Brat zvracia aj z čistej vody
Dievčatá prosím vás poraďte mi...
Bratovi bolo ráno zle pýtala som sa ho či mu mam spraviť niečo jesť tak nechcel nič lebo, že mu je zle ani vodu nechcel...
No a trocha pospal a potom už sa pozvracial no a stále keď začne zvraciať tak je to takto celý deň aj noc... A nedostane do seba ani čistú vodu...
Poraďte mi prosím vás čo by zabralo, aby nezvracial už toľko... Neviem prečo zvracia aj z čistej vody alebo chlieb iba tak som mu dala nech aspoň niečo má v žalúdku... 🥺☹️
ach tak. Ja to mam tiez z hrania. Ale to je koli ociam. Ako neustale sledujem hru, tak dostavam migrenu. Nemozem moc dlho hrat. Ked uz citim, ze mi zacina byt blbo, tak to musim vypnut. Inak na to mi pomaha ibalgin = ak nezaberie jeden, dam si hned druhy a je mi lepsie. Keby som si nedala tabletku, tak ma rozboli hlava a dostanem migrenu a tiez potom vraciam.
🤦🏼♀️Ah😀
Pýtala som sa len na radu čo mu dat, aby to bolo kratšie.... A vy mi tu už píšete o nemocnici a že môže zomrieť a neviem čo ešte...
Mám menej rokov než vy, ale taká vec, že... Môže zomrieť z toho, že zvracia raz za 5 rokov to mi príde až... nerobte z komára somára. Nič mu nie je, len keď sa nenaje tak zvracia, ah🙄
Poznáme, ja mam takého syna. Vždy sa bojím ak mi povie že ho bolí bruško. Vravím si radšej nech je to hnačka ako nech začne grcať. Presne je taký že neudrží nič a ide z neho žlč aj pol dňa či celý deň. Už ho nemá ani z čoho napínať ale napína ho.
Kým tro zvláda doma a nieje dehydrovaný a nechávam ho spinkať a vždy to prejde.
Raz to neprechádzalo tak šiel do nemocky dali lieky proti grckaniu a infúzku a ukludnilo sa to skoro hneď.
Skús nabudúce podať kinedril. Ten je proti grckaniu. Prinajhoršom ho vygrcia ale može pomôcť.
A presne aj ten stav poznám že je človeku zle keď sa nenaje. Ja keď som hladná mám pocit že sa dogrciam a nasilu sa najem aby to prešlo.
Tak neviem, čo vlastne chceš pocut... Keď všetko vyvrati, čo mu dáš, tak zrejme nič sa nedá dat ústami, , aby nevracal, a aby to bolo kratšie. Hlavne si vôbec neodpísala, čo na to rodičia a kde vlastne sú, ako a prečo to neriešia a Prečo si s ním doma ty. Keď vieš, že mu nič nie je a ze vracia len keď sa nenáje, tak mu daj vždy jest a nebude vracať. Lebo trichu mi to príde, že si normálne naštvaná, že ti tu ženy chceli poradiť. My nevieme, ako to u vás vyzerá, ako vracia, ako veľa, ako to vyzerá. A ano, dieťa sa dokáže po jednodennom zvracani, keď nič neudrží v sebe, dehydrovat tak, že skončí na infuzkach, lebo ma menší organizmus, ako dospelý. . Ako bez urážky, ale keby, mne decko tak je celý deň aj noc, tak som s nim na pohotovosti. Ale to ty zrejme lepšie vieš, keďže "mu nič nie je" len celé hodiny vracia.

@jaskolka častejšie... 😀 Má to len vtedy keď sa nenaje. Takže je to len za pár rokov.