Čo na zaparený zadoček?
Malemu idu zubky a hnackujeme. Prebalujem ho okamzite, ako zistim, ze je pokakany, ale napriek tomu mame nepekne zapareny zadocek. Nepomaha modra indulona, sudocrem, ani imazol. Co este davate?
odporucam bepanthen,alebo sudokrem 😉
nam urcite bepanthen 🙂 vyskusala som aj rybaciu mast a biodermu na zadocek a bepanthen bol jednoznacne najlepsi.. 🙂
Toto sme riešili pred pár dňami. Chúďa moje, mala riadne červenú dupenku ☹ Nepomohla rybacia masť,nepomohol Sudokrem, nakoniec som kúpila IMAZOL krémpastu a tá je super!!!!!!ODPORÚČAM!!!
BEPANTHEN na 100% a každý deň po prebalovaní používať SUDOCREM
Nam pomohol Imazol a Aviril detsky zasyp
Jednoznačne Imazol nám tiež pomohol.Výborá vec.
My sme mali uplne to iste...ja som uplne prestala pouzivat vlhcene obrusky umyvala som pod vodou alebo mokrou plienkou aj ked saq iba pocikala davala sudococrem a zasipala este aviril pudrom...pomohlo 🙂
Umývať kamilkami, veľa vetrať + natierať sudokremom 😉
u nas pomohla nivea FAST RELIEF BOTTOM REPAIR (okamzita pomoc pri zapareninach) s 5% pantenolom. inak vzdy po prebaleni namazem sudocremom.. teda takmer vzdy
imazol-krempasta-jednoznacne 🙂
jednoznacne pasta s rybim olejom poradila nam kozna .......najlepsie
mam dvoch chlapcelkov a vdaka bepanthenu nepoznam pojem zapareny zadocek 🙂
http://www.babe-eu.eu/babe-eu/5-Plienkova-derma... Jednoznačne BABÉ pasta na zadoček. Bambucké= maslo a kadidlo ukľudní a pasta ochráni.
sudocrem, bepanthen alebo altermed powder cream 😉
my pouzivame od narodenia sudocrem,skoro tri mesiace sme striedali plienky(dary od znamych) a zatial sa nam nic neurobilo.ale nepouzivam mokre vreckovky(iba ked niekam ideme)a umyvam ritku cistou vodou (ked uz je zakadena ako fras)a ked nie tak si rano vzdy urobim repík a to mám v kupelni a tym jej cistim rituľu.inak mam knihu od bukovskeho som teraz dostala a vobec neodporuca mokre vreckovky ze tie su vo vacsine na vine zaparenej ritke 😠
u nás nezabralo nič iné....len nechať behať s holou riťkou.....keď sa aj pocikala....tak sme utreli....jedine to nám pomohlo
umyť riťku čistou vodou, voľne osušiť, natrieť nechtíkovou indulonou - už druhý deň je koža viditeľne lepšia - indulona postihnuté miesto príjemne schladí, upokojí a lieči 😀
Ked sme mali so zaparením zadočkom problém my, pomohol nám detský púder. Často som prebalovala, poriadne umyla a do sucha vyutierala a zasypala púdrom. Po dvoch dňoch bolo krásne vidno ako zaparenina ustupuje. Skúšala som kade aké mastičky nato určené, ale nezaberali.
u nas pomoze Sudocrem stopercentne - natierame aj preventivne ked vyzera zacervenalo, najma ked mu rastu zuby a ma hnacku. Vlastne len raz mal ozaj skaredu zapareninu a ta so Sudocremom zmizla do 36 hodin kompletne. Ale inak ked kaka normalne, tak len utriem vlhcenou utierkou a umyjem vodou. 😉
my mame taky isty problem ja som skusila cicadermu no ze najlepsie pomoze kalciova mast tak zajtra vyskusam
používala som Aviril a v najhoršom stave Imazol,,,a hlavne umývala čistou vodou a vetrala dupku ,ked sa dalo..som prekvapená,že niekto používa Pytiol- podľa pribal.letáku je predsa až od 10 rokov
My sme mali nedávno taký problém. Skúšala som rybaciu masť,yekorisovú masť,sudokrém,pityol a nakoniec nám pomohol imazol plus a sebamed. Určite to nezaberá zo dňa na deň. Vlhčené utierky používať len nevyhnutne,inak umývať vodou. Ale po vlastnej skúsenosti viem,že každému dieťatku pomôže niečo iné.
Odporúčam Sudocrem nám najlepšie zabral.... 🙂
Aviril jednoznacne u nas 🙂
Nivea SOS krem zvlacnuje aj lieci, sudocrem vysusoval....
Pytiol nie je vhodny, za ten sa nepriklanam. Nam Bepanthen vobec nepomohol. Najlepsie Nivea SOS a Sudocream. Ako vidis, je to individualne. Urcite ale na zapareny zadocek nepouzivat vlhcene utierky.
uz ked je moc zaparena, tak vynecat vlhcene utierky a oplachovat repikovym odvarom resp. cistou vatou a ten odvar
😉 detom to vzdy zabralo 🙂
Nam tiez nic nezabralo, nakoniec pomohol stary babsky recept- obycajny solamyl, potravinovy skrob co sa da kupit v potravinach. do 12 hodin stiahol zapala potom uz sa to pekne stracalo....treba skusit mozno zaberie prave to 😉 .
Priklanam sa k tomu, ako pises, za kazdym umyt ritku pod vlaznou tecucou vodou, nesuchat, len vysusit prikladanim, a nechat kopkat na suchu, ako sa len da. Potom natriet, ale casto menit plienky. Tiez mi najviac zabera Sudokrem. Imazol mal pre nas divnu konzistenciu, po noci sa vobec nedal v tej najpodrazdenejsej casti umyt. Do buducna, ked uz bude zadocek zahojeny, ako prevencia dobre plienky a podla mna netreba zakazdym natierat, max. tak na noc. Vtedy tie kremy zaberaju spolahlivejsie. Aspon tak mam odsledovane..

u nas zabral iba sudocrem