icon

Bolesti nožičiek po chorobe u 2 ročného dievčatka

michaelasofia
8. jan 2013

Ahojte, potrebujem vediet ci niekto nema s tym skusenosti. Pred rokom, Sofinka mala 1,5 roka bola striedavo asi 2 mesiace chora. Brali sme sirupy, kvapky do nosa,... Uz ani neviem co vsetko. Po dolieceni plakala ze nozky bolia, po zobudeni nechodila, resp. chodila strasne. Strasne som sa zlakla. Tahala nozku za tebou, vzdy to nejako rozchodila, trvalo to asi 3 dni kym to uplne odznelo. Len este asi 2 mesiace sa stazovala ze ju bolia. Chodili sme po lekaroch, po kramaroch, neurologia,... Vsetko v poriadku, nasa dr. to uzavrela ze su to dozvuky choroby. Odznelo to a my sme neriesili. Len teraz bola zase 1 mesiac chora a vcera zase nechodila. Mne sa to nezda, myslim si ze reaguje zle na nejaku zlozku lieku (Mucosolvan, Stodal, Solmucol) co sice lekarka vylucila ale moc im neverim nakolko su dobre plateni od farmaceutickeho priemyslu. Malej to za jeden den odznelo, len mne to neda, to nieje v poriadku. Vdaka za kazdu radu 🙂

Strana
z2
irenkask
9. jan 2013

@michaelasofia Nemyslela som tým že zistiť zhubné ochorenie ale aj určité neurologické diagnózy a autoimunitné sa tak dajú zistiť.
Ak chceš prečítaj si o mojej vnučke tu http://simonka.webnode.sk/
Presne tak zničili jej a celej našej rodine život a takých detí pribúda denne veľmi veľa, onkológie praskajú vo švíkoch.
Budem rada ak si z toho odnesieš ponaučenie pre seba a svoju rodinu lebo mne už nejde o nič len varovať ľudí aby sa zachránili kým je čas.

michaelasofia
autor
10. jan 2013

@irenkask Citala som si Simonkin pribeh ☹ je to strasne!!! Niet k tomu co dodat.
Drzim palce nech sa jej dari a celej rodine vela trpezivosti a lasky. Zbytocna tragedia ☹

Strana
z2