Čo sa vám osvedčilo na posilnenie imunity?
Náš prostredný syn - 6 rokov - býva častejšie chorý, v podstate každý vírus, ktorý prebehne okolo, sa na na neho nalepí. Na trhu je kopec prípravkov na imunitu. Čo sa vám osvedčilo najviac?
Maminky ak by ste mali zaujem poradila by som vam vybornu vec na imunitu. Kontaktujte ma spravou dakujem. Prajem pekny vecer 🙂
Dobrý deň, 21C Imunity sa stále vyrába aj predáva ale na Slovensku už bohužiaľ nie. Osobne som ho dlhodobo bral a keď sa u nás prestával predávať, vyskúšal som aj odporúčané náhrady ale žiadna nebola pre mňa osobne tak účinná. Tak som sa znova popozeral po 21C a zistil že v Maďarsku sa bez problémov zohnať dá a keďže tam mám aj rodinu ktorá pravidelne chodí na návštevy tak bolo o problém postarané 🙂. Ak sa niekto ocitol v podobnej situácii a nemá tú možnosť ísť do Maďarska, kľudne ma kontaktujte.
napr. tu https://www.egeszsegplazabudapest.hu/immunrends... .. ale žiadny z týchto obchodov nedoručuje na Slovensko, preto ho mne nosia známy. Ak by ste mali záujem, nieje problém poslať na dobierku za 30€.

@nell77 viete mi poradit kde by sa dal kupit?ci uz sa nevyraba,pozerala som stranky a nikde ho nemaju