Čo pomôže na zaparenú riťku?
Dobry den chcem sa spitat ze ked ma maly vyparenu ritku co tomu pomaha
Po umytí jemné utri do sucha a čím viac budeš vetrať, tým lepšie. A ak nepomôže za pár dní sudocrem, tak je dobrý potom imazol
@misula123 nedávaj hlavne všetko naraz. Veľa báb robí chybu, že jeden deň dá jedno, nezaberie hneď, druhý deň dá niečo druhé atď. V podstate ten krém ani nemá kedy zabrať a uz davaju niečo druhé. Vyskúšajú toho veľa a nič nefunguje. Chce to čas, kym sa to vylieči, takže ak máš doma sudokrem, tak daj ten pár dní, ak by sa nezlepšilo, potom imazol, nech nevyhadzujes peniaze. A veľa vetrať. A ten imazol, potom postupuj letak, dáva sa ráno a večer a aj nejaký čas po vyliečení, aby sa to nevratilo
@delmondo Tak to je jasné - ale zase nie každému, to máš pravdu. Veľa mamičiek tiež robí jednu chybu, že natiera všetkým možným pri každom prebalovaní - čo je nepotrebné pokiaľ je všetko v poriadku a potom sa divia, že ak sa ritka náhodou zaparí tak to čo používajú nepomáha..... 😉
Mne mojmu prvemu synovi sudocrem nezabral, a teraz pri druhom už používam iba masticku od doktorky, vola sa Pasta s rybim olejom. Sice trochu smrdi tou rybinou, ale som s snou naozaj spokojna.
Cista voda na umytie. Ziadne mydla vlhcene utierky. My sme od narodenia pouzivali rybaciu pastu z lekarne a nedam dopustit. Sice smrdi rybacinou ale ritka krasna bez zaparenin😊
Idealna je prevencia ale ked je uz neskoro tak len casto umyvat cistou vodou, poriadne osusit zadocek, co najviac vetrat a pri kazdom prebalovani pouzit Bepanthen Extra. Kremom netreba setrit. Ked bude velmi zle, zajst za lekarkou a vypytat Imazol..ten je ale na liecbu, teda na urcity cas, nie na stale pouzivanie.

Natri sudocremom a nechaj chvíľu bez plienky, nech ho nedráždi a nech sa mu krém pekne vstrebá. Prikry zatiaľ drobca dekou