Červené fľaky okolo úst
Ahojte prosím vás neviete čo to môže byt ? Mám 5 mesačnú dcéru a neviem naozaj čo to môže byt papala dnes len jabĺčko a trosku piškotky už to papa asi týždeň tak neviem či to je alergická reakcia alebo nie.Boli sme dnes aj na očkovaní s toho to nemôže mat ? Ďakujem za odpoveď

@wrexham nod dostal už framikoin a do pusinky nystatin roztok zarobeny v lekárni a už je lepšie, chudákov som aj cumlík teda odobrala. Ale zlepšenie som zbadala až keď som mu to pred krémovaním natrela roztokom sódy bikarbóny na dezinfekciu a také presusenie a päť minút na to ten framikoin. Teraz je to už trocha lepšie ale stále to tam je farebne vidieť, len teda už to nemokvá a je to svetlejšie, tak snáď to zaberie. Ďakujem za odpoveď 🍀
@lenadka aha, no ja presne neviem, čo to nemal z ovocného pyré od kamarátky, dala mi jej domáci a bola tam aj broskyňa. Ja som alergik, tak aj táto možnosť ma napadla. Pusinu umývam a páči sa mu to, tak asi mu to aj dobre padne. On je už teraz bezlaktozovy, tak dávam bacha aj na stravu. Ďakujem za odpoved 🙂
@kafoditka prosim Vas aku masticku konkretne Vam predpisali, dakujem🙂
@k_a_j_k_a mam 9rocnu a lepili sme ruku chodili k logopedovi...na ruku nanesieme ponozku a zalepime okolo zapastia,aby krv prudila,ale aby si tu ponozku nestiahla 😁
@86sasanka86 dcéra už má 13. Už si prsty necmúľa. Aj keď trvalo to 🤭 dodnes má ale suchú pokožku citlivú na čokoľvek.
@moninah viem že je to starý príspevok ale prosím Vás ked sa mu to robilo s espumisanu davali ste ho aj dalej ? Nemoze to byt alergicka reakcia naň ? Náš je tiez taký ked mu ho dám lyžičkou.
@janusfrncova Prestala som to davat.
@moninah a polepsilo sa ??? Aku nahradu namiesto toho ste davala ? Lebo vraj aj v sab simplex je obsiahnute to co v espumisane
@janusfrncova on to mal vyslovene okolo ust cervene tam, kde samu to dotklo pokozky alebo kde mu potom vytiekli slinky. Cize ja som to rovno zahodila a viac neriesila.

@alize13 doktorka mi voľakedy dávno povedala keď boli ešte dievčatá maličké, že to môže byť aj vysypaná ak má zabku v ústach, kvasinky... Alebo reakcia na potraviny, chlad. U nás je to jedlo a chlad. Po jedle vzdy umyť pusinku a nakrémovať modrou indulonou. Keď malý chodí do škôlky, niekedy po pár dňoch má jemný vysyp okolo úst. Niečo asi v jedle mu tam vadí. Študujem ten jedálny lístok ako blázon, jediné čo sa, líši, že tam dostávajú ochutené mlieka - banánové, jahodové občas také fujtajbl sladkosti samé farbivo, tak neviem či z toho. Alebo chlad, ja ho vždy kremujem krémom proti niveou detskou proti vetru a chladu alebo indulonou pred tým ako ideme von, tam to však nerobia.