icon

Čo môže spôsobovať pretrvávajúce horúčky u detí?

8. jan 2025

Prosim vás čo to je za vírus teraz ?
Deti mi viac ako týždeň majú teploty z vysokých zo skáče do normálnych iné príznaky len ľahký sopel a mierne pokašliavanie
U dr sme neboli lebo naša ma dovolenku ale aj tak prvá otázka by bola či sme robili test🙈

Strana
z2
nikaeli
28. jan 2025

Niečo podobné máme aktuálne za sebou - môj prvák prišiel domov z družiny po sánkovačke, že ho strašne bolia nohy a je mu zima. Ok, doma sa prezliekol, schoval pod deku a kým som mu varila čaj, zaspal. Nepozdávalo sa mi to. Zobudil sa s plačom a ako som ho objala, zistila som, že je horúci. Ruky a nohy ľadové. Horúčka 39,8°. Skoro ma vykotilo. Takto teplotoval 4 dni, nie a nie zraziť teplotu pod 38,5°. Ďalšie dva dni sa držal okolo 38° a ďalšie dva dni ešte čosi nad 37°. CRP pod 30, výter potvrdil chrípku. Ešte stále sme doma, beží 12.deň, soplí, pokašliava. Dnes im vyhlásili chrípkové prázdniny.

tanika
28. jan 2025

@mia018 hlavne ze si iz v poriadku a nezabudni ako mi vcera povedala alergologicka imunita imunita dopuj joj .
Tak ako som to pochopila 1 balenie sumamedu a az potom klacid ??? A ten kolko krabičiek jedna???
Ja by som mala mať vysledky zsjtra alebo vo stvrtok . Napisem ti potom u mňa zo bude riesit moja alergologicka ta ma viac pozna sko bohuzial moja obvodna. 😏

zuzanaa239
28. jan 2025

To iste ma dcera, boli sme u dr. je to chrípka, trva to od piatku, najhoršia bola nedeľa a pondelok, dnes je to už oveľa lepšie.

mia018
28. jan 2025

Áno v tom klacid bolo 7 tabliet teda aspoň myslím že to boli tie lieky čo my predpísala škoda že nemám kartu doma by som to kukla. Ja som už pred týždňom vravela že si musím kúpiť niečo na podporu imunity a akosi som sa k tomu furt nedostala

tanika
28. jan 2025

@mia018 dakujem moc …. Imunoglukan aspoň však nievo fo te v lekarni poradia , isoprinosine alebo inomed vie napisat aj obvodna len si ho tusim hradíš cele alebo ak mas alergologicku popros o imunor, alebo to isoprinosine na predpis , ja dom strasne zvedavá na moje vysledky .

mia018
29. jan 2025

@tanika u alergologičky som nikdy nebola i keď veru trebalo by tam ísť len sa bojím že zistí že som alergická na veľa vecí a veru niečo ako sladké, mliečne výrobky by som sa vzdať nedokázala

Strana
z2