Čo to zase lezie po deťoch?
Čo je to zase za hnusný vírus. Mladší synček od pondelka kašeľ a horúčky a dnes ľahol aj ten starší. Vysoké horúčky ktoré nejdú zraziť a kašeľ. Doktorka mi hovorí vraj je toho strašne veľa teraz. Aj v škole veľmi veľa detí chýba dokonca uvažujú že dajú chrípkové prázdniny. Mali to teraz aj vaše detičky? Ako dlho trvalo než sa im trošku polepšilo ?
@bublinka1426 tiež som nepocítila žiadne zlepšenie po, nechápem 💁
No veru uz tu nebola dlho slovna prestrelka kvoli ruskam😀
Nerozumiem, preco sa roky rokuce mamicky na zaciatku zimy cuduju, ze su ludia chori. VZDY to tak bolo. Nastup chladnych, vlhkych dni po relativnom teple. Kvapockova, rychlo sa siriaca infekcia -raz-dva ju mate. Nie je v tom ziadna konspiracia. Na nasej ZS zatial minimum chorych deti, takze ani ruska za to nemozu. Apropo v azijskych krajinach nosia ruska denne roky rokuce a nemaju tam ziaden kolaps imunity. Praveze pocas nosenia rusok sme boli minimum chori, vlastne vobec. Takze vyborna ochrana pred kvapockovou infekciou je rusko.
A sa cudujem mamickam, ktore uplne vazne polozia otazku, ze co je vo vzduchu?🤔 Co by ako malo lietat vzduchom?🙄
@stanulienkat podla mňa vzduchom lieta hlupota. A veľmi silná :D
@aurora33 👍😁
@zara1357 tak toto co opisujete kludne moze byt aj infekcna mononukleoza v jun,jul bola rozsirena u deti po celom slovensku skuste si dat urobit odber krvi ... prejavovalo sa to ako angina ale teploty neklesali ani pri atb....

@bublinka1426 presne toto by som chcela, lenže môj Dr. - škoda reči. A nedajbože by som sa na to opovažila opýtať... Práve rozmýšľam, že zabehnem do lekárne, po nejaký sprej. Jox alebo niečo také.