icon

Čo zaberá deťom na afty?

zuzu101
10. dec 2010

Ahojte.Synčekovi sa urobila afta v pusinke a dve na jazyku.V noci má aj 40-tky horúčky.Na odporúčanie lekárky uživame imunoglukan a b komplex(z toho zvracia tak mu ho musím rozpustiť v čaji).Existuje niečo účinné čo by mu rýchlo pomohlo?????????

evita123
26. jún 2014

papat vitamin b a vytierat pusu tantum verde roztokom

klincek
22. júl 2014

zistenie spred dvoch tyzdnov (pri aftoznej stomatitide): C vitamin, B komplex, a do ust trikrat denne propolisovy sprej - fantasticky hoji a nestipe, lebo neobsahuje alkohol. u nas to bola spasa, dovtedy sme sa trapili s Herbadentom (ktory funguje perfektne, ale na celu pusu to bolo moc, prilis stipal). lutujem vsetky deti, ktore si tymto presli, je to hrozny hnus 😝

haslerka27
22. júl 2014

Tantun sprej,b-komplex,vit.c...megadavky.pred mesiacom sme to mali,je to pliaga, nemali sme teplotu našťastie.pred 2rokmi sme s týmto skoncili na infekčnom.teraz sme brali aj atb penicilin kvôli tej plesni čo je v aftach.za 3dni zlepsenie

luciasn
22. júl 2014

borax-homeopatia

dankaf16
25. júl 2014

Poznám výborný gélik. Mojim deťom zaberá úžasne. Viac info: dankaf@gmail.com

patuskaaa
29. júl 2014

Sprej prvej pomoci !!!! 🙂

ninuska23
9. aug 2014

ja tiež odporučaj sprej prvej pomoci z vlastnej skusenosti. to zabera velmi rychlo.

lucifera
9. aug 2014

Bekomplex, ale ten je až od 3r., treba posilňovať imunitu, aby sa tomu predišlo

blue99
9. aug 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
liana03
10. aug 2014

Mundisal - je super

patulu
26. nov 2014

bože poradte,my sme na tom tak zle že ma vysypaný cely jazyk aj pery..nic mi nechce jest ani pit, vkuse len place..ja som uz zufala,už to mame od nedele a nebadam žiadne zlepsenie..vytierali sme herbadentom ale to ju strasne stipe nepusti ma do ust, potom som kupila na afty gelik to nemam pocit ze by jej zaberal, skusali sme aj sodu bikarbonu-nezniesla to,davam aj mundisal-neviem ci to pomaha,neviem sa jej vobec pozriet do ust,nechce ani otvorit usta, samozrejme zvysena davka Imunoglukan a B komplex rozpustam v caji lebo mi to nijak nechce zjest...dakujem

mmmj
26. nov 2014

skus Sorex, su to bylinkove kvapky, striekaju sa do pusy

samasebou
26. nov 2014

Jednoznacne preantibiotikovane telo Zuzi...precistit pecen...neries zvonku...to je vnutorny proces, ktory sa prejavuje navonok...

maca283
26. nov 2014

Ja by som ti poradila 31 bylin zriedit vo vode a tak je natriet pusu alebo tee tree s manukov kvapky a samozrejme narosan cucoriedkovy kt.obsahuje becka a zelezo a kopec inych vitaminou A aj ty by si ho mohla ked ze ides rodit Je to super sirup a moja mala ho zboznuje

jedina30
26. nov 2014

na afty je dobry B,C vit(cebion) + florsalmin - vyplachovat ust... 😉 😉

nikuska1731
26. nov 2014

nam pomohla fialova vodicka ....u nas naj...od malicka a B comlex

sis789
1. dec 2014
Používateľ sis789 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sis789.

skus mu k tomu pridať ešte dake vitaminky, najlepšie prírodne ...ja malemu kupujem od humamedixu. skore uzdravenie prajem

prirodka
10. dec 2014

prírodný potravinový doplnok s 85% obsahom aloe vera vo forme želé potierať,ale je dôležité aj užívať vnútorne na podporu imunitného systému prípravok,lebo sa to bude vracať a obyčajne to býva už horšie.

scarlet2001
19. feb 2015

metlonka k tomu sorexu... najprv sa opytam ake stare je tvoje dieta? Moj syn mal rok a pol ked mu sorex predpisala zastupujuca lekarka...dnes ma 5 rokov a nasledky sorexu: totalne zdevastovanz chrup, znizena imunita, odmietanie stravy, maso vobec...tym ze nechce jest, organizmus sa nevladze branit a je casto chory, a momentalne sme vo faze ze riesime ci dat zbytky toho co sa kedysi nazyvalo zubami, odstranit operativne alebo postupnym trhanim...ak si precitas pribalovy letak, tak je tam napisane ze je pre starsie deti...avsak vekova hranica tam uvedena nie je...Z mojho pohladu bolo podanie sorexu synovi vo veku rok a pol fatalnou chybou a ma to dalekosiahle dosledky... ☹

majulino
29. jún 2015

baby moje deti obe mali take afty co az pod perou a medzi zubkami a zabral na sprej urdo a gel aftamed

klaudi82
30. apr 2016

ahojte..cely januar-februar maly mal tazké afty..vela,..bolavé ani pit riadne nevedel..boli sme aj u zubnej,aj u detského...pomohlo vitamin C zvysena dávka,plus Bkomplex,plus corsodyl ustna voda ráno,vecer-Kamistad mame vzdy doma ale teraz nam nepomohlo... 😒

michell333
20. aug 2016

Ahojte aj toto je afta podľa vás?dávam tantum verde a b complex na to.no jedna zmizla a ďalšia sa vyskytla,poradte...dik

nikulincek
11. okt 2016

@evi55 no to je dobre len malym detom nie je vhodny na obale pisu ze ked to vdychne ze je to smrtelne a je to alergen takze to skor pre starsie deti aj ja hladam malemu nieco vhodne na afty bude mat 15m kamistad pomaha ale nelieci

kejtka87
27. jan 2017

@pastelka74 ahoj viem,ze je to uz par rokov dozadu,ale co vám robili v nemocnici pri aftach.

pastelka74
27. jan 2017

@kejtka87 ....ahoj,nás tam priviezli doslova v hodinej dvanástej,nezodpovedná lekárka nam na krčnom povedala,že to nič nie je...a dala nám nejaký bordel,ktorý absolútne malej nezaberal...nakoniec jej opuchli celé ústa,jazyk a začala sa nám dusiť.....niekoľko dní jej tiekli infúzie,stále jej brali krv.....a niečim jej stále vytierali ústa.....po týždni sme šli domov....v pohode..

kikiklop
7. mar 2017

@simonka2701 mohla by som poprosiť názov tinktúry vďaka

fricula_n
12. mar 2017

ahojte...precitala som si vsetky komenty a co jeden koment to ina rada.... Neviem s cim malej pomoct. Ma o 4mesiace 3 roky a v lekarni mi bez predpisu dali jedine LIPS (vid foto).... Pomohlo to niekomu ?????????

kejtka87
12. mar 2017

@fricula_n nam tiez dali toto ale vobec nepomohlo pise ze ns afty,ale pokial pamatam bolo tam na protezy ci ako,tak neviem.pomohol kamistadt ci ako sa pise,ale brali sme aj vitaminy.

korytnacka7
12. mar 2017

Ak uz vie vyplachnut a neprehltnut, jednoznacne vyplachnut Listerinom parkrat a je po probleme. Pomaha aj domaca palenka, na vatovu tycinku a vytriet parkrat. Overene, rychle 🙂