Čo na zapálenú kožu bábätku?

alyn
7. okt 2015

mala ma hnačku a po každej kakanici sa jej straašne do červena zapali zadok
mam doma Sudocrem a Bepanthen Čo je lepšie? strašne plače..

Ďakujem

janka743
7. okt 2015

Imazol krém vyskúšaj, dá sa kúpiť aj bez receptu a pomáha...

majba
7. okt 2015

ja by som umyla ritku cistou vodou, nie utierkami a natrela bepanthenom. a zajtra pre istotu proti kvasinkam kupila a natrela aj imazolom. nech sa netrapi.

andrejta
7. okt 2015

Ja by som po kazdej kakanici umyla cistou vodou, jemne ale dokonale osusila, idealne nechat s holou ritkou co najdlhsie a potom v hrubsej vrstve sudocrem, nam bepanthen vobec nefungoval. Zaparena ritusa pravidelne. Ale silnejsi je imazol zeleny, len ten sa moze max tyzden tusim, kym sa nepolepsi. Ja som zostala uz potom pri sudocreme a uz nikdy nemal bolavu ritku

julma
7. okt 2015

Imazol ale imazol krempasta, ta vysusa trochu a bepanthenom treba premazat panty a zahodit. Ja mam najradsej Galvex krem s rybim olejom

fialovykvietok
8. okt 2015

Rybacia mast kupi v lekarni zarucene pomoze

liebling98
8. okt 2015

Napíšem Ti, čo mi odporučila detská sestra a fakt zabralo. Zmiešame jeden diel ichtyolovej masti (camphor ichtyoli), jeden diel Imazolu a jeden diel rybacej masti alebo Sudocremu. Nepoužívať vlhčené utierky, riťku vždy umyť. Pri každom prebaleni natrieť tú zmes v hrubej vrstve, používať max týždeň. Ale už po dvoch dňoch uvidíš veľké zlepšenie. Neverila som, ale fakt to zabralo. Najmladší syn mal riťku až bordovú, na tom do krvi rany veľké ako centove mince. Jemu to spravila brokolica v jedle.
Držím palce, aby sa to rýchlo zahojilo!

katarinka1981
8. okt 2015

Ahoj imazol je najlepši a rychlo zahoji kožičku nam nič ine nepomohlo mam snim len dobre skusenosti 😉

mmmj
8. okt 2015

imazol krempasta sa nam osvedcil

luciferkax
8. okt 2015

Aj bephanten je super..ale zakazdym ritulku jemne umyt..nechat vyvetrat..aj za cenu ocikanej postele a tak namastit

gongoka
8. okt 2015

u nas funguje sudocreme a pri horšom stave sme dávali klasický ichtyol...

lubkag
8. okt 2015

urcite Imazol krempasta. To je zazrak, dajte to po okupani na cistu ritku a bude hned dobre. My máme velmi dobré skusenosti

katyt
8. okt 2015

Aj ja odporúčam Imazol, je proti plesniam a veľmi dobre zaberá na takúto začervenanú kožu, ale ak máš Sudocrem, ten je tiež dobrý, ten zvyknem tiež kombinovať s Imazolom.

maminkasisa
8. okt 2015

nam pomohol pytiol, ale naozaj zabera na cervenu ritku....

zdena12345
8. okt 2015

vsetky tie kremiky su +- rovnake.
Ale co zarucene pomoze je vzduch. Po kazdom kakani umyt vodou- nie vlhcene obrusky. Neviem ako je stare babetko, ale ak sa este neplazi, ja som robila tak ze som dala tu savu podlozku na prebalovanie, na nu plienku a prikryla dalsou plienkou (chlapec by robil fontanky 🙂 )takze ritka bola hola a ked sa pocural vymenila plienky. teraz ak sa mu trosku zapari, ked ho hned neprebalime, tak ho necham chvilu behat v body po dome, len zalezi od ochoty utierat pripadne nehody a od podlahy ... 😀 nechate hodinku behat a uz je dobre na druhy den ak to bolo len zacervenane.

seahorse27
8. okt 2015

U nas pri lahsich stavoch zabera Sudocrem, ked je velmi zaparene, tak dam na noc jednorazovo Pytiol a cez den pokracujem so Sudocremom. Umyvat cistou vodou, pripadne jemnym mydlom (ja pouzivam dermatologicku kocku od A-dermy), obmedzit pouzivanie vlhcenych utierok, vzdy po prebaleni dokladne osusit - len prikladanim plienocky, nesuchat a nechat par minut vyvetrat.