Chorá mama a dieťa. Ako zvládnuť zúfalstvo?
Ahojte..idem sa postačovať.. ja aj syn..rok a 8 mes sme chori..on je celý deň aj noc nervózny.. ma sokle.. ja nevladzem mam horucku už 3 dní
Bola tu chvíľu mama ale len chvíľu.. syna jedine baví pozerať telku alebo ísť von..ale ja vonku nevydržím
Tak som z toho zúfalá
A otec dietata?
No tak mu pusti telku. Čo riešiš? Si chorá, potrebuješ prežiť, tak nech pozerá TV
Otec dieťaťa?
@pribinak je stále preč.. preraba sa dom..
@pribinak pozerá.. ale zase nechcem aby pozeral nonstop.
Prepáč ale pár dní sa dá odlozit prerábka . 1-2 dni to nepočka ? Aby on bol s dieťaťom kým sa dáš dokopy .
My sme prave tento tyzden chori vsetci. Chvilu niekto vstane Akoze uvariť polievku alebo spagety, ja alebo muz a zase od unavy padneme do postele. Deti su chore tiez. Lezime a kukame telku, mobil. Nic ine nerobime. Ani ucit sa deti nevládali. Vsetci zijeme, prežijeme to a vrátime sa do starych koľaji. Ale proste co spravis, ked ste chori. Lezat, caj, lezat polievka a hotovo.
To nemôže aspoň jeden byt s dieťaťom ? Však tá prerabka neutečie
Rozložiť gauč v obývačke a liečiť sa , že bude pozerať tv ...no a čo
ked vymyslas ze by nonstop pozerat telku alebo otec byt doma nemoze, tak az tak chora nebudes 😀😅 keby si fakt bola uplne kantare tak by ti to bolo jedno a telka by isla od rana do vecera a otec by sedel doma na zadku 😂
Skore uzdravenie
Nechaj ho odychnes si aj ty aj on , neboj vyzdravenie a budete v starom režime , keď sú deti choré treba im vyhovieť a keď budeš už aj ty fit všetko bude späť neboj sa dáte to, drž sa a prajem rýchle uzdravenie
@andrejka1974 ďakujem..ja mu inak nepustím nejako..ale teraz ma to dostalo nejaký hnusný vírus.. taky som ešte mikdy nemala
Moja, ja aj ked dostanem kramy, prvy den kramov zahajujem celodenny chill a teda deti zavesim na telku. (2 a 3 roky). Ked sme chori, tak isto. Neboj sa, dieta si lahko zasa zvykne na zivot bez tv
Ja som bola chora nedavno a tiez som lezala pri telke 3 dni. Az som sa bala,ci sa nepokazi 🤭😂 kludne ho nechaj pri telke. On si potom odvykne od tv,ked sa uzdravite a budete chodit von.
Bez milimetra vycitky mu pusti telku a nech kuka koľko vládne! Keď som bola tehotná 2x, prvy syn mal 3 roky a o 4:00 bol už dooobre vyspinkany, aj ty mamink😃 No nie, maminka zastávala o polnoci až! Rak maminka zaplatiť youtube na mobile a sup bagre, rozprávky.
A to ti píšem ako isoba, ktorá už cez 15 rokov telku nevlastní, s mm nám to vyhovuje! Tuez nie som za to aby deti pozerali telku, PC, telefóny atd. Dovtedy maly netušil, čo je večernicek. Vtedy som bola v 8 mesiaci a fakt som už nevládala.
Inak som s nim ráno vzdy vstala a hrali sme sa, potichu.
Keď sme sa časovo nakadili s babom po porode, uplne som ten youtube zrušila. Aši 3 dni mal hystericky záchvaty a potom to uplne preslo!
Teraz keď uspavam cez obed - len vikend- male deti, on môže pozerať na youtube rozprávku. Tiez nie kazdu, len niektoré. Ked zaspím, kludne aaj1,5 hodiny. Už z toho nerobím dramu. Inokedy sa dohodneme, ze dopozera tu cast a ideme nieco robit spolu a je to ok.
Oddýchni si v rámci možností a kludne mu ju pusti. Hlavne ze môžeš ležať a nespekulivat ešte s malym. Neboj, nespôsobí mu to doživotnú traumu, pokial nema behajú vrodenú poruchu v mozgu. Skóre uzdravenie ti prajem.
Kef som mala naposledy chripku, tak som 5 dni lezala jak poleno, do toho chore 3 deti zo 4, muz nesiel ani do kostola, nie ze na stavbu. A tiez sme prerabali dom a ked sme boli KO, tak proste nesiel a robil doma, co bolo treba. A ano, telka isla nonstop.
Pusti mu telku, daj telefón. Kašli na to keď bude takto pár dní kým sa pozviechas nič sa nestane aj my sme boli takto keď sme všetci mali chripku. A myslí na to, že raz to prejde. Všetko, každá choroba raz skončí.
Ach ano, novodobe problemy... rychlo domcek svojpomocne a rodina ide do kelu. To nemoze vypustit jeden vikwnd, zobrat dieta do kocika nech je na vzduchu, ty si das teplu sprchu a polezis si a bude vam obom lepsie? Nie? Tak pusti telku
@kitycat Jasné, veď každý chlap radšej pôjde muklovať na dom, akoby mal byť s deťmi! Deti ich unavujú, znervózňujú a iritujú...Ženy, vy toto neviete?
Normálne mu pusti telku...a oddýchni si. Čo narobíš keď nevladzeš... Neviem či je dobrý nápad aby choré dieťa behalo po vonku... A ak je to aspoň trochu možné zapoj manžela aspoň na chvíľu...
Ja som to milovala, keď sme boli s deťmi chorí. Roztiahli sme si gauč a pozerali rozpravky od rána do večera a pomedzi to spali 😀
A akú inú aktivitu ockavas od chorého dietata?
Tak mu zapni telku a vylezte to. Neboj sa nic sa mu nestane ak budem pozerat telku viac nez by stacilo. Potrebujes to aby si sa aj ty dala do kopy
Ja tiež vždy všetko chytím od malého 🫣 naposledy to bol covid, malý úplne ukážkovo zvládol a mňa to odrovnalo, nevládala som vyliezť z postele 🫣 našťastie každú pliagu sme zvládli vždy spolu 🥰 akurát končíme 2 týždňovú kiahnovu karanténu, jasné od začiatku chorá aj ja.. No sme mami, musíme vydržať 🙏

A muž je kde ?