icon

Červené svrbivé fľaky na nožičkách

tana007
11. dec 2016

Dobry den. Prosim neviete mi poradit z vasich skusenosti, z coho moze byt toto? Rocna dcera mala pred mesiacom iba maly fliacik. Natierala som to kazdy den indulonou. Teraz sa to zacalo zhorsovat. Boli sme s tym u dr. Povedala ze to na ekzem nevyzera a moze to byt z pracieho prasku. Vymenila som naspat povodny prasok, cca uz 5 dni ma povodny a stale sa zhorsuje. Premastujem excipialom, mali sme aj robenu mast z lekarne s kys mliecnou a nepomaha nic. Neviete mi poradit co robit? Mala nezmenila stravu, sladkosti nejedava.

Červené svrbivé fľaky na nožičkách
Strana
z2
tana007
autor
12. dec 2016

Dakujem za vsetky rady

tana007
autor
14. dec 2016

Dakujem za vsetky rady. Zacala som mastit zinkovou mastou. Hylak 3x denne po 4 kvapky. Flaky uplne zbledli a vysusili sa do 2 dni. Teraz zacnem premastovat

kaja73
14. dec 2016

@tana007 super..teraz hydratuj radsej -nepremastnuj. A na hydratacny krem davaj este aspon tyzden zinkovku,ale mozes aj dlhsie.

tana007
autor
14. dec 2016

A cim odporucas hydratovat?

tana007
autor
14. dec 2016
kaja73
14. dec 2016

@tana007 to je dost individulane.nie je to tak jednoznacne ako zinkovka....nam sadla A derma Exomega emolient...taka velka tuba to je,z lekarne..pouzivam ju uz 4 roky pri malom..predtym sme slapali rok na Eucerine-hydratacnom na tvar..na cele telo to slo aj ked je na tvar,ale a derma nam potom sadla lepsie.

tana007
autor
14. dec 2016

Velka vdaka vyskusam

Strana
z2