Čo znamená červená stolica u 10 mesačného dieťatka?
je cervena stolica u 10 mesacneho dietata zavazny problem, alebo malo to vase dietatko niekey
nemohlo sa stat, ze ju niektora potravina zafarbila ? napr cvikla ? paradajka, mrkva ? radsej by som zatelefonovala lekarke, pripadne nech urobi vyter... pokial to nie je potravinou a nebolo to len jednorazove . my sme mali cervenu, aj som sa zlakla, no potom som v nej nasla kusky mrkvicky , kedze v ten den sme jedli polievku s nou 😅
ako červená? ak je len minimálne podozrenie,že červená od krvi,tak okamžite k lekárovi
Môže to byť normálne, ak jedol cviklu, červenú kapustu, resp. neberie maltofer či iné "Umelé" železo? ak by sa ti zdalo, že j je to krv, bež na pohotovosť
milujem otazky ako tato.Clovek nevie ci riesit zivot ohrozujucu situaciu a pritom vynadat matke ze nesedi u lekare ale vypisuje stupidne otazky alebo dumat nad tym co by mohlo batola zjest aby mu to zafarbilo stolicu...
mila zuzakl99 prestan si tu robit prdel s ludi, pripadne si lepsie nastuduj co mozu a co nemaju papavat batolata,,, 20.jula 2012 si mala 5mesacnu dcerku ktora nechce jest polievky,,, ak sa stale jedna o to iste dieta tak dam ruku do ohna za to ze si urobila nejaku vyzivovu chybu,,, alebo to fakt bude len mrkva,, no 5mesacnemu dietatu staci mrkvy par lyziciek, nie hned za misku,,, a podobne otazky nabuduce formuluj ako diskusiu, nech to pripadne mozes lepsie vysvetlit
ak to nie je zo stravy, tak podrazdene creva popripade trhlinky na konecniku. urcite by som zasla k lekarke aby urobila rozbor na okultne krvacanie

závisí od toho, čo červená stolica znamená. Môže ísť o sfarbenie potravou- porozmšľaj, čo si dávala osledných 24 hod, cvikla veľmi farbí napríklad. Alebo či neužíval nejaké lieky, čo môžu farbiť stolicu. , ako myslíš červená- komplet celá, jasnočervená, alebo len pár žiliek červenej? Ak ide o prímes krvi v stolici, tak ho musí vyšetriť lekár. Nemá iné problémy? Inak je v poriadku? Nemalo hnačku? Ak nenájdeš súviss potravou, tak ho odnes radšej na pohotovosť- vezmi aj podozrivú plienku, tam vedia hneď zo stolice urobiť skúšku pozitivity na krv, a budeš vedieť, na čom si. Ak je v stolici krv, situáciu musí posdiť detský chirurg, robí sa vačšinou koloskopické vyšetrenie, ktoré dhalí zdroj-u detí to môžu byť napríklad cievne malformácie...Závažnosť závisí od príčiny. Držím palce, nech je to len tá potrava...