icon

Trochu krvi v prvom trimestri. Je to normálne?

11. sep 2026

Ahojte aktuálne som 8+6 je to moje prvé tehotenstvo teraz momentálne som pn keďže som mala nádchu a kašeľ. Dala som si raz paralen asi 3 krat stodal sirup a nasyvin sprej do nosa parkrát. Inak mam uz tyzden kludový režim vačšinu času oddychujem. Predchvíľou som išla na wc a mala som na gatiach akokeby jednu kvapku krvy plus jemné ružové špinenie a akokeby taký krvavý “vlas” chápete také tenké niečo. Stretli ste sa s tým už? Veľmi som sa zľakla keďže sledujem stále či je všetko v poriadku dávam si veľmi pozor

weleda123
11. sep 2026

@anonym_autor mala som to podobne. Trochu krvi a taký špinavý výtok. Ja som sa toho zľakla, hneď som utekala na pohotovosti. Dostala som tam injekciu na riedenie krvi a dali mi lieky - ascorutine a progestanelle vkladať odspodu na udržanie plodu. Brala som to až do 16tt.

anonym_1eb22f
11. sep 2026

@anonym_autor určite to nepodcenuj. Moja krv znamenala hematóm, kľudovy režim a utrogestan do konca tehotenstva. Rozhodne by som to nebrala na ľahkú váhu

autor
11. sep 2026

Kontrolu u gyn mám 21. keď by prišla ešte krv volám jej či možem prísť aj skôr

anonym_24fbe5
11. sep 2026

@anonym_autor ja som sem tam spinila skoro cely prvy trimester, ze obcas hnedy maly fliacik. Ale nikdy nie cerstva krv. Nikdy som nesla na pohotovost, nemala som ten pocit, ze je to nutne. Na kontrole u lekara vzdy vsetko v najlepsom poriadku.
Inak je taka bezplatna linka zdravotnej pomoci. Raz som si nebola ista, ci ist na pohotovost a tak som tam zavolala. Pracuju tam vystudovani zdravotnici a ukludnili ma, ze nie je nutne utekat na pohotovost

zuzubb007
11. sep 2026

Smer urgent, nemalo by nič také byť, dajú prípadne lieky na udržanie

fujo
13. sep 2026

Netreba to podcenovat Pri takomto krvacani som skoro o dieta prisla