icon

Čo zaberie na jazvy po kiahňach?

otomanko12
2. mar 2018

Maminky, mohli by ste mi poradiť niečo na jazvičky po kiahňach. Dcérka mala veľa kiahní a aj dosť na tvári a ostali jej po nich jazvičky. Je na to nejaký dobrý krém, alebo kúpeľ???

Strana
z2
kittykat22
5. mar 2018

@otomanko12 nepoteším ťa, ale jazvy po kiahniach nejdú dole. Zostávajú. Úplne vyblednú ale zostávajú. Syn mal 2 roky spať a tých 10 jaziev po tele je tam dodnes 🙄

lenakiss
5. mar 2018

@otomanko12 kamarátka mala ako 5 ročná kiahne...A ostala jej jamka na nose ...dodnes..ma 25

spuntikmathiasko
Autor odpoveď zmazal
spuntikmathiasko
5. mar 2018

@otomanko12 Tak, tak ako pisu baby tie ostavaju.

matabb73
5. mar 2018

Moja dcére mala veľa na tvári a pozostávali jej fliačiky. Stačilo opáliť sa v lete a všetko zmizlo. Zostali len asi dve malé jazvičky, tie boli také hlbšie. Dokonca mala okolo troch zlezenú kožu vo veľkosti detskej dlane, chytila tam zápal a aj to zmizlo. Tie zapálené miesta jej liečili masťou Ialugen, tá bola ale na predpis.

maykaaa1122
5. mar 2018

Kremuj hocijakym hydratacnym kremikom. Ono detska tvaricka sa meni, takze by som povedala, ze pokial vyrastie, tak jej tie jazvycky aj zmiznu

damoska
9. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

tiež si myslím že u malých deti tie jazvičky zmiznu., Všetci sme mali kiahne a prežili sme to, jazvičky nemáme.

liv1
9. júl 2018

@damoska tie nie hlboke a tie ktore maju len fliacik, aj dlhodobo, ten raz zmizne. ale jazva nezmizne. ak to bolo hlboke, mozno sa to troska zmierni, ale ostava...

21maminka21
10. júl 2018

Odporúčam zo stránky apipraktik.sk krém Apicole alebo Propolisový krém s nechtíkom 🙂

77susana
5. apr 2019

@lucija1312 aj ja by som poprosila bližšie info, práve nám odpadávaju chrasty po kiahnach. Ďakujem 🙂

lucija1312
20. máj 2019

@77susana dobrý deň, prepáčte až teraz som našla vašu správu :( dúfam, že už máte zahojené ranky... ak náhodou nie, tak vám rada poradím... pekný deň

77susana
20. máj 2019

@lucija1312 chrasticky nám odpadli, no na tvaricke nám ostali nepekne jamky ☹, kremujem tváričku každý večer kamilkovym krémom, žiadnu zmenu nevidím

lucija1312
21. máj 2019

@77susana to ma mrzí :( môj mladší mal tiež jazvičky a pomohol mi propolisový krém... ak by ste chceli napíšem Vám, ktorý to je... pekný deň

77susana
21. máj 2019

@lucija1312 poprosím bližšie info, ďakujem 🙂

dezert74
Autor odpoveď zmazal
lucija1312
23. feb 2020

Aloe Propolis Creme https://421000025034.fbo.foreverliving.com/page...

Forever Living | Aloe Propolis Creme
foreverliving.com

@nicole27

lindsey
25. feb 2020

@majolenka11 aká je cena?

majolenka11
25. feb 2020

@lindsey 100 ml 23€

katka1981
28. feb 2020

Ahojte, existuje prosim vas nejaky gel kt. naozaj pomaha? Syn a 3,5 roka a odpadla mu chrasta v strede cela, este sa mu urcite chrasta spravi, lebo to ma zapalene nezahojene, ale dierka mu ostane. Exisuje nieco co pomoze zahojit, ci vyhodne peniaze? Dakujem.

evkat13
25. nov 2021

Ahojte, snad to este niekto cita. Prekonala som teraz kiahne - 30 r., chrasty z tvare mi uz opadli, ale ostali mi niekde aj jamky, tie viem, ze asi nezmiznu, ale vsade mam cervene skvrny. To kedy vybledne? Vyzeram hrozne :( treba to niecim natierat?

lucija1312
26. nov 2021

@evkat13 Evka môjmu synovi som natierala propolisový krém... ak budeš chcieť, môžem ti napísať, kde ho zoženieš... držím palce nech sa to čím skôr zahojí...

evkat13
26. nov 2021

@lucija1312 ano, bola by som vdacna 🙏 za ako dlho mu to asi vybledlo?

saxana000
23. jún 2022

@evkat13 ahoj co si si davala.na tie flaky po.kiahnach?dostala som kiahne od dcery chrasticky mi uz pomaly odpadaju ale na miestach kde boli velke mi ostavaju cervene flaky..zmizlo.to alebo vybledlo casom?

tinkerbell
27. jún 2022

Dievčatá, neskúšali ste contractubex gél? Dcére teraz zostali tiež také jamky, tak idem vyskúšať tento gél, vraj je najúčinnejší. Nemáte s ním skúsenosti?

evkat13
28. jún 2022

@saxana000 natierala som sa tu odporúčaným kremom od LR ale nemam pocit, ze pomohol.. Zmizlo to casom same vsetko. Ale jazvy mam :( no ja som mala tie kiahne ozaj skarede a velke

evkat13
28. jún 2022

@tinkerbell neskusala som. Ale co som sa informovala, tak pomoze len laser.. A to viackrat.. Suma dost vysoka.. Ale myslim si, ze detickam sa to estw upravi, ked budu rast, natahovat sa do vysky/sirky.. Aspon sa to zmierni

lentilka38
14. aug 2023

lucija1312, môžte mi poslať bližšie info ohľadom krému.Aplikovali ste ho ešte počas vývoja vyrazok/keď je chrasta/ alebo až po vysušení a odpadnutí chrást?dakujem

mikadooo
14. aug 2023

@otomanko12 čas 😉

Strana
z2