icon

Častý kašeľ

nikadominikad
24. jún 2016

Ahojte. Niesom moc zbehlá v týchto diskusiách, že kde čo pridať a popýtať sa, aele tak hádam som správne. Chcem sa totižto opýtať či je tu nejaká mamička, ktorej dieťa, vek okolo 4-5- rokov má reflux. A že aké vyšetrenia ste absolvovali kým sa to potvrdilo, a ako vlastne sa k tomu že to reflux je prišlo........môj syn dosť často kašle. A že možno to je teda Reflux, mám dávať pol tabletky Costi pred jedlom......na strane druhej mu ale na ten jeho kašeľ dala antiobiotiká Klacid, bral skoro dva týždne, a kašeľ má stále....neviem čo robiť, či ŕiešiť možný Reflux, či to nechať tak......ďakujem za rady a názory

zita19
•
24. jún 2016

Pytaj sa na diagnostiku do Srobarovho ustavu v Smokovci. Tam jednoznacne zdiagnostikuju ci ma reflux alebo je ten kasel ineho povodu. Ale treba pocitat s tym, ze je to pobyt v liecebni aspon na dva tyzdne.

nikadominikad
autor
•
24. jún 2016

@zita19 tam sme boli minulé leto, a mal nízky stupeň, tak preto sa pýtam či nemá niekto skúseností s prejavmi refluxu u svojich detí.

lucijag
•
25. jún 2016

@nikadominikad nam s toho kasla vysli chlamydie a mykoplazma ☹ dlho sme s tym bojovali kym sme prisli na to co zaberie

jaaadu
•
25. jún 2016

zalezi aky kasel, moj maly kasle tiez v noci aj 1h v kuse cez den ako kedy, az kym som sama neprisla nato ze je alergik a dr. mi potvrdila ze to moze byt, odkedy mame lieky je to ok, inak tiez som dlho myslela ze ma reflux, ale nevysetrovali nam ho.

vejapa76
•
25. jún 2016

Moja dcéra dennodenne záchvaty kašla...silné, niekedy až zvracala. Väčšinou podvečer to začalo... Mala tri roky. Trvalo to 4 mesice. Potom jej vybrali nosné mandle a kľud. Príčin kašla môže byť nespočetne veľa.

bibistec
•
26. jún 2016

no na gastre vedia zostit reflux ale aj plucne by som riesila a alergologa lebo to moze byt alergia prip zacinajuca astma, a pripadne skus vylucit mlieko na 3-4 dni ale totalne aj stopove mnozstva v keksoch, pecive a vsade ci to nepomoze nahodou lebo aj take som uz zazila.