Čo robiť, keď má 2 ročné dieťa tretí deň zvýšenú teplotu?
Stale sa jej drzi na cca 37,6...nedavam paralen ani nurofen. Ale nezda sa mi nie je to ona. Vodicku pije ale moc jej nechuti jest. Len polihava pri TV, nebavi ju nic. Mame ist uz doktorovi?
Ako velke dieta? A ma aj ine nejake "priznaky" ?
Kazdopadne ak sa ti nezda chod k dr. Toto je ozaj take že ani chora ani zdrava.
Ake stare dieta? Ked pozera TV predpokladam, ze sa nejedna o babo. Ja osobne, ak nema ine priznaky, by som s takymto stavom k dr. nesla. Ma zvysenu teplotu, nie horucky, evidentne jej nie je dobre, takze nie je vo svojej kozi. 3 dni zvysenej teploty nie je akutny stav.
@anonym_autor to už je k 38, už si mala byť u doktora, a ešte aj bez liekov
@ivicatolic @titla @maryetta 2 roky ma
Uz si s nou mala byt u lekara, ked je to teda treti den ako hovoris. A preco si jej nedala liek?
Nie nešla,iba ak by boli 3-4 dni horúčky
Alebo ak by nepila, nezastaviteľný plač a pod.
A lieky dávaj iba, ak ma bolesti alebo 38,5 teplotu
Ja by som zavolala detskej dr.
Moja 2-rocna mala 39 5dni. Cez vianoce. To sme isli na pohotovost. Uz jej lieky od teploty ani nezaberali. Potrebovala atb.
Uz si s nou mala byt u lekara, ked je to teda treti den ako hovoris. A preco si jej nedala liek?
@emmi101 tak pokial nie je nad 38 sa nema davat
@emmi101 tak pokial nie je nad 38 sa nema davat
@anonym_autor lieky sa podavaju podla klinickwho stavu dietata, nie podla toho, kolko ukaze teplomer. A este otazka je, aky mas teplomer. Ak bezkontaktny, odporucam zmerat nad klucnou kostou, najlepsie a najpravdivejsie vysledky tam su. Moze mat kludne viac ako na spankoch, cele,...
Nasi, ked maju teplotu a je okolo 38 a polihuju, stazuju sa, ze ich boli hlavicka, tak dam liek. Naco to dieta trapit? To nie je pravda, ze by telo prestalo bojovat s chorobou, to je mytus.
Dalsia vec je, ze u nas ide prevazne vzdy o virus a ja uz s tymto k doktorovi nechodim. Na treti, stvrty den sa teploty zvyknu lamat a objavi sa bud soplik, kasel alebo nieco a teplota pomaly ustupuje.
Ja by som mozno pockala do zajtra aspon, to CRP moze lekarka spravit. Mozno zobrat moc, ak nema ine priznaky. Nehovori, ci ju nieco boli?
@anonym_autor lieky sa podavaju podla klinickwho stavu dietata, nie podla toho, kolko ukaze teplomer. A este otazka je, aky mas teplomer. Ak bezkontaktny, odporucam zmerat nad klucnou kostou, najlepsie a najpravdivejsie vysledky tam su. Moze mat kludne viac ako na spankoch, cele,...
Nasi, ked maju teplotu a je okolo 38 a polihuju, stazuju sa, ze ich boli hlavicka, tak dam liek. Naco to dieta trapit? To nie je pravda, ze by telo prestalo bojovat s chorobou, to je mytus.
Dalsia vec je, ze u nas ide prevazne vzdy o virus a ja uz s tymto k doktorovi nechodim. Na treti, stvrty den sa teploty zvyknu lamat a objavi sa bud soplik, kasel alebo nieco a teplota pomaly ustupuje.
Ja by som mozno pockala do zajtra aspon, to CRP moze lekarka spravit. Mozno zobrat moc, ak nema ine priznaky. Nehovori, ci ju nieco boli?
@anonym_e4d59a asi mas pravdu, dakujem

@anonym_autor išla by som keď to je už tretí deň čo má zvýšenú teplotu. Ak nechce moc papať tak je možné, že ju hrdielko bolí