Dá sa stíhať kúpeľná liečba s dvomi deťmi?
Alergologicka vypisala syna 4,5 rocneho do kupelov. Ja som vsak momentalne na materskej dovolenke s 2 rocnou dcerkou. Viete mi poradit ti, co ste uz v kupeloch boli, budem stihat dve deti? Je potrebne so synom chodi na tie procedury a byt pri nich? Dcerku nemam kde nechat, musela by ist s nami...
bola som v januári, starší syn mal 4 r a 8 m mladšia skoro 3. syn mal cez poisťovňu, mladšiu som si platila sama. mala procedúry spolu so synom, takže sa to zvládalo ľahko. boli sme v lučivnej.
ak aj mladšej nezaplatíš procedúry, ubytovanie a stravu budeš musieť a z procedúr ťa s ňou nikto nevyhodí, nakoľko ako doprovod dieťaťa na kúpeľnej liečbe s ním musíš chodiť všade.
@beluka ano budete na jednej iz e vyberies si podla vybavenia a ceny a mala chodi vsade s vami aj cvicit aj na vylety atd tiez sme boli v lucivnej

@beluka normalne doplatis za dceru a budes chodit na procedury s obomi detmi tak s to bezne robi ak si ako sprievod chodis so synom na procedury ty deti bez rodicov chodievaju v inych casoch