Čo pomáha pri dráždivom kašli u detí?
co je dobre na drazdivy kasel, pre dieta
cez den ok v noci zateka sople drhne sa.
co mate odskusane, lebo je toho vela, neviem si nikdy vybrat
dakujem
No teraz moze robit zlobu uz aj alergia, pred spanim umyt vlasy, preplachnut nos...
@anjelicek26 cela ich trieda kasle.
Celá trieda? Treba zistiť príčinu.
@januska12323 deti su viacere doma s virozami
@anonym_autor dávam vyššie vankúš a pustím zvlhčovač, niečo na utlmenie kašľa, fenistil je dobrý, ale je na predpis. Inak stoptusin mávam doma stále. U nás je zas problém s vlhkým kašľom, trvá už skoro mesiac..
@anonym_autor Ak u nás doma všetci kašleme. Ale dospelý...ja silný zápal priedušiek, muz tiež kašeľ, aj syn aj dcéra a už aj mama..mne to trvá uz tretí týždeň a už asi nastupuje aj alergia.
@anonym_autor dávam vyššie vankúš a pustím zvlhčovač, niečo na utlmenie kašľa, fenistil je dobrý, ale je na predpis. Inak stoptusin mávam doma stále. U nás je zas problém s vlhkým kašľom, trvá už skoro mesiac..
@ekira1 divne ze zo dna na den kasel presiel? to sa da? 😲😲😲
@ekira1 tak fenistil mame doma, ten ma nenapadol a stoptusin je na drazdivy kasel, tak kupim pre istotu
@ekira1 tak fenistil mame doma, ten ma nenapadol a stoptusin je na drazdivy kasel, tak kupim pre istotu
@anonym_autor stoptusin je na suchý i vlhký. Nám odporučila cez deň na vlhký kašeľ iný sirup a večer stoptussin, aby kašeľ nedráždil. Takto, syn mal nádchu, ktorá prešla rýchlo, možno tri dni. A kašel ostal a nie a nie odísť..

No teraz moze robit zlobu uz aj alergia, pred spanim umyt vlasy, preplachnut nos...