Je cena za Pedro cukríky v poriadku?
Ahojte, syn dnes nakupil Pedro cukriky, do takeho kornutu si navolil, ja neviem ci 1,5kg kornut, platili za to 60€? Je to bezna cena? Mne to pride teda vela, ked vidim kolko stoja balene Pedro cukriky saciky? Ďakujem
Takto majú ceny na nete pre predstavu
@mullerova46 hrozneee, to som ani vidier nemala toto
mňa osobne by ani nesrala tá cena,ako to,aký sajrajt to obsahuje
https://www.ferpotravina.cz/seznam-ecek/E133
glukózový sirup
sorbitolový sirup
https://www.ferpotravina.cz/seznam-ecek/E171
https://www.ferpotravina.cz/seznam-ecek/E132
AŽ 5% ovocnej šťavy😂
@mullerova46 hrozneee, to som ani vidier nemala toto
Nemáš blok ? Nechce sa mi veriť že si toľko zaplatila 🫣
Nemáš blok ? Nechce sa mi veriť že si toľko zaplatila 🫣
@mullerova46 no ja som si najskor myslela ze asi omyl, ale potom som citala recenzie na google na tuto predsjnu a bola tam dama takato, ako nalakali dieta a zacali mu rovno plnit kormut a bum zrazu platenie 50€ a podobne
@sisi2212 No, čítam teraz na google a diskusiu pri tej kočke na tik-tok-u. Ľudia tam píšu rovnakú skúsenosť, ako máš ty. Neviem teda, či si tam bola s dieťaťom alebo dieťa bolo samé s takým finančným obnosom. Ak by som tam bola s dieťaťom, tak to odmietnem zaplatiť a nech si to nechajú. 60€ za cukríky🙈 Tak to ani náhodou.
https://www.startitup.sk/cukriky-za-16-eur-zaka...
Ja osobne takymto situáciám nechápem … zaprve si nenaberiem v takom obchode pre Boha 1,5kg cukríkov 🤦🏼♀️ a keď už to takto vyslovene že preháňam asi si pozriem predtým cenu za kg… tak pevne verím, že syn tam bol sám lebo ak si tam bola aj Ty, všetko si akceptovala, zaplatila a nemáš sa čo sťažovať … Čo s tým ma ten obchod? Nútili Vás kupovať 1,5 kg cukríkov? … veď to je úplne šialené takýto objem … a keď aj 100g stojí prehnane veľa, proste tam nenakupujem. Neviem aký je to obchod ale u nás v potravinách stoja tieto cukríky permanentne v zlave nejakých 40 centov
Ja osobne takymto situáciám nechápem … zaprve si nenaberiem v takom obchode pre Boha 1,5kg cukríkov 🤦🏼♀️ a keď už to takto vyslovene že preháňam asi si pozriem predtým cenu za kg… tak pevne verím, že syn tam bol sám lebo ak si tam bola aj Ty, všetko si akceptovala, zaplatila a nemáš sa čo sťažovať … Čo s tým ma ten obchod? Nútili Vás kupovať 1,5 kg cukríkov? … veď to je úplne šialené takýto objem … a keď aj 100g stojí prehnane veľa, proste tam nenakupujem. Neviem aký je to obchod ale u nás v potravinách stoja tieto cukríky permanentne v zlave nejakých 40 centov
@anonym_eff768 Ved si precitaj recenzie, je to tam jasne napisane.
Cena nie su uvedene, predavacka ta ignoruje a nabera plnymi hrstami. lakaju male deti na ochutnavku a zacnu im hned naberat bez povolenia rodica. Vazia to tak, ze to nevidis a navazia viac ako realne mas. Na terminali nie je vidiet suma. Ludia sa chlacholia ze "ved su to len cukriky, to musi stat par korun" a nechcu trhat decku lizatko z ruky, je im trapne odist. Platia kartou, blok im nedaju. A potom v appke vidia ze im odislo z uctu 20, 30, 40€.
Cele tieto prevadzky su odrb a tato slovenska varianta ani nie je vlastnena spolocnostou Pedro. Ked idu ludia normalne do obchodu, tak nepocitaju s tak agresivnym jednanim predavacky. Nejdu do obchodu s tym, ze sa pohadaju a pobiju s nejakou predavackou posratych cukrikov. Su zaskoceny, cenu casto zistia neskor. Vratit sa to neda.
Tieto slovenske prevadzky su jednoducho vlezly odrb a pasca na zakaznikov. Je uplne jedno kolko stoja cukriky v obchode, lebo toto nie je normalny obchod. Su tam na to, aby ta zmiatli a okradli za bieleho dna.
@anonym_eff768 Ved si precitaj recenzie, je to tam jasne napisane.
Cena nie su uvedene, predavacka ta ignoruje a nabera plnymi hrstami. lakaju male deti na ochutnavku a zacnu im hned naberat bez povolenia rodica. Vazia to tak, ze to nevidis a navazia viac ako realne mas. Na terminali nie je vidiet suma. Ludia sa chlacholia ze "ved su to len cukriky, to musi stat par korun" a nechcu trhat decku lizatko z ruky, je im trapne odist. Platia kartou, blok im nedaju. A potom v appke vidia ze im odislo z uctu 20, 30, 40€.
Cele tieto prevadzky su odrb a tato slovenska varianta ani nie je vlastnena spolocnostou Pedro. Ked idu ludia normalne do obchodu, tak nepocitaju s tak agresivnym jednanim predavacky. Nejdu do obchodu s tym, ze sa pohadaju a pobiju s nejakou predavackou posratych cukrikov. Su zaskoceny, cenu casto zistia neskor. Vratit sa to neda.
Tieto slovenske prevadzky su jednoducho vlezly odrb a pasca na zakaznikov. Je uplne jedno kolko stoja cukriky v obchode, lebo toto nie je normalny obchod. Su tam na to, aby ta zmiatli a okradli za bieleho dna.
@refly Prepáč, ale takejto situácii by som rozumela a chápala len ak by tam bolo dieťa samé. Ak som tam s ním, opytam sa koľko to stojí. Pokiaľ mi nepovie nezaplatím a odmietnem to. Ak mi povie takúto šialenú cenu, tak detto. Dieťaťu poviem, že to stojí veľa koruniek a nemám toľko pri sebe, nemám toľko na karte atď. Pôjdeme domov zoberiem si peniaze a pôjdeme do obchodu kúpiť. V skratke poviem mu čokoľvek, aby to chápalo, ale nekúpim a uz vobec nekúpim bez toho, aby som vedela koľko platím.
Neviem si predstaviť len tak niekde priložiť kartu a nevedieť koľko platím 🙈

moj maly si takto raz na Boroch nabral len do kina asi 150g a platili sme asi 10 eur.. pamatam si, ze ma ta cena zaskocila, tak ak to bolo v takom podobnom stanku Pedro aj moze byt.