Čo spôsobuje časté virózy u detí?
Ja ako dieta si tolko viroz nepamatam ani moja mamka,ked som bola mala.Moje deti su tyzden v skolke a zas chore,tento krat taky kasel,uz vyse tyzdna ,dychanie ciste ,crp 7 ,ale neutichajuci drazdivy suchy kasel ,a mam pocit ze po sirupoch kaslu este viac
@dzescebuly robitussin dobera,na noc zodac
Toto je extrémne zaujímavé. Suchý dráždivý kašeľ ma úplne každý!!! Fakt každý v mojom okolí. My sme doma kaslali mesiac. Celá rodina takto kasle. Nikomu nič nezaberá. V dcerinej triede majú 7 deti, všetko suchý kašeľ. Na začiatku aj bolesť hrdla.
Toto je zaujímavé. . .
Skúste brohmexin. Toto jedine ako tak pomohlo ale to už bolo po mesiaci, tak neviem ci by to neodznelo aj bez toho
Moze to byt aj alergia napr. na roztoce. U nas to tak bolo.
@simona20201309 aj ja to mam práve. Uz štvrtý týždeň dusivy kasel. Co ste si dávali?
@oira tusirex - ešte horšie, stoptusin ditustat tusin absolutne nezaberali, erdomed trifed nič práveže 100x horšie, cibuľová sirup upokojol len na chvíľočku, nakoniec asi pomohol brohmexin
Normalne, čo skočil kovid a rúškova akcia ,tak to bol masaker .deti viac choré ako zdrave .a to bol syn v skole. Oveľa viac chorý ako v škôlke
Treba dat spravit odbery, je vela cierneho kasla, prip. aj mykoplazmy mozu sposobovat drazdivy dlhotrvajuci kasel
@senta_sofia mykoplazmy su svinstvo. Vzivote som take dusenie nezazila za celych 33 rokov co som na svete.
Dievčatá dajte si spraviť testy na alergény, nie vždy je to viróza.
Alergia , suchy vzduch, reflux
Odobrat serologie
@kittykat22 syn chodil do škôlky tesne pred covidom .bol chorý minimálne, potom išiel do školy a bolo to príšerne. Teraz je to už lepšie ale ten prvý rok dva bol strašný,
@kittykat22 zle som to napísala, ale po covide mam pocit sú tie kašle oveľa horšie mam pocit
@simona20201309 mala si pravdu. Zdá sa, že po mesiaci kasla mi konečne bromhexin zabera 🙏
@oira vážne? To som veľmi rada🧡🧡🧡
Su teraz take otrasne kasle a viete co zabralo mne?vysadit vsetko,beriem len na noc aerius a mam cibulovy sirup a ja som zacala vykasliavat
A to iste idem spravit aj detom
@kittykat22 kto nechce nic platit??? Tolko socialnych davok, Ocr, Pn nikdy nebolo ako poslednu dobu. Zdravi ludia sa nechavaju vypisovat. Ocr ficia.
@kittykat22 prosim?????😂😂😂😂😂
Ty si odkial??? PRECO by ti mal niekto platit, ze si doma? Srandujes?? Ved mas muza. Mame tak prehnity socialny system. Ja by som ho skor okresala. Si myslis, ze niekto pre stat tlaci peniaze?? Zivime tu plno vychcalkov, ktorym sa nechce robit, to sa maju platit aj ludia, co su doma tyzden s detmi? Ved ich platime. Sorry, toto je uz zcestne.
U syna v triede potvrdený čierny kašeľ a ďalšia komunitný zápal pľúc. A to sa dozvieme len tak, možno od detí.
@kittykat22 treba povedat Ficovi, nech zrusi 13 dochodky a budes mat.
kto nechce nic platit??? Tolko socialnych davok, Ocr, Pn nikdy nebolo ako poslednu dobu. Zdravi ludia sa nechavaju vypisovat. Ocr ficia.
@stanulienkat odkial toto mas? Historicky mame najnizsiu nezamestnanost od roku 1993.
Zamestnavatelia maju problem s PN - preto vymysleli sick days.
Zamestnavatelia maju rovnako problem, ak rodicia cerpaju ocr- na rovinu povedia, vybav si starych rodicov. Je im jedno, ze su 500km prec. Popripade povedia ok, bud s dietatom doma a pracuj z domu. Urcite sa praca z domu v minulosti nedala vyuzivat tak, ako teraz.
Boze zeny ved sa ukludnite a nehadajte sa v kazdom prispevku ako sliepky...
Tema bola o niecom inom,je advent,sa spravajte ako MATKY!!!

Aké sirupy dávaš?