Chodíte na kúpalisko s deťmi, ktoré majú ekzém?
Ahoj,chodíte s deťmi na kúpaliska ,ak majú problémy s pokožkou sucha skrablava alebo ekzemova?
Myslím bežne kúpaliska a aquaparky ako Bešeňová a podobne
Aj take detičky do roka
Ďakujem
@matabb73 také som zažila keď mala bola na ulici z ekzémom a vyzeralo to hrozne no doma by som ju nezatvarala, slnko pokožke pomáha,, no na ihriskách som hubu nedrzala a z hanbu odchádzali akurát také sliepky co sa boja alergikov atď a ja vysmiata ako druhý na ne pozerali aké sú sprosté a so mnu sa začali baviť mala im nevadila
@matabb73 a jednu z nich teraz stretávam fajnovku, bohužiaľ vrátilo sa jej to ako zostalo dieťa staršie a vyzerá strašne ja sa len usmejem ze netreba hneď súdiť nevieš ako dopadnes,, moja si to doslovne odsrala ako skolkarka a už nemá nič
@zuzulka558 ja chápem , že niekto nemusí vedieť čo to je ekzém a že nie je infekčný, ale nachápem ako môže stále písať tie hlúposti keď jej to tu viaceré vysvetlili.
@matabb73 môj muž tomu hovorí sprostosť 🙂 netreba reagovať 🤷♀️😁
@liusa82 prosim ťa už sa strat z tejto konverzácie lebo evidentne nemáš čím prispieť len tu štekas a v každom ďalšom príspevku obhajujes svoj predošlí primitívny názor a pri každom sa len viac a viac strapnujes. Každa ťa tu už slušne niekam poslala ale ty máš určite jediná pravdu a ostatných 20 ľudí je tu blbych.... Chcelo by to trošku sebakriticky sa pozrieť aj na seba občas.
@noemi155 u nás boli alergény červené sladkosti, jogurty atď pretože tam je karmín a ten je nebezpečný alergény,,
@rebekamarcusko Veru, je to smutné. Ešte stále sú medzi nami ľudia čo si myslia, že sa môžu nakaziť ekzémom 🤭 Pozerajú cez prsty. Chudák človek ma čo robiť s koznym ochorením a keď vidí ako niekto zazerá netrpí len fyzicky, ale aj psychicky. Toto čo tu čítam od nemenovanej osoby, je mi smutno a verím, že toto je len tá jedna lastovička čo leto nerobí 😀 Že je medzi nami viac ľudí čo majú základne znalosti a viac tolerancie.
@misinka0611 veľa je takých co to neriešia, naša v skolke v triede mala podporu u detí učiteľky im to vysvetlili a rodicia to brali normalne keďže chodili domov nenakazene,, bolo to zlaté taky krpci a taka podpora

@noemi155 moja máva práveže ekzém z týcho kúpalísk. Po Vadaši som ju dávala mesiac dokopy.🤨