icon

Dieťa a sexuálne obťažovanie

mininera
22. aug 2013

V prvom rade sa ospravedlňujem za nový nick.Podobnú tému som našla len jednu a tam išlo o 11 ročného chlapca.Nie som tu nová,ale o týchto problémoch mi nie je ľahké písať a priznať sa k nim.Aspoň zatiaľ nie. ☹ Všetko sa to začalo okolo mája.Mali sme na návšteve dcérinu kamarátku menom D. zo škôlky.Obe majú 5 aj pol roka.Staršia dcéra-Ni. mi prišla povedať,že tie dve sú po tme v izbe a zavreté.Potichu som šla za nimi a nachytala som ich.Sedeli obe pod stolom.Vedela som,že robia niečo nekalé.Ostali ticho a na otázku čo robia mi dcéra Ne. povedala,že jej to kázala D.D som hneď poslala domov.Dcéra Ne.mi na moje naliehanie povedala,že jej D. pchala prst do riťky a ju to veľmi bolelo.A ešte,že ak mi to povie,že sa s ňou D. nebude hrať.Keď som sa v pondelok stretla s D. mamou,povedala som jej to.Ešte pred prázdninami som sa dozvedela,že D. obťažovala dvoch chlapcov v škôlke.
A tu sa začína NÁŠ problém.Počas prázdnin tentoraz MOJA dcéra Ne. obťažovala deti.Bolo to na začiatku júla,keď som ju videla u susedov pri našom plote,ako stojí blízko oproti chlapcovi -L.(o rok starší) a on si už dvíhal nohavice hore.(Povedala,že cikal.Neverím.)Ne som dohovorila,vysvetlila aj pohrozila.Druhý raz to bolo na našom dvore 5 metrov odomňa.Rozprávala som s kamoškou a jej syn Ľu.- 4 roky a moja boli pri ríbezliach pokrčeni a hrali sa.Dívali sme sa na nich.Malý sa zodvihol,stiahol kraťasky,tak som šla za ním aj s jeho mamou,či ide cikať.Povedal, že nie.Že mu kázala moja dcéra Ne. dať si dole kraťasy.Povedala som kamoške o predchádzajúcom incidente.Znova som Ne vysvetlila a pohrozila,že nebude chodiť medzi deti.Na ďalšie tri týždne som moju Ne.separovala od detí.Potom som ku nám vzala známej dcéru A.-o rok staršiu.(najkamošku mojej).Odišli na poschodie hrať sa.Po 5 min som šla na kontrolu.Dvere zavreté,otvorím a moja dcéra na nej a obe mali nohavičky dole.Malá A. mi povedala,že jej to moja kázala.Odviezla som ju domov a oznámila to jej mame.Bolo mi to tak trapné. Ne som sa pýtala, kde na to chodí,kde to videla,kto jej to ukazoval.Povedala,že to videla na obrázku na dverách v garáži u nás.Šli sme sa tam spolu pozrieť,ale tam sú len 4 baby s nahými prsiami.Nič viac.Tak som sa jej znovu opýtala a ona len mikla plieckom.Hneď ten deň som volala detskej psych. a objednali nás na 28.8.A posledná kvapka pred 2 dňami.Bol u nás Ľu.znova. Bez môjho vedomia.Dcéra von sa hrala .Ľu mama bola naproti nášmu domu a videla ich.Akonáhle ich stratila z dohľadu(zašli za dom),šla za nimi.Videla,ako Ne drží Ľu. ruky a pchá si ich medzi svoje nohy.Kraťasy mala dole.A doma Ľu doma povedal,že aj on mal kraťasy dolu a prstom mu pichala do pinďúra.V ten deň mi praskli nervy a Ne dostala výprask.Je toto len detská zvedavosť?Bude moje dieťa úchylné?Spravila som niekde chybu?Vyrastie z toho?Čo mám robiť?Za dva týždne škôlka a ja rozmýšľam,či ju tam vôbec dám.A či to oznámim v škôlke rodičom detí.
Čo sa týka mňa a manžela.Ja nemám problém sa prezliekať pred deťmi,manžel je o čosi zdržanlivejší.Prezlečie sa,ale nebehá po spálni dole bez.Ne spáva s nami v spálni,lebo jej nemáme kam dať posteľ.(máme sa sťahovať.)Náš sex.život je len vtedy,keď Ne chrápe.Staršia dcéra takéto problémy nemala.A ešte čosi.Chodia k nám kamaráti staršej dcéry, 9 ročný a tých neobťažuje.Poradí mi niekto?Máte niekto takéto skúsenosti?

digysa
28. feb 2014

@martavrazbova No chvala bohu, lebo na 3-tej strane sa dozviez, ze si si pisala sama zo sebou.........pises na staru, uzatvorenu temu.

