Covid-19 a škôlka
Ahojte
Nadväzujem na aktuálnu debatu o soploch a škole. Mám syna, chodí do škôlky. Mal pozitívny covid test, nechala som ho teda doma. Už je doma tretí týždeň, stále má sopel a kašle. Od doktorky dostal mucosolvan a uniflox, ktorý už dobral, ona vraví, že to musí prejsť. Covid test mal aj dnes pozitívny. Keby platia opatrenia, už je to viac ako 14 dní, už by sme teda mali byť ok. Našťastie nechodím do práce, takže ho ešte nechám doma. Ale ako toto riešiť, ak človek pracuje? Neviem si predstaviť vypadnúť na 3 týždne kvôli soplu. Dali by ste dieťa do školy, ak by stále bolo soplave a malo tretí týždeň pozitívny covid test?
@janinah na tu istu diagnozu? mne dr. vravela, ze na jednu diagnozu len 14 dni. ja som pochopila ze na dieta, nie na rodica.
@mooonika1975 chápem, ja som skôr narážala na to ako sa do nej ženy obuli že chce dať dieťa do škôlky a piť doma kávu, to vôbec nepísala, písala že ho nechá doma, celkovo tu tie ženy slušne nevedia písať keď sa niekto niečo opýta, neviem či je to nejaká vzorka premudrelych žien(sliepok) alebo čo
@nika523 áno, chápem . Jasne
Wow ja zasnem a dufam, ze u nas v skolke nemaju deti take matere, co ich poslu pozitivne medzi ostatne deti 🙈 Sa zamyslite trosku nad sebou, mozno ma spoluziak vasho dietata doma este surodenca babo/novorodenca kt nakazi alebo babku/dedka pre kt je covid nebezpecny, to fakt uz nie je kusok empatie v ludoch voci ostatnym?
@milanemila to čo zas píšeš kto tu má covid a ide do školky?

@iwesska ja som mala v škôlke dieťa, len prechodený covid, uplne v poriadku podľa rodičov priebeh a prechodenie v mš a to dieťa ďalšie dva týždne chodilo do škôlky biele ako mrtvola , až zistili zapal pluc, ktorý trval dva mesiace