icon

Choré dieťa odmieta piť

evkakozickova
30. júl 2020

Ženy pomoc čo robiť keď dieťa odmieta piť ja som už dneska skúsila všetko vodu čaj džús pohár so slamkou detský pohár fľašu proste nedostanem do neho nič a tím že je chorý tak vodu potrebuje najviac trochu odpije a položí dnes má úplne suchú plienky keď to tak pôjde ďalej tak neviem máte nejaké rady robia to aj vaše deti on už dlho nebol chorý tak asi zato

Strana
z2
evkakozickova
autor
30. júl 2020

@terezka1947 on nechápe nevie čo je to nemocnica som už zúfalá teplota sa mu znovu zvýšila a vôbec nechce piť

heleninamama
30. júl 2020

Nie je to síce zdravé, ale daj mu obyčajnú Kofolu, nechaj pred ním vybublinkovať a pomaly piť. Na môjho syna zabralo jedine toto, nemal vtedy ani rok. Teraz má už 5 a chuť Kofoly zaberá vždy.

mondolina
30. júl 2020

@evkakozickova
Rieš to so striekačkou.

andreatytler
30. júl 2020

@evkakozickova My mame este len 8 mesiacov ale uz 3 mesiace skusam marne vsetko mozne. Striekcka fungovala az kym sa nenaucil tu vodu zadrat v ustach a potom ju vyplut.. este aj takym prudom ako keby ma chcel ostrekat.
Davala som z pohara ale to sa do neho dostalo len par kvapiek, vsetkoislo mimo a casto mu zabehlo...ale cez den sa nazbieralo. Potom som skusila taky malicky poharik pre babetka. No nie vacsi ako stamprlik a z toho pije rad. Podla mna je to tym ze velky pohar je prisiroky a nepasuje dobre na jeho usta... je to akoby si ty skusala pit s misky... tento maly je ako robeny pre neho. Ale tiez da len 2 hlty maximalne a potom uteka prec.... a tak ponukam kazdu hodinu. Skus stamprlik... kozes mu ho nejak ozdobit povedat ze to je jeho specialny pohar.

Nadcha mu upchalal nos a vtedy je asi tazke pit z flase lebo nemoze dychat nosom ked taha.

phiby83
30. júl 2020

@evkakozickova na môjho zaberá striekacka, síce časť je aj na ňom ale vypije dosť

nikpa
30. júl 2020

@evkakozickova skus po lyzickach. U nas minulé leto zabral melón, bolo to to jedine co som do neho pocas teploty dostala.

terezka1947
30. júl 2020

@evkakozickova chapem....ostava potom lyzicka. Napadla mi aj slamka,taka malicka,co byvaju na dzusikoch.....ci ho to nezaujme.

zoruska
30. júl 2020

@evkakozickova U nás pomohli jedine detské riadiky. Vyumývala som a trochu pil. A ešte štamprlíky. To ho bavilo piť, lebo boli maličké.

iveta143
30. júl 2020

striekackou od nurofenu...

henka123123
30. júl 2020

0rave som to riesila minuky tyzden mam 2.5 rocneho a 2 dni necikal co strasne malo pil potom som sa nasrala a nasilu kazdych 5 min som mu davala pit vodu...a do lavora s teplou vodou namocila a tam sa vycikal..a napustila som mu bazen dala pohar do nho a odtial si prelieval a pil tu vodu v ktorej sa kupal..plus melon a vyvar jedol...cize sa to rozbehlo a uz pohodke

henka123123
30. júl 2020

a tiez bol chory..nadcha a hrdlo a teplota

ahupkova
11. jún 2022

@heidy222 vdaka za tuto radu a pripomenutie veru zabrala ako jedina 👌

Strana
z2