icon

Čo pomôže na zapareniny?

aylina
30. okt 2013

ahojte mamicky mam dcerku ma 1 rok aj 8 mesiacov a zvykne mat zaparený zadocek ake kremiky alebo masticky su dobre ? dkaujem za kazde vase rady a namety

Strana
z2
lavinis
7. dec 2015

nám pomohol Bepanthen, umývanie len v čistej vode a samozrejme veľmi časté prebaľovanie

lulupilatova
Odpoveď bola odstránená
siska2027
7. dec 2015

Imazol jednoznacne ten nas vela krat zachranil 😀

petra71alex
7. dec 2015

Imazol, keď je zaparený a kúpel v hypermangáne. Sudocrem ani bepanthen ani nám nepomáhal. Predísť nám pomáhal johnsons púder. Kamarátka mi poradila weledu, dá sa kúpiť v dmke, odkedy ju používame ani raz zaparený. Predtým stále.

gabrielahj
7. dec 2015

No nam nepomohol ani imazol ani nic. Presli sme na klasiku . Žiadne vlchcene utierky vždy umyť a zasypat pudrom

erika_
7. dec 2015

Na silne zapareniny sme tiez pouzivali Imazol, inak bepanthen. Skus si ale odsledovat po com sa jej robia zapareniny. Ja som napriklad pri malej nemohla pouzivat vlhcene utierky a to som poskusala asi kazdu znacku, drahsiu, lacnejsiu, neparfumovane, s aloe, proste vela. Akonahle som jej viac krat za den pri prebalovani utrela ritku vlhcenymi hned mala zapareniny. Alebo pri synovi nam napriklad nevyhovoval jeden typ plienok, sme casom presli na ine a pri nich sa mu zacali robit zapreniny, tak sme sa museli vratit k povodnym.

espresso
7. dec 2015

Dobre pomaha rybacia masticka z lekarne. A este zemiakovy skrob - na cistu suchu pokozku tenkou vrstvou. Tento sposob pouzivala este moja babka

nikitta77
9. dec 2015

Maminky,ma niektora skusenost s tym, ze nam zatial nic zo spominanych kremikov nezabera? Vecer som uz ten repík vyskusala-tak uz len dufat, ze tento zaberie... dala nam aj kožna este v utorok no zatial zuaden uspech 😟😞

maykaaa1122
8. dec 2016

my sme začali používať Bepanthen a od vtedy nevieme, čo sú to zapareniny

lilu7
7. apr 2017

Zapareniny som zatiaĺ ani pri 1dieťati neriešila používala som 1druh plienok babylove a bepanthen care krém celý čas čo nosili plienky a aj neskôr keď ich zadočky štípali som im ich mastila.

kallanchoe
7. apr 2017

Mne svokra raz poradila dať tú fialovú vodičku čo sa aj na afty používa. Myslím sa to volá gencianová vodička a na to natrieť bepanthen. Nechápala som ale čuduj sa svete zabralo to. Všetko bolo fialové ale hlavne zabralo. Neviem možno ta fialová vodička to nejak vydenzifikuje alebo čo. Takže vodička a natrieť bepanthen táto dvoj- kombinácia zaberá, po prvom dni bolo viditeľne zlepšenie. Nám nezaberali imazol, sudocrem ani repík......ale kazda ritka je ina....hlavne oplachovať najmä po kakaní....

lubka3232
26. júl 2017

najlepšia je prevencia - veľa vetrať a umývať vodou namiesto používania vlhčených obrúskov. a nám sa osvedčil krémik bepanthen care, pomáha ako prevencia na zadoček a tiež sa mi s ním podarilo odstrániť aj už vzniknuté zapareniny na synovom telíčku

monka_m
26. júl 2017

Nám vždy pomohla klasická modrá indulona. 😊

Strana
z2