icon

Cvičenia na logopédiu

anega79
17. okt 2015

Ahojte kocky, hladam nejake cvicenia pre 4 rocnu dceru na logopediu. Nasa logopedicka sa s nou iba hra, tak neviem co s nou predcvicovat. Na internete som nasla par knih, ktore si chcem objednat, ale vsetky su v cestine. Ak by ste nejake cvicenia mali, budem rada ked ich sem date.

ollski
•
17. okt 2015

@anega79 a ake pismenka potrebujete precvicovat???? mam nejake materialy odnasej logop mozem odfotit 😉

anega79
autor
•
17. okt 2015

My mame toho strasne vela. N, M - zamiena za L, potom nevie R, na zaciatku vety nevyslovuje G. Ak by si mala nieco - hocico, rada by som si to pozrela, aspon aby som mala aku inspiraciu.

barbora59
•
17. okt 2015

nemas moznost zmenit logopedicku?

anega79
autor
•
17. okt 2015

Ja nezijem na slovensku, tak je to zlozite. Statnu mi vraj pridelia za dva roky, tak som rada aj za tuto, lebo berie 30 eur, ostatne vyse stovky ☹

tova
•
17. okt 2015

to hladas slovensku logopedicku v zahranici?

anega79
autor
•
17. okt 2015

ja nehladam logopedicku, ale logopedicke cvicenia

mima177
•
17. okt 2015

@anega79 odporucam knihu Maria Horecka: Hry s recou. Je v nich popisane ako ma mat ulozene recove organy pri vyslovovani danych hlasok a su tam aj pracovne listy na diferenciaciu...

mima177
•
17. okt 2015

Ale v tejto knihe su len najproblematickejsie hlasky - sykavky, R a L. Potom uz dalsie dobre knihy z logopedie su len v CR.

kacena4
•
17. okt 2015

ahojko a aku ma vastne diagnozu? lebo cvicenia z logopedii maju byt vlastne HRA s dietatom v ziadnom pripade nie cvicenia a makanie ako v skole 😖 dieta musi chciet spolupracovat inat to je o nicom. a otazka je ci ma problem len s pismenkami a ich vyslovnostou alebo aj s recou ako takou. vtedy je potrebna prave ta "hra" ako pises. nic ine nepomoze ☹

anega79
autor
•
17. okt 2015

ma celkovy handicap v reci

petraxy6
•
17. okt 2015

@anega79 napíš mi do ip emailovú adresu, pošlem ti papiere (ale až v pondelok ti ich preskenujem) podľa ktorých sa učí moja dcéra 🙂

ariadna1
•
Odpoveď bola odstránená
•
anega79
autor
•
17. okt 2015

@petraxy6 dakujem posielam

wenka
•
17. okt 2015

ja som už tiež popozerala pár odkazov na logopedické cvičenia, ale my potrebujeme Ľ a to som nenašla... nemáte niekto náhodou? rada by som sa vyhla logopédii ak by sme to vedeli zvládnuť aj doma.

hejtermama
•
12. apr 2020

My sme ako pedagógovia a divadelníci vytvorili takúto reláciu- možno vás inšpiruje:

tncka
•
12. apr 2020

@anega79 my mame lucinka pusinka cd to je velmi dobre,mozno najdete aj na nete nieco take alebo podobne videa

shmoulinka1
•
Odpoveď bola odstránená
•