Čo robiť, keď si dieťa dá cukrík do nosa?
Ahojte, poradite mi co robit? Dieta si dalo do nosa kusok cukrika. Zacalo plakat a kychat. Potom prestalo. Presla od vtedy hodina. Hra sa, ale smrka nosom. Co robit v takom pripade? Muz tvrdi ze iba histercim a nic mu nie je. Chcem s nim ist na orl, ale otvaraju az o 2 hodiny. Boli ste niekto s takym niecim u lekara? Ake vysetrenie robili detom?
Zasvietia mu do nosa, a keď tam niečo bude, vytiahnu pinzetou. Ale Ty sa zrejme chystáš na pohotovosť, lebo kde by otvárali ORL ambulanciu až o 16:00? Takže najskôr zrejme musíš na klasickú detskú pohotovosť a tam Ti dajú výmenný lístok a zájdeš na ORL pohotovosť (nie je v každom meste)...
@ivanaks aha, cize nemozem ist priamo na orl pohotovost ak u nas je?
U nás nie, neviem, kde je to u vás.
ak sa vyslovene nedusi tak ten cukrik prehltla alebo sa rozpustil soplami a vytiekol
@anonym_autor urcite dat skontrolovat. Mojmu bratovi na orl vytiahli z nosa kliciacu fazulu 🤣
@anonym_autor nikto ti nepovie NAOZAJ co sa mu moze z toho stat lebo niekomu sa nestane nic a niekomu sa moze. Ten kusok moze vyjst von cely ale moze mu tam kusok zostat a tym ze sa bude rozpustat moze aj podrazdit sliznicu nosa.
Jasne ze chodte na orl alebo pohotovost ako si potom nieco vycitat.
@anonym_autor nikto ti nepovie NAOZAJ co sa mu moze z toho stat lebo niekomu sa nestane nic a niekomu sa moze. Ten kusok moze vyjst von cely ale moze mu tam kusok zostat a tym ze sa bude rozpustat moze aj podrazdit sliznicu nosa.
Jasne ze chodte na orl alebo pohotovost ako si potom nieco vycitat.
@anonym_3c6d21
Ja si doteraz pamätám ako mi z nosa ťahali na pohotovosti stupel z Pitralonu
Urcite ist. Je to nebezpecne.
Dakujem, pojdem s nim sama, kedze muz odmieta.
Vyskusaj si este najst na nete video, co sa vola mother’s kiss-ako dostat cudzie teleso z nosa. Mozno sa ti podsri vyfuknut ho doma a vyhnete sa na steve pohotovosti
Kamoska takto bola s dcerou a nic tam nemala, lebo cukrik sa rozpustil 😁.
Kamoska takto bola s dcerou a nic tam nemala, lebo cukrik sa rozpustil 😁.
@cimage dufam ze to bude aj nas pripad
Daj vediet ako to dopadlo
Pri cudzich telesach v nose ziadne pokusy o vyberanie,rovno na orl pohotovosť.mam prax prl sestry.
Pri cudzich telesach v nose ziadne pokusy o vyberanie,rovno na orl pohotovosť.mam prax prl sestry.
@janinah Toto nam povedali na orl, ked si maly vopchal do nosa kustik lega. Vzdy prist a nesaskovat doma s pinzetou.
Dakujem vsetkym za rady, pravdepodobne sa mu to tiez roztopilo, videli uz len podrazdenu sliznicu.
@anonym_autor Mne, sestre a aj susede moj otec v priebehu niekolkych rokov vytahoval cez hadicku gulicku. Keby sa mu to nepodarilo, tak by sa muselo ist na pohotovst..

Zasvietia mu do nosa, a keď tam niečo bude, vytiahnu pinzetou. Ale Ty sa zrejme chystáš na pohotovosť, lebo kde by otvárali ORL ambulanciu až o 16:00? Takže najskôr zrejme musíš na klasickú detskú pohotovosť a tam Ti dajú výmenný lístok a zájdeš na ORL pohotovosť (nie je v každom meste)...