Čo spôsobuje časté virózy u detí?
Ja ako dieta si tolko viroz nepamatam ani moja mamka,ked som bola mala.Moje deti su tyzden v skolke a zas chore,tento krat taky kasel,uz vyse tyzdna ,dychanie ciste ,crp 7 ,ale neutichajuci drazdivy suchy kasel ,a mam pocit ze po sirupoch kaslu este viac
@akje nezamestnanost nesuvisi s Ocr a Pn. Ako to mozes miesat? Kazde je uplne nieco ine. A take skusenosti nemam ani v okoli, zeby zamestnavatel zakazoval brat Pn. Sick day je benefit navyse od zamestnavatela. To nie je na to, aby zamestnavatel zakazal ist na Pn. Sick days su dni navyse a platene. Benefit!
@kittykat22 ako blazon sa spravas ty. Niektorym ludom uz ta socialna vlada kradne rozum. Co by ludia este nechceli? Byt s deckom na platenej rodicovskej az do 18? Teraz sa zneuziva socialny system. Vies ako by sa zneuzival, keby platili 100% pocas Pn???? Vobec rozmyslas, kym nieco pustis do eteru? Ved to by nikto nerobil.
@stanulienkat hlavne nam treba prestat platit tych vo vrcholnej politike a nebude treba okresavat system ked nebudu kradnut
@hendikep len tých najväčších zlodejov volia najviac ti, ktori sa dožadujú sociálnych davok na vsetko mozne. Politici ichbto naucili a podplacaju ich. Vid dochodcovia a rozne socialne skupiny. Ale aby mi niekto platil, ze som doma, to uz je zvrhle.😁
nezamestnanost nesuvisi s Ocr a Pn. Ako to mozes miesat? Kazde je uplne nieco ine. A take skusenosti nemam ani v okoli, zeby zamestnavatel zakazoval brat Pn. Sick day je benefit navyse od zamestnavatela. To nie je na to, aby zamestnavatel zakazal ist na Pn. Sick days su dni navyse a platene. Benefit!
@stanulienkat ako to mozem miesat? Pises: "Tolko socialnych davok, Ocr, Pn nikdy nebolo ako poslednu dobu". Jednoducho na teba reagujem. Ty tu pises o davkach, PN a OCR sucasne. Tak sa necuduj nabuduce, ked niekto reaguje na tvoje slova :D
Ty nemas skusenost, ja ju mam. Neraz bola odpoved zamestnavatela na to, ze som chora: zober si kludne sick days a potom v pohode pracuj z domu.
Minimalizuju sa potom tyzdnove alebo dlhodobejsie PN.. 2 dni polezis, potom namiesto kludu makas. Manzel to ma rovnako.
Deti chore? Ale ved ty mas toho teraz vela, nemozes ist na ocr! Vybav si babky.
Chapem, ze ty s tym skusenost nemas. Ved to je fajn. Len to neznamena, ze inde sa take nedeje 🙂

Odporúčam ak dlho kašle kalciový sirup, ale ten klasický zeleno-ružový je síce hnusný ale zaberá, tie ochutené nezaberajú tak dobre