Dieťa a sexuálne obťažovanie
V prvom rade sa ospravedlňujem za nový nick.Podobnú tému som našla len jednu a tam išlo o 11 ročného chlapca.Nie som tu nová,ale o týchto problémoch mi nie je ľahké písať a priznať sa k nim.Aspoň zatiaľ nie. ☹ Všetko sa to začalo okolo mája.Mali sme na návšteve dcérinu kamarátku menom D. zo škôlky.Obe majú 5 aj pol roka.Staršia dcéra-Ni. mi prišla povedať,že tie dve sú po tme v izbe a zavreté.Potichu som šla za nimi a nachytala som ich.Sedeli obe pod stolom.Vedela som,že robia niečo nekalé.Ostali ticho a na otázku čo robia mi dcéra Ne. povedala,že jej to kázala D.D som hneď poslala domov.Dcéra Ne.mi na moje naliehanie povedala,že jej D. pchala prst do riťky a ju to veľmi bolelo.A ešte,že ak mi to povie,že sa s ňou D. nebude hrať.Keď som sa v pondelok stretla s D. mamou,povedala som jej to.Ešte pred prázdninami som sa dozvedela,že D. obťažovala dvoch chlapcov v škôlke.
A tu sa začína NÁŠ problém.Počas prázdnin tentoraz MOJA dcéra Ne. obťažovala deti.Bolo to na začiatku júla,keď som ju videla u susedov pri našom plote,ako stojí blízko oproti chlapcovi -L.(o rok starší) a on si už dvíhal nohavice hore.(Povedala,že cikal.Neverím.)Ne som dohovorila,vysvetlila aj pohrozila.Druhý raz to bolo na našom dvore 5 metrov odomňa.Rozprávala som s kamoškou a jej syn Ľu.- 4 roky a moja boli pri ríbezliach pokrčeni a hrali sa.Dívali sme sa na nich.Malý sa zodvihol,stiahol kraťasky,tak som šla za ním aj s jeho mamou,či ide cikať.Povedal, že nie.Že mu kázala moja dcéra Ne. dať si dole kraťasy.Povedala som kamoške o predchádzajúcom incidente.Znova som Ne vysvetlila a pohrozila,že nebude chodiť medzi deti.Na ďalšie tri týždne som moju Ne.separovala od detí.Potom som ku nám vzala známej dcéru A.-o rok staršiu.(najkamošku mojej).Odišli na poschodie hrať sa.Po 5 min som šla na kontrolu.Dvere zavreté,otvorím a moja dcéra na nej a obe mali nohavičky dole.Malá A. mi povedala,že jej to moja kázala.Odviezla som ju domov a oznámila to jej mame.Bolo mi to tak trapné. Ne som sa pýtala, kde na to chodí,kde to videla,kto jej to ukazoval.Povedala,že to videla na obrázku na dverách v garáži u nás.Šli sme sa tam spolu pozrieť,ale tam sú len 4 baby s nahými prsiami.Nič viac.Tak som sa jej znovu opýtala a ona len mikla plieckom.Hneď ten deň som volala detskej psych. a objednali nás na 28.8.A posledná kvapka pred 2 dňami.Bol u nás Ľu.znova. Bez môjho vedomia.Dcéra von sa hrala .Ľu mama bola naproti nášmu domu a videla ich.Akonáhle ich stratila z dohľadu(zašli za dom),šla za nimi.Videla,ako Ne drží Ľu. ruky a pchá si ich medzi svoje nohy.Kraťasy mala dole.A doma Ľu doma povedal,že aj on mal kraťasy dolu a prstom mu pichala do pinďúra.V ten deň mi praskli nervy a Ne dostala výprask.Je toto len detská zvedavosť?Bude moje dieťa úchylné?Spravila som niekde chybu?Vyrastie z toho?Čo mám robiť?Za dva týždne škôlka a ja rozmýšľam,či ju tam vôbec dám.A či to oznámim v škôlke rodičom detí.
