Bývajú vaše deti často choré v lete?
Aj teraz v lete byvaju vase deti chore?
Ani nie, skor prechladnutie z klimy v obchodoch
Náš ma akurát laryngitidu 🙄 minule leto neboli chorí, rok predtým sme mali kovid.
Najhoršiu chorobu čo moje deti mali dostali v auguste, rok sa z nej dávajú dokopy 🤷 čiže áno
áno má druhú angínu behom 2 mesiacov
Moje dieta ochorie zasadne vzdy na dovolenke. A ak na dovolenku v lete nejdeme, chore nie je.
Vyskusajte ist na dovolenku do Tatier, my sme boli na lieceni a malej ten vzduch tam velmi prospel 🙂
Nie, iba jeseň
Nie prakticky vôbec je jedno ako je ročne obdobie, ale ja si pamätám ako dieťa som bola vždy prvý prázdninový týždeň chorá pravidelne
U nas leto nie je, takze stava sa :(
Ano, koncom juna mala dcera anginu, tyzden brutalne horucky. A ucitelka vravela ze polka triedy mala kadejake virozy.
Moje deti zásadne vyhladavaju choroby cez prázdniny 😅ci cez vianoce alebo letné.
Moje deti sú choré stále-ak sa stane , že mesiac sú ako tak zdrave naraz , oslavujem .
Ano.pravidelne a aj ja
Jasne, aj minule leto aj toto. Ale tak nesedime doma, chodime kade tade tak skor nachyta kdejaku paskudu
Cez leto väčšinou,hnačky,zápal ucha z vody,menší laryngiridu máva....taká klasika....
V lete vôbec.
Ja som mávala vždy aj cez prázdniny angíny s teplotami cez 39. ☹
Dcéra našťastie nezdedila tento "dar."
Áno aj cez leto, už 2x ma angínu. Minulý rok to isté. Ma potvrdený imunitný deficit takže u nás ci leto alebo zima je to jedno ☹
3 ročný naposledy v decembri kašeľ a 5 ročný mal začiatkom jari zápal stredného ucha, odvtedy ani jeden nič. V lete mávame našťastie od chorôb pokoj, riešime úrazy a uštipnutia 😀
Moj ma prave teraz za sebou nadchu so zatekajucimi soplikmi. A druhy tyzden vykasliava po spanku hlieny a cez den a v noci mi dnes cez den zacal sucho drhnut. Nechapem. Lekarka na prosik urobila vyter. Ale ci kasel po nadche vzdy trval 2-3 tyzdne?…ach, takze ano
Pred rokom koncom augusta nas vsetkych styroch skosila nejaka respiracna pliaga a pred 2 rokmi v lete sme tiez postupne zalahli vsetci 4, uz nepamatam, aky to bol mesiac...teraz sa zazracne drzime-pred 3 tyzdnami sme sice mali nejake grcacky a hnacky a asi v maji mali deti, aj ja, zapalene oci, ale take tie nase klasiky - sopel, kasel, ktore suzuju najma starsieho skolkara od novembra do aprila dost casto, sme nemali uz cca 3 mesiace
Vsetky deti boli koncom juna, na zaciatku jula chore, ja s nimi. Aj crevne virozy, aj obycajne virozy so soplom a kaslom.
Ano... Vlani kvoli tomu nesli do tabora . Obaja ochoreli... A to nie su malinki...
@mamickalisticka aj moj a strasnu😔
pred necelým mesiacom sme mali nejaku chripku. Vsetci 5ti .
dnes mam uz 3tie chore dieta. Prva mala 2 dni horucku a okrem nej nic...
Neviem co to zase.. dnes dalsie 2 deti naraz...
Co to je vo vzduchu?
Klima, Bazen, zmrzlina a mozno nejaky virus- angina na zaciatok leta. Nie nebyva chory ale v lietadle a v aute prechldneme vsetci vzdy (1-2 dni KO) a je to v pohode. Ja som mala predminule leto koronu … asi z Tesca
@veronikadany a ako to riešite takto v lete? Keď má záchvat v noci? Akože náš kašle celý deň, ale v noci je to na prd keď nemôžem ísť k oknu na chladný vzduch 🙄 mraziak nejak nepomáha, čipky máme pre istotu v chladničke vždy.. a mokre uteraky po celej spalni momentalne😵💫

Nie len na jar a na jesen.Ani cez zimu nie