Baby.........ona sa tu bavi sama zo sebou...........alebo som vadna ja??? 😎 😀 😀 😀 😅 😅 🤐 A uz jej tu pisem asi 4-ty krat.

le_to
28. feb 2014

@quaxi to by som mohla skúsiť, dík 🙂

martavrazbova
28. feb 2014

@bubinovci no a ja som nevedela, ze sa tema zmenila, lebo citam od zaciatku

digysa
28. feb 2014

@le_to Dala som tuto diskusiu na moj fotoblog.........aby si to precitalo viac ludi.........

Aj ty by si to mala urobit....... viac hlav= viac rozumu= vacsia informovanost= vacsia pomoc

martavrazbova
28. feb 2014

@digysa Dakujem aj vy ste mila.

digysa
28. feb 2014

@martavrazbova OK....ale stale odpovedas uzivatelke "bubinovci" a pisem ti ja...ale to je jedno....

le_to
28. feb 2014

@viera27 napísala som a Ďakujem

demo
28. feb 2014

@le_to ospravedlnujem sa, ak sa totu uz pisalo. necitam celu diskusiu. nemusis cakat kym ta psychiater predvola, vyhladaj nejakeho dobreho a daj syna vysetrit. ak je zneuzivany, psycholog/psychyater to potvrdi. Ziadne medium do toho nepojde, ak nebude podozrenie aspon niecim podlozene.

le_to
28. feb 2014

@digysa ona má iba 65 príspevkov, tak predpokladám, že sem málo chodí a nie je ešte taká zbehlá v tom ako to tu funguje 😉

le_to
28. feb 2014

@demo syn je nonstop s otcom a ja ho nemôžem nikam zobrať na vyšetrenie

demo
28. feb 2014

@le_to a na zaklade coho krajsky sud rozhodol, ze bude s otcom a ty ho mozes vidat iba v pritomnosti otca? co je uvedene ako dovod?

martavrazbova
28. feb 2014

@le_to dakujem - skutocne som sem zacala chodit len nedavno a velmi sa tu nevyznam. Vlastne som v tom stadiu ani nemala sancu zistit, ze v priebehu casu sa zmenila tema. Citala som od zaciatku - ta tema bola vazna - nezaregistrovala som spravy od digysy. Ospravedlnujem sa vsetkym.

le_to
28. feb 2014

@demo on tvrdí, že ja som cvok a všetko som si vymyslela

liewik
28. feb 2014

preboha, mne normalne prislo zle, chlpy mi stoja na rukach este stale, toto je otrasne ja si neviem predstavit co prezivas, je strassne ked sa to deje nejakemu dietatu ale vlastnemu ? Da sa ti nejak pomoct okrem medializacie ? mas nejaky napad, lebo podnet do telky musis dat ty , neviem ci ti nejake podpisy alebo tak pomozu ale ak by sa take chystalo, tak pomozem urcite. Toto musi skoncit, dufam ze sa ti to podari, nevzdavaj sa a zelam ti vela vela sil.

zuzka1.
28. feb 2014

@le_to to tvrdi kazdy treti chlap na sude, akoze len tak tvoje vazne obvinenia zhodila zo stola a ocko povedal, ze ti sibe- bez dokazu a dlaa ho jemu? hovoris nam vsetko?

demo
28. feb 2014

@le_to este som sa nestretla s tym, ze by sud urobil rozhodnutie tohto druhu na zaklade toho, ze odporca tvrdi, ze je niekto cvok. cele je to naozaj cudne. Podstupila si vysetrenie u sudneho znalca v odbore psycholog/psychiater?

dadulko1
28. feb 2014

@le_to ale veď už povedz pravdu, prečo sa nemôžeš osamote stretávať so synom?

