Čo sa vám osvedčilo na posilnenie imunity?
Náš prostredný syn - 6 rokov - býva častejšie chorý, v podstate každý vírus, ktorý prebehne okolo, sa na na neho nalepí. Na trhu je kopec prípravkov na imunitu. Čo sa vám osvedčilo najviac?
výrobky od firmy Just - nedám dopustiť
Maminky ak by ste mali zaujem poradila by som vam vybornu vec na imunitu. Kontaktujte ma spravou dakujem. Prajem pekny vecer 🙂
Dobrý deň, 21C Imunity sa stále vyrába aj predáva ale na Slovensku už bohužiaľ nie. Osobne som ho dlhodobo bral a keď sa u nás prestával predávať, vyskúšal som aj odporúčané náhrady ale žiadna nebola pre mňa osobne tak účinná. Tak som sa znova popozeral po 21C a zistil že v Maďarsku sa bez problémov zohnať dá a keďže tam mám aj rodinu ktorá pravidelne chodí na návštevy tak bolo o problém postarané 🙂. Ak sa niekto ocitol v podobnej situácii a nemá tú možnosť ísť do Maďarska, kľudne ma kontaktujte.
Sirup z Rakytnika a hlivy.
napr. tu https://www.egeszsegplazabudapest.hu/immunrends... .. ale žiadny z týchto obchodov nedoručuje na Slovensko, preto ho mne nosia známy. Ak by ste mali záujem, nieje problém poslať na dobierku za 30€.

@nell77 viete mi poradit kde by sa dal kupit?ci uz sa nevyraba,pozerala som stranky a nikde ho nemaju