Čo sa vám osvedčilo na posilnenie imunity?
Náš prostredný syn - 6 rokov - býva častejšie chorý, v podstate každý vírus, ktorý prebehne okolo, sa na na neho nalepí. Na trhu je kopec prípravkov na imunitu. Čo sa vám osvedčilo najviac?
@kukuc2 moj, ked zacal chodit do skolky, bol chory cca. kazdy mesiac, cize od septembra az do marca...vtedy sme zacali pit kozie mlieko a odvtedy chory nebyva, resp. raz za rok....co je normalne a velky rozdiel.....nam pomohlo, uskodit urcite neuskodi, len ratajte s tym, ze ono ak teraz nastupila do skolky, tak ten oragnizmus si musi zvyknut na tie nove bacily v kolektive, tak to moe trvat, ale urcite to podporuje imunitu.....vela zdravicka prajem!
menej mlieka=málo hlienov a posilni imunitu niečim čo sa naozaj vstrebe a zaberie
http://www.zdravie-aloe.sk/blog/imunita-pre-nase-deti/
@sorciera24 dakujem za radu fakt.este raz dakujem
@sorciera24 prosim a ktore mliečko kozie konkretne davaš? ja neviem ake kupit .
@babulka82 doteraz bola sezona, takze cerstve...to je idealne...na zimu susene, davala som toto: http://www.bioprodukt.info/index.php/nase-produ... to bolo vyborne, ale vyrobca ho prestal minulu zimu vyrabat, nechapem preco 😒 ...tak potom toto: http://biocare.sk/eshop/produkt/kozie-mlieko-bi...
@sorciera24 dakujem a mysliš že take to čo sa bežne predava v potravinach nieje dobre? napr ,toto : : http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/ProductDe...
@babulka82 to je len kozi napoj!....vsak kukni zlozenie....maju ho vsade a podiel kozieho mlieka LEN 30% + tie cudne hnusne pridavne latky...takze vlastne nic....to, co som ti dala linky je 100% kozie mlieko, susene.....
@sorciera24 ok dakujem a ako chutí? 🙂
@babulka82 podla mna dobre, ja aj maly ho vypijeme uplne v pohode....nesmrdi ani nic...
My sme boli vychovaný na kozacom mlieku s medom. Ešte ako deti sme si do hrnčeka nadojili kozu rovno na lúke a take čerstve pili ešte s penou (teraz by som sa už však bála kvôli nakaze). Ale nikdy sme neboli dlhšie ani vážnejšie chorý, ani žiadne alergie sme nemali. Kozie mlieko je na imunitu super, ale musí byť čerstvé, lebo odstate niekedy smrdí.
jednoznacne probiotika actibax
PRIRODNY JEDINECNY PRODUKT na imunitu...novinka...
21C IMMUNITY 60tbl
Do 30 minút začína likvidovať vírusy, baktérie, patogény, huby a parazity.
Obsahuje výťažok z listov olivovníka, beta-glukán z droždia, výťažok z brokolice, selén, jód a stopové prvky (železo, selén, zinok, meď, mangán).
Beta-glukán pochádzajúci z droždia je dokázateľne jedna z najúčinnejších prírodných látok, ktorá stimuluje bunky zodpovedné za imunitu a už vo veľmi malom množstve vyvinie svoje účinky.
Výťažok z listov olivovníka je snáď jedna z najúčinnejších prírodných látok proti vírusom, baktériám, hubám a parazitom.
Výťažok z brokolice, selén, jód a stopové prvky sú neodmysliteľné k normálnemu fungovaniu špeciálneho enzýmu laktoperoxidázu, avšak drasticky pokleslo množstvo týchto látok, ktoré sa do nášho organizmu dostávajú prostredníctvom stravy. 21C IMMUNITY® obsahuje všetky zložky, ktoré podporujú fungovanie tohto životne dôležitého enzýmu. Anión hypotiokyanátu produkovaný laktoperoxidázou účinne likviduje baktérie a víry, je účinný voči širokej škále pôvodcov chorôb.
ja pouzivam liekyna posilnenie imunity na prirodnej baze od Webber Naturals. Pozri napr tu http://www.evitaminy.sk/?partner=062363507E , v zalozke Posilnenie imunity je pekny prehlad roznych pripravkov
nám sa osvedčilo kolostrum, aloe vera a probiotiká (len nie tie z lekárne :D )
ahoj purple je to uzasne pre deti, internet....mam vyskusane na synovi..dokazakana porucha imunty...
dokonca protirakovinovy ucinok
@miskatomy ahoj pracujes stymito vyrobkami?ja momentalne davam kolostrum junior od eden vyrobcu.
@janula2511 pracujem ako pracujem skor objednavam ked niekto chce a teda hlavne pre nasu potrebu. od Edenu sme neskusali ale poznam ho 🙂
@miskatomy a v akej cene tam je kolostrum?a od akeho vyrobcu je?
@janula2511 colostrum vyraba nemecka spolocnost LR.Vyrobky su o nieco drahsie ... Ma 3 druhy colostra a ceny od 36€ vyssie
@miskatomy kolko kusove?
colostrum ničí viry, parazity...ale imuitu neposilnuje, cisti telo...to ano
inak kozie mlieko....je zazrak, vyliečilo mi kyselinu, helikobaktera,padanie vlasov....a ešte verim wobenzymu,ten ma dostal z chronickych zapalov
kozie mlieko najlepsie čerstve, zohnat si farmu a prevarit doma....do niekolkých stupnoch...ostatní su len priekupnici
@janula2511 tekute ma 125 ml, kapsulove ma 60 ks a perlickove ma 60g jedna davka 2g
Ahoj.
21 C Immunity si môžeš objednať na stránke www.islandoflife.sk a za určitých podmienok tam môžeš dostať výrazné zľavy.
Ja som uz skoncila so vsetkymi vitaminmi a doplnkami z lekarne. Davam rakytnikovy a rybi olej a vitamin D kazdy den a cuduj sa svete, po pol roku uzivania oboch nase chorlave dieta prestava byt chore. A ak by to aj nebolo tym, ale iba cistou nahodou, tak mu aspon tie oleje neublizia, lebo neobsahuju kadejake hluposti. Poskusali sme v minulosti kadejake "zazraky" z lekarne, ale nic nepomahalo, akurat sme za to vyhodili vela penazi. Este by si mohla skusit betaglucan, vraj tiez pomaha a tiez by mal byt prirodny a neda sa s nim predavkovat. Na vitamin D tiez nezabudaj, ludia v nasich koncinach ho vraj maju zalostne malo a zo stravy ho len tak lahko neziskas a je pre imunitu dolezity.

Ahoj, nakoľko 80% nášho celkového imunitného systému sa nachádza v žalúdku, treba hlavne dbať o zdravú črevnú mikroflóru. Nám sa osvedčili probiotiká ale celoročne a dlhodobo! Samozrejme teraz je dobré to kombinovať s nejakým céčkom alebo vitamínmi, ale si myslím že aj v tých sirupoch a všelijakých multitabletkách pre deti je strašne veľa umelín...takže prehánať to tiež nie je dobré...