Čo zaberie na jazvy po kiahňach?
Maminky, mohli by ste mi poradiť niečo na jazvičky po kiahňach. Dcérka mala veľa kiahní a aj dosť na tvári a ostali jej po nich jazvičky. Je na to nejaký dobrý krém, alebo kúpeľ???
@otomanko12 kamarátka mala ako 5 ročná kiahne...A ostala jej jamka na nose ...dodnes..ma 25
@otomanko12 Tak, tak ako pisu baby tie ostavaju.
Moja dcére mala veľa na tvári a pozostávali jej fliačiky. Stačilo opáliť sa v lete a všetko zmizlo. Zostali len asi dve malé jazvičky, tie boli také hlbšie. Dokonca mala okolo troch zlezenú kožu vo veľkosti detskej dlane, chytila tam zápal a aj to zmizlo. Tie zapálené miesta jej liečili masťou Ialugen, tá bola ale na predpis.
Kremuj hocijakym hydratacnym kremikom. Ono detska tvaricka sa meni, takze by som povedala, ze pokial vyrastie, tak jej tie jazvycky aj zmiznu
tiež si myslím že u malých deti tie jazvičky zmiznu., Všetci sme mali kiahne a prežili sme to, jazvičky nemáme.
Odporúčam zo stránky apipraktik.sk krém Apicole alebo Propolisový krém s nechtíkom 🙂
@lucija1312 aj ja by som poprosila bližšie info, práve nám odpadávaju chrasty po kiahnach. Ďakujem 🙂
@77susana dobrý deň, prepáčte až teraz som našla vašu správu :( dúfam, že už máte zahojené ranky... ak náhodou nie, tak vám rada poradím... pekný deň
@lucija1312 chrasticky nám odpadli, no na tvaricke nám ostali nepekne jamky ☹, kremujem tváričku každý večer kamilkovym krémom, žiadnu zmenu nevidím
@77susana to ma mrzí :( môj mladší mal tiež jazvičky a pomohol mi propolisový krém... ak by ste chceli napíšem Vám, ktorý to je... pekný deň
@lucija1312 poprosím bližšie info, ďakujem 🙂
Aloe Propolis Creme https://421000025034.fbo.foreverliving.com/page...
Forever Living | Aloe Propolis Creme
foreverliving.com
@majolenka11 aká je cena?
@lindsey 100 ml 23€
Ahojte, existuje prosim vas nejaky gel kt. naozaj pomaha? Syn a 3,5 roka a odpadla mu chrasta v strede cela, este sa mu urcite chrasta spravi, lebo to ma zapalene nezahojene, ale dierka mu ostane. Exisuje nieco co pomoze zahojit, ci vyhodne peniaze? Dakujem.
Ahojte, snad to este niekto cita. Prekonala som teraz kiahne - 30 r., chrasty z tvare mi uz opadli, ale ostali mi niekde aj jamky, tie viem, ze asi nezmiznu, ale vsade mam cervene skvrny. To kedy vybledne? Vyzeram hrozne :( treba to niecim natierat?
@evkat13 Evka môjmu synovi som natierala propolisový krém... ak budeš chcieť, môžem ti napísať, kde ho zoženieš... držím palce nech sa to čím skôr zahojí...
@lucija1312 ano, bola by som vdacna 🙏 za ako dlho mu to asi vybledlo?
Dievčatá, neskúšali ste contractubex gél? Dcére teraz zostali tiež také jamky, tak idem vyskúšať tento gél, vraj je najúčinnejší. Nemáte s ním skúsenosti?
@tinkerbell neskusala som. Ale co som sa informovala, tak pomoze len laser.. A to viackrat.. Suma dost vysoka.. Ale myslim si, ze detickam sa to estw upravi, ked budu rast, natahovat sa do vysky/sirky.. Aspon sa to zmierni
lucija1312, môžte mi poslať bližšie info ohľadom krému.Aplikovali ste ho ešte počas vývoja vyrazok/keď je chrasta/ alebo až po vysušení a odpadnutí chrást?dakujem
@otomanko12 čas 😉

@otomanko12 nepoteším ťa, ale jazvy po kiahniach nejdú dole. Zostávajú. Úplne vyblednú ale zostávajú. Syn mal 2 roky spať a tých 10 jaziev po tele je tam dodnes 🙄