icon

Čo pomáha pri dráždivom kašli u detí?

Včera o 09:04

co je dobre na drazdivy kasel, pre dieta
cez den ok v noci zateka sople drhne sa.
co mate odskusane, lebo je toho vela, neviem si nikdy vybrat
dakujem

anjelicek26
Včera o 09:15

No teraz moze robit zlobu uz aj alergia, pred spanim umyt vlasy, preplachnut nos...

autor
Včera o 09:18
@anjelicek26

No teraz moze robit zlobu uz aj alergia, pred spanim umyt vlasy, preplachnut nos...

@anjelicek26 cela ich trieda kasle.

januska12323
Včera o 09:21

Celá trieda? Treba zistiť príčinu.

autor
Včera o 09:26
@januska12323

Celá trieda? Treba zistiť príčinu.

@januska12323 deti su viacere doma s virozami

ekira1
Včera o 20:39

@anonym_autor dávam vyššie vankúš a pustím zvlhčovač, niečo na utlmenie kašľa, fenistil je dobrý, ale je na predpis. Inak stoptusin mávam doma stále. U nás je zas problém s vlhkým kašľom, trvá už skoro mesiac..

anonym_29bf7f
Včera o 22:56

@anonym_autor Ak u nás doma všetci kašleme. Ale dospelý...ja silný zápal priedušiek, muz tiež kašeľ, aj syn aj dcéra a už aj mama..mne to trvá uz tretí týždeň a už asi nastupuje aj alergia.

autor
Dnes o 06:13
@ekira1

@anonym_autor dávam vyššie vankúš a pustím zvlhčovač, niečo na utlmenie kašľa, fenistil je dobrý, ale je na predpis. Inak stoptusin mávam doma stále. U nás je zas problém s vlhkým kašľom, trvá už skoro mesiac..

@ekira1 divne ze zo dna na den kasel presiel? to sa da? 😲😲😲

autor
Dnes o 06:13
@ekira1

@ekira1 tak fenistil mame doma, ten ma nenapadol a stoptusin je na drazdivy kasel, tak kupim pre istotu

ekira1
Dnes o 06:46
@anonym_autor

@ekira1 tak fenistil mame doma, ten ma nenapadol a stoptusin je na drazdivy kasel, tak kupim pre istotu

@anonym_autor stoptusin je na suchý i vlhký. Nám odporučila cez deň na vlhký kašeľ iný sirup a večer stoptussin, aby kašeľ nedráždil. Takto, syn mal nádchu, ktorá prešla rýchlo, možno tri dni. A kašel ostal a nie a nie odísť..