Čo je dobré na zaparenú riťku?
Prosím o radu všetky maminky. Každý večer, nahrievam riťku biolampou, keď je veľmi zle natieram imazolom. Mastičky na riťky sme už vyskúšali všetky možné ale zatiaľ bez výsledku. Samozrejme že ho prebaľujem veľmi často. Ak máte niečo čo by mi mohlo pomôcť tak poraďte. Ďakujem 😵
novinka od bepanthenu Extra mast je urcena prave pre najmensie deti do jedneho roka.chrani nedozretu pokozku novorodencov.Obsahuje olivovy olej na hydrataciu,vitamin B3 ,podporuje regeneraciu pokozky a vytvara vodeodolnu vrstvu takze je pokozka lepsie chranena.
Ja používam na zapareniny od Dr.Max takú detská masť proti zapareninám, je s rybím tukom a zaberá. Máme ju od narodenia. Manžel kúpil v lekárni a som s ňou veľmi spokojná. Treba natierať hneď, keď sa ritka začervená, dobre vyumývať, vysušiť a natrieť. Imazol mám pre istotu, ale ani raz nebolo treba.
Ja od narodenia natieram malemu zadocek bepanthenom care krasne hydratoval pokozku a nemusela som ho natierat po kazdom prebaleni nakolko sa vytvoril akokeby ochranny film. Pouzivam ho dodnes😊
Čo najviac vetrať, bez plienky, potom natrieť Sudocrem. Vyhýbať sa mydlám, vlhčeným utierkam, len čistá voda.
Sprej klorane obsahuje veci co masticky nie. Poziva sa ked uz nepomaha ani pytiol ani imazol od lekarky. Odporucam veeeelmi
Ked nieje nic po ruke a treba tak pouzijem solamyl 😃😃
Casto prebalovat a kremovat ja pouzivam bepanthen extra a som s nim spokojna krasne hydratuje premasti a vela vydrzi😉
Ahoj! Za mňa určite dojčenský nechtíkový krém od Weledy. Je to prírodná kozmetika, inú nepoužívame zaberie ihneď. Ak má dieťatko veľmi citlivú pokožku potom by som radšej volila upokojujúci dojčenský krém.
Na zapareniny sa nam najviac osvedcil Bepanthen krem a ako prevencia pri kazdom prebalovani mast Rybilka. A ked je zadocek cerveny, je dobre ho umyt teplou vodou a jemnym detskym mydlom namiesto vlhcenych utierok. Az potom natriet.
Nepouzivaj convene utterly.Kup vatove tampony,sprav silny harmancekovy caj a namiesto vlhcenych utierok pouzivaj vatovy tampon namoceny v caji. Nam pomohlo toto a este som pouzivala imazol krem.ked sa dupa dala dokopy ostala som pri vat.tamponoch,ktore navlhcujem vo vode.zadocek osusim a pouzivala bepanthen mast.
A urcite po kazdom kakani hned prebalit a umyt ritku-ja to na malom vidim a pocujem ked kaka😂tak ho hned prebalujem umyjem pod vodou natriem bepanthenom extra a sup do plienky😉
U nás bola a stále je top Pityol. Veľmi rýchlo účinkuje. Vyskúšala som aj rybaciu masť aj sudokrem, ale balenie som ani nedokoncilá, lebo som sa vždy vrátila k Pityolu. Ale myslí, že to záleží od pokožky dieťaťa, nie každej pokožke vyhovuje rovnaká.
ja som dávala od narodenia malému na zapareniny bepanthen extra. Je citlivý k detskej prdelke a pokožku dobre ošetrí. Na druhý deň mal riťulu ok.
Bepanthen extra alebo care-1z nich sme pouzivali prvy rok-je vyslovene na "male citlive"ritky a po roku druhy😉
Pytiol ...top!!!!
ahoj, ja som od začiatku narodenia používala bepanthen extra masť ..je jemný, výborná prevencia..

nam najlepsie pomahal bepanthen. teraz je uz na trhu aj bepanthen extra- ten je urceny pre najmensie deticky. obsahuje navyse olivovy olej a vit B3.