icon

Dierka/kanálik nad zadočkom

zarmeglab
12. mar 2014

Stretol sa niekto s tym ,že mala dietatko nad zadočkom dierku/kanalik ? poslali nas na chirurgiu mam sa bat ? neviete o čo by mohlo ist ?

Strana
z3
satanka1
24. mar 2014

@lenadka synovi nie je vôbec nič...no neviem lekári o tom vedia,nikto mu to nijako neskúmal..on má tú dierku..teda skôr jamku asi ako špendlíková hlavička

lenadka
24. mar 2014

@satanka1 keď mu to nerobí problém tak žiadnu paniku .-) mm si to dal operovať až dospelý skoro 30 ročný a pohoda, dovtedy s tým žil normálne.

satanka1
13. apr 2014

@katkasofi ahoj..ako ste dopadli s tým kanálikom?

katkasofi
13. apr 2014

@satanka1 ahoj. No nijak zatiaľ, mali sme zápal pľúc a stredného ucha a ležali sme v nemocke tak to zatiaľ neriešim... Furt ešte aj po troch týždňoch smechory..: malý sa mi v poslednej dobe stále škriabe nad ritkou tak neviem či to nemôže mat súvis...

katarinatibi
19. apr 2014

@zarmeglab AHOJ, AKO STE DOPADLI?

eman1254
24. aug 2014

http://www.aloepriroda.com/sinus-pilonidalis/

Pecitat a sirit, viete sa poradit na danej stranke s ludmi ktory otom daco vedia ...

lenveronika
14. sep 2017

Ahojte je táto téma ešte aktuálna môj maly má takú istú dierku ,, hoci nie je naviazaná na miechu tak mi ju ortopéd odporúča odstrániť keď bude vacsi, len ako čítam veľa mamičiek a ich lekárov si z toho nic nerobia, tak neviem

victory7897
14. sep 2017

@lenveronika dobrý,čo znamena väčší? Keď sa da odstránte,manžel to ma ,môže sa pri tom urobit absces,má sedave zamestnanie a vtedy sa to môže stať..telo neprijima chlpky a zapaluju sa v tej dierke..

lenveronika
15. sep 2017

Maly má teraz rok a povedal že na 100% bude časom mu stadial vytekať hnis . Tak keď bude starší a rozumnejší tak mam to dať odstrániť ....och len keď čítam ako dlho sa to hojí 🙈

alexia11
26. sep 2017

@lenveronika nie každý t musí mať takého rozsahu ako som mala napr.ja.... (príspevky na prvej strane diskusie)... kamarátka to mala zahojené za 3 týždne, mala to malé. Ja som to mala veľké...trvalo 2 a pol mesiaca kým sa to zahojilo. Jedna kolegyňa to mala strašne dlho...vedela aj čo to je len sa bála ísť to zoperovať...trápila sa s tým niekoľko rokov až nakoniec išla...zhojenie trvalo takmer 4 mesiace (tam už ale zohráva rolu aj vek, keďže čím starší človek, tým pomalšie a ťažšie hojenie a regenerácia organizmu). Takže to len sledujte a držím palce nech je to čo najmenšie a čo najrýchlejšie zhojené v prípade chir.zákroku.

slniecko256
19. jún 2018

@alexia11 Ahoj, ty si to ako dlho mala kym si sla na operaciu? Ja to uz mam 9 rokov ale stale to okladam velmi sa bojim, uz to musim mat velke, dokonca uz mam aj dve dierky :( jednu na kostrci a jednu nizsie.

alexia11
19. jún 2018

@slniecko256 ja som to nemala dlho...mozno tak dva tri mesiace ale vnutri to bolo napriek tomu velke...dr.pri operacii povedal ze som to musela mat urcite viac ako rok..... neodkladaj to. Nic ti to nepomoze, bude to len horsie a moze sa stat ze zo dna na den dostanes obrovske horucky a zapal bude taky velky, ze ta budu musiet rezat okamzite....a hrozi otrava krvi samozrejme aj sa ti hnis dostane do krvi. Nestoji to za to odkladat to.

slniecko256
19. jún 2018

@alexia11 Dakujem 🙂 no ja to uz potom budem mat asi mega velke. Tento rok po lete by som chcela uz ist, tak snad ten strach zas nebude vacsi 🙂 Este raz dakujem za odpoved...

alexia11
19. jún 2018

@slniecko256 nie je zac....neodkladaj to. Kazdopadne ak by si aj teraz isla, asi ta nezoperuju v lete. Je lepsie robit to od jesene max. do zaciatku jari...v teple sa to horsie hoji ako kazda rana....mne vtedy dr. povedal, ze v lete to neoperuju. Drzim palce. Neboj nemas sa coho bat. Zvladnes to.

slniecko256
19. jún 2018

@alexia11 Dakujem a dakujem aj za podporu 🙂

klaudika11
24. okt 2018

@satanka1 my mame taku koznu priehlbinku tak isto-moja dcerka.. Prosim napiste, ako sa to rozvinulo dalej..ci ste s tym este mali nejake problemy..ani my tam nemame ani chlpok ani otvor, len akoby ta priehlbinka bola dlhsia o neco, ako je normal..

lenveronika
25. okt 2018

Môj druhý syn to má tiež , bola som s tým v Košiciach a tam mi povedali že to je kozmetická vada tak neviem ten väčší má ešte len dva roky a zatiaľ všetko ok

Strana
z3