icon

Bývajú vaše deti často choré v lete?

12. júl 2024

Aj teraz v lete byvaju vase deti chore?

Strana
z2
biglovemom
12. júl 2024

Nie len na jar a na jesen.Ani cez zimu nie

martyzpp
12. júl 2024

Ani nie, skor prechladnutie z klimy v obchodoch

mamickalisticka
12. júl 2024

Náš ma akurát laryngitidu 🙄 minule leto neboli chorí, rok predtým sme mali kovid.

kris_tin257
12. júl 2024

Najhoršiu chorobu čo moje deti mali dostali v auguste, rok sa z nej dávajú dokopy 🤷 čiže áno

malalienka85
12. júl 2024

áno má druhú angínu behom 2 mesiacov

diewcatqoo
12. júl 2024

Moje dieta ochorie zasadne vzdy na dovolenke. A ak na dovolenku v lete nejdeme, chore nie je.

penelope11
12. júl 2024

Vyskusajte ist na dovolenku do Tatier, my sme boli na lieceni a malej ten vzduch tam velmi prospel 🙂

lizatko1009
12. júl 2024

Nie, iba jeseň

sense
12. júl 2024

Nie prakticky vôbec je jedno ako je ročne obdobie, ale ja si pamätám ako dieťa som bola vždy prvý prázdninový týždeň chorá pravidelne

cookie29
12. júl 2024

U nas leto nie je, takze stava sa :(

masinka
12. júl 2024

Ano, koncom juna mala dcera anginu, tyzden brutalne horucky. A ucitelka vravela ze polka triedy mala kadejake virozy.

mmoni89
12. júl 2024

Moje deti zásadne vyhladavaju choroby cez prázdniny 😅ci cez vianoce alebo letné.

kleopatra114
12. júl 2024

Moje deti sú choré stále-ak sa stane , že mesiac sú ako tak zdrave naraz , oslavujem .

pralinka25
12. júl 2024

Ano.pravidelne a aj ja

sima_20
12. júl 2024

@mmoni89 aspoň nevymeškaju zo školy 😅🤣

mmoni89
12. júl 2024

@sima_20 áno tým sa tiež utesujem 😆

janababana
12. júl 2024

Jasne, aj minule leto aj toto. Ale tak nesedime doma, chodime kade tade tak skor nachyta kdejaku paskudu

tamtumdo
12. júl 2024

Cez leto väčšinou,hnačky,zápal ucha z vody,menší laryngiridu máva....taká klasika....

dzejny656
12. júl 2024

V lete vôbec.

tanyan
12. júl 2024

Ja som mávala vždy aj cez prázdniny angíny s teplotami cez 39. ☹
Dcéra našťastie nezdedila tento "dar."

4stanka4
12. júl 2024

Áno aj cez leto, už 2x ma angínu. Minulý rok to isté. Ma potvrdený imunitný deficit takže u nás ci leto alebo zima je to jedno ☹

kate_cs
12. júl 2024

3 ročný naposledy v decembri kašeľ a 5 ročný mal začiatkom jari zápal stredného ucha, odvtedy ani jeden nič. V lete mávame našťastie od chorôb pokoj, riešime úrazy a uštipnutia 😀

basulaak
12. júl 2024

Moj ma prave teraz za sebou nadchu so zatekajucimi soplikmi. A druhy tyzden vykasliava po spanku hlieny a cez den a v noci mi dnes cez den zacal sucho drhnut. Nechapem. Lekarka na prosik urobila vyter. Ale ci kasel po nadche vzdy trval 2-3 tyzdne?…ach, takze ano

mimi3008
12. júl 2024

Pred rokom koncom augusta nas vsetkych styroch skosila nejaka respiracna pliaga a pred 2 rokmi v lete sme tiez postupne zalahli vsetci 4, uz nepamatam, aky to bol mesiac...teraz sa zazracne drzime-pred 3 tyzdnami sme sice mali nejake grcacky a hnacky a asi v maji mali deti, aj ja, zapalene oci, ale take tie nase klasiky - sopel, kasel, ktore suzuju najma starsieho skolkara od novembra do aprila dost casto, sme nemali uz cca 3 mesiace

nevenka
12. júl 2024

Vsetky deti boli koncom juna, na zaciatku jula chore, ja s nimi. Aj crevne virozy, aj obycajne virozy so soplom a kaslom.

siska53
12. júl 2024

Ano... Vlani kvoli tomu nesli do tabora . Obaja ochoreli... A to nie su malinki...

veronikadany
12. júl 2024

@mamickalisticka aj moj a strasnu😔

fantaghiro21
12. júl 2024

pred necelým mesiacom sme mali nejaku chripku. Vsetci 5ti .
dnes mam uz 3tie chore dieta. Prva mala 2 dni horucku a okrem nej nic...
Neviem co to zase.. dnes dalsie 2 deti naraz...
Co to je vo vzduchu?

olimuc
12. júl 2024

Klima, Bazen, zmrzlina a mozno nejaky virus- angina na zaciatok leta. Nie nebyva chory ale v lietadle a v aute prechldneme vsetci vzdy (1-2 dni KO) a je to v pohode. Ja som mala predminule leto koronu … asi z Tesca

mamickalisticka
12. júl 2024

@veronikadany a ako to riešite takto v lete? Keď má záchvat v noci? Akože náš kašle celý deň, ale v noci je to na prd keď nemôžem ísť k oknu na chladný vzduch 🙄 mraziak nejak nepomáha, čipky máme pre istotu v chladničke vždy.. a mokre uteraky po celej spalni momentalne😵‍💫

Strana
z2