le_to
28. feb 2014

@zuzka1. na sude ma videla trikrát, tam hovoril, že mám traumu z detstva ale netvrdil, že som psychopatka, to tvrdil všetkým až potom čo zistil, že som podala trestné oznámenie, tak odvtedy som paranoidná psychopatka

le_to
28. feb 2014

@demo nie nemal na to dôkazy žiadne, iba jedna babka povedala asi na takej úrovni tvrdenia

le_to
28. feb 2014

@dadulko1 pretože môj muž je pedofil

skeblicka77
28. feb 2014

mne sa cely tento pribeh zda velmi zvlastny..otec zneuziva svoje dieta a sud mu ho zveri..cudne..
@le_to stale si sa nevyjadrila z akeho dovodu ho ma otec a nie ty...lebo na SK to nie je bezna prax, ako tu uz bolo pisane..len tak to nejde... a tiez neverim, ze nikto, ale naozaj nikto sa nenajde, kto by chlapca vysetril skontroloval... ak je to skutocne pravda, ze ho zneuziva bojuj,ja by som sla hadam aj cez mrtvoly, keby som toto zistila..

le_to
28. feb 2014

@skeblicka77 trestné oznámenie podané 21.5.2013, sudkyňa rozhodla predbežne dňa 24.5.2013
vedela či nevedela o tom?
z akého dôvodu, to máš jednoduché, ten kto podplatí sudkyňu ten vyhráva

skeblicka77
28. feb 2014

@le_to ved fajn, dobre z toho dovodu mu bol zvereny, ale preco musi byt pri vasich stretnutiach? nejaky dovod tam musi byt..lebo zasa chlapec nie je az taky maly, aby otec musel byt s nim..neviem, kazdopadne mas to tazke

le_to
28. feb 2014

@skeblicka77 lebo môj muž to tak chcel

natas4
28. feb 2014

@sandramary nechces sem nic napisat? mozno mnohym otvoris oci ...ktori stale neveria, ze sa taketo nieco moze na Slovensku stat

hameeda
28. feb 2014

baby nech sa na mňa nikto nehnevá, ale toto je blbosť, skutočne nechcem nikoho uraziť ale ak by to bola pravda, tak dotyčná neodmieta akúkoľvek pomoc, pár krát ste ju vyzvali že jej pomôžete na čo vôbec nereaguje, dokonca ani nechce založič novú tému, šak načo, to že by sa obrátila na všetky strany a nikto nič neurobil to je blbosť, tiež som sa už pár krát obrátila s rôznymi problémami na Ministerstvo, nikdy moju žiadosť neodbili, a to nie som niejako vysoko postavený človek alebo niečo, to aby sociálka nereagovala a aby sa doteraz ani neurobili vyšetrenia tak to je blbosť, hlavne po prípade utýranej Lucky kedy už si všetci uvedomili že môžu prísť o miesto tak to by neriskovali, taktiež polícia musí také tresné oznámenie prešetriť minimálne posudkom u lekárov, ak by som ja alebo vy mamičky boli v takej situácií, určite otvárate novú tému a určite nemáte problém zverejniť meno dotyčného, tak isto ako zverejniť aj všetky papiere a podklady na obhájenie svojho príbehu,,,,,,dotyčná namiesto toho napíše že načo by to tu zverejňovala, to znamená že nemá čo zverejnť, pretože ak by som ja bola v takej situácíí tak zverejnim to všade, a nie len tu vypisujem na MK, najskôr nenapísala nič o tom že by bola u detektíva, potom keď prišiel podnet z vašej strany tak už zrazu u ňho bola a tiež ju odmietol, všetci právnici ju odmietli, lebo sa boja jej muža, to je čo za blbosť alebo kde nabrala tých právnikov? poznám zopár právnikov a vyhrážky majú pravidelne no nikdy sa nedajú zastrašiť preto lebo sú to právnici a vedia že akékoľvek zastrašovanie ich osoby by doviedlo dotyčného problémov a nie malých, právnici sa s prepačením nepokakajú pred dajakým pakom, no ja jednoducho neverím tomuto príbehu, a dotyčná ma nepresvedčí o tom že to je pravda jedine ak by predložila dôkaz že skutočne má papiere od tredného oznámenia, po socialku, atď.

dadulko1
28. feb 2014

neverím, že v tak závažnom prípade, by sa nechala sudkyňa podplatiť, tvoj muž musí byť veeeeľmi bohatý, keď už toľko ľudí podplatil, a musí hrôzostrašne vyzerať, a neviem koho mať za sebou, že sa ho toľkí právnici boja, ja netvrdím, že sa u vás niečo nedeje, ale určite to nie je tak ako píšeš @le_to

le_to
28. feb 2014

@hameeda najradšej mám, keď sa takto k veci vyjadrujú osoby ktoré o tom hovno vedia

le_to
28. feb 2014

@dadulko1 najradšej mám, keď sa takto k veci vyjadrujú osoby ktoré o tom hovno vedia

dadulko1
28. feb 2014

@le_to hovno o tom vieš ty, somariny tu píšeš