icon

Čo na otvorené ranky na zadočku?

miska22200
29. júl 2011

mojmu synovi sa opakovane robia ranky na ritke,toto leto už treti krat ☹ najprv som si myslela že to ma zhnačiek a horučavy....ibaže tentokrat nemal ani hnačku a su teraz chladne dni...keby mal len červenu ritku nič by som si ztoho nerobila,ibaže on ma tie ranky otvorene 😔 ☹ 😔 je velmi zly počas tych dni a kedže mam ešte druhe male dieta tak tie dni su nielen preneho ale aj premna horor 😝 poradte mi prosim čo mu mam na to davat? žijem vtaliansku a velmi nedovoverujem tymto vyrobkom a radam zlekarne alebo od doktora....oni tu všetko nadlahčuju 😒 mam radšej vyrobky zo slovenska ale neviem čo si mam dat poslat....momentalne mu davam imazol krem,len neviem či je to dobre na otvorene rany,velmi kriči ked ho natieram,určite ho to štipe ☹ prisiiiim potrebujem surne radu

Strana
z3
happy3
9. aug 2011

@miska22200 skus kalciovu masticku

elise
9. aug 2011

sudokrém nám zaberá na všetko🙂 a v hrubšej vrstve

gabis28
9. aug 2011

Ja som mala so starším synom večný problém - vyrážky na zadočku, vyskúšala som všetko, ale najlepšie pomohlo nechať ho čo najčastejšie bez plienok a potom poumývať v harmančeku a po osušení obyčajný púder - aviril. Aj dnes si ho manžel dáva na rôzne zapareniny (v práci majú extrémne horúčavy a potom v lete máva vyšúchané miesta pod pazuchami...) Ja som bola v detstve tiež problémové dieťa, čo malo stále vyrážky a moja mama mi ich liečila propolisom - miesto mydla a lebo sprchovacieho gélu ho trochu pridávala do vody a v tom ma kúpala... Skús, každému pomáha niečo iné...

Strana
z3