icon

Čo spôsobuje časté virózy u detí?

28. nov 2024

Ja ako dieta si tolko viroz nepamatam ani moja mamka,ked som bola mala.Moje deti su tyzden v skolke a zas chore,tento krat taky kasel,uz vyse tyzdna ,dychanie ciste ,crp 7 ,ale neutichajuci drazdivy suchy kasel ,a mam pocit ze po sirupoch kaslu este viac

Strana
z2
dzescebuly
28. nov 2024

Aké sirupy dávaš?

autor
28. nov 2024

@dzescebuly robitussin dobera,na noc zodac

simona20201309
28. nov 2024

Toto je extrémne zaujímavé. Suchý dráždivý kašeľ ma úplne každý!!! Fakt každý v mojom okolí. My sme doma kaslali mesiac. Celá rodina takto kasle. Nikomu nič nezaberá. V dcerinej triede majú 7 deti, všetko suchý kašeľ. Na začiatku aj bolesť hrdla.
Toto je zaujímavé. . .

simona20201309
28. nov 2024

Skúste brohmexin. Toto jedine ako tak pomohlo ale to už bolo po mesiaci, tak neviem ci by to neodznelo aj bez toho

ada12345
28. nov 2024

Moze to byt aj alergia napr. na roztoce. U nas to tak bolo.

oira
28. nov 2024

@simona20201309 aj ja to mam práve. Uz štvrtý týždeň dusivy kasel. Co ste si dávali?

simona20201309
28. nov 2024

@oira tusirex - ešte horšie, stoptusin ditustat tusin absolutne nezaberali, erdomed trifed nič práveže 100x horšie, cibuľová sirup upokojol len na chvíľočku, nakoniec asi pomohol brohmexin

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
mmoni89
28. nov 2024

Normalne, čo skočil kovid a rúškova akcia ,tak to bol masaker .deti viac choré ako zdrave .a to bol syn v skole. Oveľa viac chorý ako v škôlke

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
senta_sofia
28. nov 2024

Treba dat spravit odbery, je vela cierneho kasla, prip. aj mykoplazmy mozu sposobovat drazdivy dlhotrvajuci kasel

petka552
28. nov 2024

@senta_sofia mykoplazmy su svinstvo. Vzivote som take dusenie nezazila za celych 33 rokov co som na svete.

dharmasanata
28. nov 2024

Dievčatá dajte si spraviť testy na alergény, nie vždy je to viróza.

taktotedanie
29. nov 2024

Alergia , suchy vzduch, reflux
Odobrat serologie

mmoni89
29. nov 2024

@kittykat22 syn chodil do škôlky tesne pred covidom .bol chorý minimálne, potom išiel do školy a bolo to príšerne. Teraz je to už lepšie ale ten prvý rok dva bol strašný,

mmoni89
29. nov 2024

@kittykat22 zle som to napísala, ale po covide mam pocit sú tie kašle oveľa horšie mam pocit

oira
1. dec 2024

@simona20201309 mala si pravdu. Zdá sa, že po mesiaci kasla mi konečne bromhexin zabera 🙏

simona20201309
1. dec 2024

@oira vážne? To som veľmi rada🧡🧡🧡

autor
1. dec 2024

Su teraz take otrasne kasle a viete co zabralo mne?vysadit vsetko,beriem len na noc aerius a mam cibulovy sirup a ja som zacala vykasliavat

autor
1. dec 2024

A to iste idem spravit aj detom

stanulienkat
1. dec 2024

@kittykat22 kto nechce nic platit??? Tolko socialnych davok, Ocr, Pn nikdy nebolo ako poslednu dobu. Zdravi ludia sa nechavaju vypisovat. Ocr ficia.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
1. dec 2024

@kittykat22 prosim?????😂😂😂😂😂
Ty si odkial??? PRECO by ti mal niekto platit, ze si doma? Srandujes?? Ved mas muza. Mame tak prehnity socialny system. Ja by som ho skor okresala. Si myslis, ze niekto pre stat tlaci peniaze?? Zivime tu plno vychcalkov, ktorym sa nechce robit, to sa maju platit aj ludia, co su doma tyzden s detmi? Ved ich platime. Sorry, toto je uz zcestne.

krtko1313
1. dec 2024

U syna v triede potvrdený čierny kašeľ a ďalšia komunitný zápal pľúc. A to sa dozvieme len tak, možno od detí.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
1. dec 2024

@kittykat22 treba povedat Ficovi, nech zrusi 13 dochodky a budes mat.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
akje
1. dec 2024

kto nechce nic platit??? Tolko socialnych davok, Ocr, Pn nikdy nebolo ako poslednu dobu. Zdravi ludia sa nechavaju vypisovat. Ocr ficia.

@stanulienkat odkial toto mas? Historicky mame najnizsiu nezamestnanost od roku 1993.

Zamestnavatelia maju problem s PN - preto vymysleli sick days.
Zamestnavatelia maju rovnako problem, ak rodicia cerpaju ocr- na rovinu povedia, vybav si starych rodicov. Je im jedno, ze su 500km prec. Popripade povedia ok, bud s dietatom doma a pracuj z domu. Urcite sa praca z domu v minulosti nedala vyuzivat tak, ako teraz.

autor
1. dec 2024

Boze zeny ved sa ukludnite a nehadajte sa v kazdom prispevku ako sliepky...

Tema bola o niecom inom,je advent,sa spravajte ako MATKY!!!

Strana
z2