Čo sa týka mňa a manžela.Ja nemám problém sa prezliekať pred deťmi,manžel je o čosi zdržanlivejší.Prezlečie sa,ale nebehá po spálni dole bez.Ne spáva s nami v spálni,lebo jej nemáme kam dať posteľ.(máme sa sťahovať.)Náš sex.život je len vtedy,keď Ne chrápe.Staršia dcéra takéto problémy nemala.A ešte čosi.Chodia k nám kamaráti staršej dcéry, 9 ročný a tých neobťažuje.Poradí mi niekto?Máte niekto takéto skúsenosti?
Tiez mi to nejak cele nesedi. Len tak su vsetci proti nej, nikto jej neveri. Bez akychkolvek padnych dokazov, jej vezmu syna a pridelia ho otcovi , na ktoreho podala trestne oznamenie. Odbije ju sukromny detektiv, odbije ju pravnicka, odbiju ju media. Cely svet je proti nej. Krizove centra jej nepomohli. Okamzite by som tu dala prefotene rozhodnutia sudu, kludne nech su mena vybielene atd. Inak je to rozpravka, ako su vsetci zli a nikto nepomoze a pritom tu nedala jediny dokaz.
aj mne sa zda podozrive, ze manzel je poloboh, ktory moze vsetko a vsetko aj dosiahne a le_to je chudinka, proti ktorej sa vsetci spikli....a pritom je to take jednoduche-napisat meno toho zvrhlika...
@le_to : no tak asi prepáč že tu nemáme všetci manželov pedofilov, tak asi všetky o tom hovno vieme,,,tak potom načo sem píšeš keď nechceš počuť žiadny iný názor len ako ťa majú všetci ľutovať alebo čo???ty tiež nevieš čím ja som si prešla tak ako sa môžeš vyjadrovať k mojej osobe??? ja som len konštatovala že ak chceš pomoc urobíš pre to všetko či nie??? tak nám daj aspoň jeden dôkaz že je to pravda, nie je problém predsa tu odfotiť aspoň jeden papier, napríklad ten o podaní tresného stíhania, napísala si tu prečo pretože chceš pomôcť?? tak nám daj dôkaz aby sme ti mohli pomôcť alebo prečo len tak chceš podebatiť???
@le_to meno nemozes zverejnit, to je samozrejme. tak isto si to netrufla ani televizna stanica - ako si pisala a to oni maju prostriedky na platenie sudnych sporov a pokut. Lenze je fakt,ze co pises, nie ze vyznieva nedoveryhodne, ale je tam par nejasnych miest, ktore tvoju verziu spochybnuju. skratka a dobre, odobratie dietata matke musi mat svoj dovod a ty ho musis poznat. aspon formalne tam nejaky dovod by musi. mozno ho povazujes za nespravodlivy a nepravdivy, ale dovod !otec uvadza, ze matka je na hlavu" tam byt jednoducho nemoze.
@sandramary takých je kopec v každej téme bohužial
@sandramary pamatam si ako ti vo verejnej diskusii neverili...prave preto som chcela, aby si tu napisala...ale chapem ta, ze na to vobec nemas chut
@le_to : tvojmu synovi môžeš pomôcť jedine ty, a to jedine tak že to dáš celé na verejnosť, verejne sa s tým priznáš, ak by som bola na tvojom mieste tak kašlem na to že sú na paiery mená, adresy alebo čokoľvek iné jednoducho dám verejnosti vedieť čo sa stalo ak sa ti naozaj stalo to čo píšeš tak ti pomôže jedine dav ľudí, ale nato aby ten dav za tebou stál tak ho musíš presvedčiť a to vierohodne, jasne a najlepšie aj rýchle, pretože ďalšie naťahovanie môže len ubrať z davu,,,,všetko máš vo svojích rukách

@dadulko1 ja som jeho matka tak viem o tom viacej ako ty