icon

Čo mi hrozí, keď odídem s dcérou domov na reverz?

mirkatrencin
24. aug 2017

Ahojte, v pondelok som sla s maliu na pohotovost 16m s teplotamy 39,7. Porad ma tu nechali lezat a vysetrenia a tak. Zistilo sa, ze ma "len" Herpanginu, ktora takto nabieha. Som tu uz 2 den, bez teploty, mala uz co to zje (velmi zly jedak od narodenia) pije vodu, beha hra sa...a oni ma furt nechcu pustit, ze v niektorych pripadoch sa moze pridruzit bakterialna neviem co a to moze byt do 10 dni....klop klop....ked som volala svojej obvodnej lekarke , povedala mi, ze sa mam odtial co najskor pratat, ze tam moze kade co chytit. Oni ma tu vlastne drzia neviem na co...chcem dnes podpisat revers, neda sa to tu vydrzat. Aj to ma "nudzovo" dali na izolacku z roku pana. Chodia mi na izbu jak na hodiny klaviru, nevyspali sme sa uz 3 noci. Des....
Otazka znie, co sa stane ked ten revers podpisem a pojdem domov konecne ?

Strana
z2
mirkatrencin
autor
24. aug 2017

@natalienka12 uz sme doma od 11 uz som aj stehna stihla upiect ;) na deckom v TN na 3 poschodi sme boli...

alexandraalexandrova
24. aug 2017

@tomiholjubavi jooj, by si sa cudovala, je to prave opacne ako si myslis. Cim dlhsie ta drzia v nemocnici, cim viac liekov do teba aspon na papieri napchaju, tym viac nemocnica zinkasuje. Poistovne ani netusia ako su podvadzane, ved lekari si dovod na hospitalizaciu vymyslia vzdy, aj ked to vobec nie je opodstatnene a do spravy ti napisu lieky ktore si realne ani nedostala, bud sa potom vyhadzuju, alebo ostanu do zasoby. Byvaly robil ako sanitar, bezne im kazali "prebytocne" nepouzite infuzne roztoky vyhodit do kontajnera a predtym rozbit aby sa nezistilo ze boli este pouzitelne. tiez jednu znamu lekar chcel ako tehotnu hospitalizovat, vraj na pozorovanie, ked odmietla, na rovinu jej povedal s prosikom ze im idu zatvorit oddelenie ak neziskaju prostriedky a za nu by mali slusnu sumu, keby sla do nemocky. Jasne ze odmietla, je to cele absurdne. A ja som zazila to iste, tiez ma takto chceli donutit ist do nemocnice a primar si povymyslal kadejake hovadiny aby ma tam dostal, ale preratal sa, nevedel ze som zdravotnik a viem o co mu ide. Na Sk je to proste hnus, nemocnica si na tomto zaraba, na nevedomosti pacientov, lebo vacsina im na to skoci aj s navijakom, ze hospitalizaciu ozaj treba...

myjusiatko
24. aug 2017

@mirkatrencin Super! 🙂

tomiholjubavi
24. aug 2017

fakt? 😲 no to je hrozne ☹ takze nemam smutit za slovenskym zdravotnictvom? 😅

alexandraalexandrova
24. aug 2017

@tomiholjubavi smutit urcite nemusis...neviem ako je to u vas, ale tu je to fakt hrozne...a tie vydieracky este ked sa opovazis nesuhlasit s hospitalizaciou. Na mna primar vrieskal tak ze to pocula cela chodba, ked som od neho ziadala vysvetlenie preco ma chce hospitalizovat tak tam len splietal nejake nejasnosti, klamal mi aj v tom nakolko som otvorena...ja som si to vsetko doma sledovala, mala som monitor ne srdiecko, aj pruzky na moc, aj tlakomer, cize som mala v tom jasno ze som ok ja aj dieta ( je to moj odbor ), ale on mi tam vykrikoval ze ked sa mi narodi mrtve decko, tak nemam obvinovat ich a podobne. Hovorila som ze pridem kazdy druhy den na vysetrenie prietokov, byvam len 5 minut peso od nemocnice. Odmietol to, hoci by to slo v pohode. Ked som podpisala reverz, to by si videla tu zmenu. Zo sekundy na sekundu sa z neho stal usmiaty mily pan doktor, zbavila som ho zodpovednosti, tak uz bolo zrazu vsetko ok. Uz ho nezaujimalo moje zdravie ani zdravie dietata, hlavne je ze on nebude mat pruser, ked uz prachy mat nebude...a kebyze sa nevyznam, tak by som isla do tej nemocnice ako poslusna ovecka, nechala by som si urobit sekciu, ktoru tam robia kazdej druhej aj ked to nie je indikovane...lebo by som verila ze pan primar predsa vie co robi. Co ti poviem je to fakt na grcanie ako to bezi. Cest vynimkam...

natalienka12
Odpoveď bola odstránená
cecilia68
Odpoveď bola odstránená
natalienka12
Odpoveď bola odstránená
andisko
24. aug 2017

@mirkatrencin to mali asi teraz moji dvaja (priznaky ako angina, ale okrem toho herpesy a afty vsade v ustach/hrdle).. starsi 4,5r a mladsia 1,5r. zvladli sme to doma, nie su na to ziadne specialne lieky, takze asi by ti tam nejako superspecialne nepomohli aj tak. problem moze byt dehydratacia pri malom cloveku, ale nasi celkom bojovali a pili vodu. drzim palce, skore uzdravenie.

ivuska6
24. aug 2017

@mirkatrencin drzia ta tam pre peniaze aby dostali od zdravotnej potrebuju mat urcity pocet dni odlezane

Strana
z2