icon

Čo sa vám osvedčilo na posilnenie imunity?

adeli79
22. júl 2014

Náš prostredný syn - 6 rokov - býva častejšie chorý, v podstate každý vírus, ktorý prebehne okolo, sa na na neho nalepí. Na trhu je kopec prípravkov na imunitu. Čo sa vám osvedčilo najviac?

Strana
z3
ejnit
10. jan 2017

@nell77 viete mi poradit kde by sa dal kupit?ci uz sa nevyraba,pozerala som stranky a nikde ho nemaju

evina24
26. máj 2017

@ejnit ahoj, nasli ste ten 21C IMMUNITY niekde nakoniec? davate to? čo hovoríte nan?

jodi
26. máj 2017

@evina24 ja som ho davala dlhsie, ale ako vsetko ostatne, nie je to ziaden zazrak, deti normalne ochoreli, aj ked to brali

evina24
26. máj 2017

@jodi ☹ to fakt? vidis to..ale ja vravim..ze kazdé ludské telo je iné..na každého zabera nieco insie..niekomu to moze pomoct no druhému nie..zial :-/
ale dakujem za odpoved 😉

snopkulka
26. máj 2017

výrobky od firmy Just - nedám dopustiť

13zuzana13
21. jún 2017
Používateľ 13zuzana13 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 13zuzana13.

Maminky ak by ste mali zaujem poradila by som vam vybornu vec na imunitu. Kontaktujte ma spravou dakujem. Prajem pekny vecer 🙂

daniel221
12. aug 2017

Dobrý deň, 21C Imunity sa stále vyrába aj predáva ale na Slovensku už bohužiaľ nie. Osobne som ho dlhodobo bral a keď sa u nás prestával predávať, vyskúšal som aj odporúčané náhrady ale žiadna nebola pre mňa osobne tak účinná. Tak som sa znova popozeral po 21C a zistil že v Maďarsku sa bez problémov zohnať dá a keďže tam mám aj rodinu ktorá pravidelne chodí na návštevy tak bolo o problém postarané 🙂. Ak sa niekto ocitol v podobnej situácii a nemá tú možnosť ísť do Maďarska, kľudne ma kontaktujte.

katyd
12. aug 2017

Sirup z Rakytnika a hlivy.

gazah
12. aug 2017

@nell77 A kde sa dá kúpiť a koľko stojí?

daniel221
14. aug 2017

napr. tu https://www.egeszsegplazabudapest.hu/immunrends... .. ale žiadny z týchto obchodov nedoručuje na Slovensko, preto ho mne nosia známy. Ak by ste mali záujem, nieje problém poslať na dobierku za 30€.

nikol955
Odpoveď bola odstránená
shopingshop
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3