hlavička,snáď z toho vyrastie....
@spageta85 ďakujem,ale skúšali sme, nepomáha 😔objednala som ju na akupunkturu, detská doktorka,že nech skúsime,tak uvidíme.Ideme k novej neurologičke o 3 týždne do NZ, snáď nám pomôže,už som vážne zúfalá.
@mamina2174 Verím a držím palce ja som tak bola v Komárne so synom v špecializovanom stredisku na poruchy rovnováhy kde sa orientujú ..a teraz s dcérou podobne problémy ale včera to uzavreli a keď sa to nezlepší riešiť psychologicku máme ..
@spageta85 my ideme k psychologičke na one brain metódu -odblokovanie, nakoľko mi zomrel manžel pred 1,5 rokom,či náhodou to nieje problém.Jedna známa mi poradila,vraj jej dcére pomohlo.Uz všetko skúšame.....
@mamina2174 neviem čo to je za metódu pozriem si to ...Moju dcéru aj brucho bolieva ..Máme za sebou rozvod ja nového priateľa no ona si snim rozumieme s ocinom sa stretáva ako takto nevyzerá že by mala nejaký problém tak ja tiež neviem ...v škole je trochu slabšia ona je ale povaha že to má na háku nerobí si stým nejaké starosti a celkovo je bezprostredná není nejaká citlivá alebo že by sa s niečím trápila teda nebadane nič také ...ale pokiaľ teda nás pošlú psychologické nebudem namietať .
@mamina2174 no skúšali sme 3 liečby no dlhodobejšie berie lieky topimak každý večer 1 tabletku a už dlhšie máme kľud no dostala konečne svoje dni takže môže byť že to bolo aj tým ťažko povedať uvidíme časom aj moja Natálka keď začnú bolesti tak jej na zvracanie ,zamhmlievanie,no ako tak sa jej uľaví keď ju napne na 🤢🤮
@spageta85
@mamina2174 aj citlivosť,stres a podobne vplýva na bolesť hlavy my sme tiež boli u psychologický ale tam všetko ok

@mamina2174 skúste mi nemáme odskúšané ale kúpim to za pokus aj to stojí ...