icon

Čo to zase lezie po deťoch?

lekita
23. nov 2022

Čo je to zase za hnusný vírus. Mladší synček od pondelka kašeľ a horúčky a dnes ľahol aj ten starší. Vysoké horúčky ktoré nejdú zraziť a kašeľ. Doktorka mi hovorí vraj je toho strašne veľa teraz. Aj v škole veľmi veľa detí chýba dokonca uvažujú že dajú chrípkové prázdniny. Mali to teraz aj vaše detičky? Ako dlho trvalo než sa im trošku polepšilo ?

Strana
z2
banyka
24. nov 2022

@bublinka1426 presne toto by som chcela, lenže môj Dr. - škoda reči. A nedajbože by som sa na to opovažila opýtať... Práve rozmýšľam, že zabehnem do lekárne, po nejaký sprej. Jox alebo niečo také.

banyka
24. nov 2022

@bublinka1426 tiež som nepocítila žiadne zlepšenie po, nechápem 💁

0silvia0
24. nov 2022

No veru uz tu nebola dlho slovna prestrelka kvoli ruskam😀

zara1357
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
24. nov 2022

Nerozumiem, preco sa roky rokuce mamicky na zaciatku zimy cuduju, ze su ludia chori. VZDY to tak bolo. Nastup chladnych, vlhkych dni po relativnom teple. Kvapockova, rychlo sa siriaca infekcia -raz-dva ju mate. Nie je v tom ziadna konspiracia. Na nasej ZS zatial minimum chorych deti, takze ani ruska za to nemozu. Apropo v azijskych krajinach nosia ruska denne roky rokuce a nemaju tam ziaden kolaps imunity. Praveze pocas nosenia rusok sme boli minimum chori, vlastne vobec. Takze vyborna ochrana pred kvapockovou infekciou je rusko.
A sa cudujem mamickam, ktore uplne vazne polozia otazku, ze co je vo vzduchu?🤔 Co by ako malo lietat vzduchom?🙄

aurora33
24. nov 2022

@stanulienkat podla mňa vzduchom lieta hlupota. A veľmi silná :D

stanulienkat
24. nov 2022

@aurora33 👍😁

margaretka
24. nov 2022

@zara1357 tak toto co opisujete kludne moze byt aj infekcna mononukleoza v jun,jul bola rozsirena u deti po celom slovensku skuste si dat urobit odber krvi ... prejavovalo sa to ako angina ale teploty neklesali ani pri atb....

Strana
z2