Črevná chrípka u ročného dieťaťa: Je to normálne?
doma sme mali všetci hnačky, najhoršie na tom bol muž a ročný syn-ten mal aj teploty. už nám je ok, maly už nehnackuje ani neteplotuje akurat hrozne často kaká-aj 4x za deň, konzistencia je taká kašovita. je to ok? či mu dat nieco na hnačku? alebo probiotiká?
@anonym_autor my sme mali teraz hnačky u pól ročnej a teda strašne veľa tekutín stále som ju dojčila a probiotiká enterol som jej dávala. Ale teda videla ju pediatrička aj odobrala výter zo stolice ale teda u nás to bolo priznak zápalu obliciek nakoniec. Tak len pozor na tie tekutiny a probiotiká určite pomôžu a ryžový alebo mrkvovy odvar.
@anonym_autor my sme mali teraz hnačky u pól ročnej a teda strašne veľa tekutín stále som ju dojčila a probiotiká enterol som jej dávala. Ale teda videla ju pediatrička aj odobrala výter zo stolice ale teda u nás to bolo priznak zápalu obliciek nakoniec. Tak len pozor na tie tekutiny a probiotiká určite pomôžu a ryžový alebo mrkvovy odvar.
@anonym_38e7d8 cika aj vodu pije (dokonca viac ako inokedy)
@janinah nie neboli sme, ale volali sme spolu. mali sme prísť kebyže sa to zhorší ale už v piatok vodové hnačky skončili akurát často kaká
@anonym_4e9e36 ďakujem.. tak my sme to doma mali všetci.. ten vývar pridávať do jedla alebo dať piť?
@janinah nie neboli sme, ale volali sme spolu. mali sme prísť kebyže sa to zhorší ale už v piatok vodové hnačky skončili akurát často kaká
@anonym_4e9e36 ďakujem.. tak my sme to doma mali všetci.. ten vývar pridávať do jedla alebo dať piť?
@anonym_autor Moja ročná chytila črevnú virózu, mali sme to všetci a riedke mala skoro 10 dní. Potom to zo dňa na den prestalo. Ale pekne sa hrala a fungovala. Jedla pomenej. Musi sa to crevo vycistit... tie probiotika podla mna nemaju taky zazracny efekt, ako sa im pripisuje
Minulý rok mal môj malý hnačka a vracanie. Dávali sme probiotiká, rehydratacny roztok, kým boli hnačky vodové, aj veľa pil. Keď som volala Dr. tak sa ma pytala, či už sa stolica formuje ( tuhne) a ak áno, malý nebol malatny, papal mi, pil, tak to bolo ok. Aj keď kakal viac. Do dvoch dní od toho bol už v poriadku.
@anonym_autor to samostatne pred jedlom podať, aspoň mne to povedali že to mám pred mliekom keďže som vtedy ešte len dojčila. Mne dali taký papier v nemocnici a tam bola aj ryža s mrkvou aj ako polievka tak pri ročnom by som skúsila aj takúto ako keby šetrnu diétu.

@anonym_autor a cika? Pozor na dehydrataciu