icon

Chceme sa zbaviť rektálnej rúrky

samara1609
10. jan 2014

ja by som chcela poprosit o radu..takze zacnem poporiadku.maly ma 6 mesiacov a uz si myslim ze je cas sa zbavit rektalnej rurky ktora nam pomahala skoro od narodenia.maleho som dojcila od zaciatku tak,ze mal jeden krat denne UM a teraz je to tak ze ma aj UM aj prikrmy aj ho dva krat dojcim je to taky mix.pit mi nechce vobec .skusam naozaj vsetko od caju cez slivkovy dzus samozrejme vodu a tak .problem je hlavne ten,ze najprv mal koliky takze rurka..potom ked zacali prikrmy tak ho zapekalo takze rurka ..a teraz ked som sa tesila ze mu zuby lezu a konecne ma hnacky a sam sa aj okakal tak uz druhy den ma prdiky a pomaly cika cez zadok takze zas rurka..skusaila som vsetko od sliviek ,cez vyvar z vlociek probiotika aj vymena mlieka..teraz mam kupene uz 4te a idem skusit to hami.este sa mi do toho nejako podivne vyhadzal..ja uz neviem kazdy den sa venujem inemu problemu.do toho mam aj dvojrocnu dceru ktora mi po hlave skace..uz nevladzem.potrebujem radu🙂) vopred dakujem.hadam som nic nevynechala

Strana
z2
vvia
20. jan 2014

@samara1609 juuj moja nasa ma toho uz toookko porobene. Xy krat pohotovost, milion odberov a nic sa nenaslo. Mliecko nas zachranilo!!!! 🙂 drzim prsty

samara1609
autor
20. jan 2014

@vvia jeeejda..no kazdopadne budem informovat🙂

vroni
20. jan 2014

@samara1609, este mozete vyskusat rascove cipky. neviem, ci ich je dostat aj na Sk, ale v Rakusku ich v lekarni mavaju bezne a z Ba to nemate daleko a ze nemusia ist cez zaludok, nemali by sposobovat ziadnu sarapatu.

samara1609
autor
21. jan 2014

@vroni zaujimave.znacim si🙂))

Strana
z2