icon

Dieťa a sexuálne obťažovanie

mininera
22. aug 2013

V prvom rade sa ospravedlňujem za nový nick.Podobnú tému som našla len jednu a tam išlo o 11 ročného chlapca.Nie som tu nová,ale o týchto problémoch mi nie je ľahké písať a priznať sa k nim.Aspoň zatiaľ nie. ☹ Všetko sa to začalo okolo mája.Mali sme na návšteve dcérinu kamarátku menom D. zo škôlky.Obe majú 5 aj pol roka.Staršia dcéra-Ni. mi prišla povedať,že tie dve sú po tme v izbe a zavreté.Potichu som šla za nimi a nachytala som ich.Sedeli obe pod stolom.Vedela som,že robia niečo nekalé.Ostali ticho a na otázku čo robia mi dcéra Ne. povedala,že jej to kázala D.D som hneď poslala domov.Dcéra Ne.mi na moje naliehanie povedala,že jej D. pchala prst do riťky a ju to veľmi bolelo.A ešte,že ak mi to povie,že sa s ňou D. nebude hrať.Keď som sa v pondelok stretla s D. mamou,povedala som jej to.Ešte pred prázdninami som sa dozvedela,že D. obťažovala dvoch chlapcov v škôlke.
A tu sa začína NÁŠ problém.Počas prázdnin tentoraz MOJA dcéra Ne. obťažovala deti.Bolo to na začiatku júla,keď som ju videla u susedov pri našom plote,ako stojí blízko oproti chlapcovi -L.(o rok starší) a on si už dvíhal nohavice hore.(Povedala,že cikal.Neverím.)Ne som dohovorila,vysvetlila aj pohrozila.Druhý raz to bolo na našom dvore 5 metrov odomňa.Rozprávala som s kamoškou a jej syn Ľu.- 4 roky a moja boli pri ríbezliach pokrčeni a hrali sa.Dívali sme sa na nich.Malý sa zodvihol,stiahol kraťasky,tak som šla za ním aj s jeho mamou,či ide cikať.Povedal, že nie.Že mu kázala moja dcéra Ne. dať si dole kraťasy.Povedala som kamoške o predchádzajúcom incidente.Znova som Ne vysvetlila a pohrozila,že nebude chodiť medzi deti.Na ďalšie tri týždne som moju Ne.separovala od detí.Potom som ku nám vzala známej dcéru A.-o rok staršiu.(najkamošku mojej).Odišli na poschodie hrať sa.Po 5 min som šla na kontrolu.Dvere zavreté,otvorím a moja dcéra na nej a obe mali nohavičky dole.Malá A. mi povedala,že jej to moja kázala.Odviezla som ju domov a oznámila to jej mame.Bolo mi to tak trapné. Ne som sa pýtala, kde na to chodí,kde to videla,kto jej to ukazoval.Povedala,že to videla na obrázku na dverách v garáži u nás.Šli sme sa tam spolu pozrieť,ale tam sú len 4 baby s nahými prsiami.Nič viac.Tak som sa jej znovu opýtala a ona len mikla plieckom.Hneď ten deň som volala detskej psych. a objednali nás na 28.8.A posledná kvapka pred 2 dňami.Bol u nás Ľu.znova. Bez môjho vedomia.Dcéra von sa hrala .Ľu mama bola naproti nášmu domu a videla ich.Akonáhle ich stratila z dohľadu(zašli za dom),šla za nimi.Videla,ako Ne drží Ľu. ruky a pchá si ich medzi svoje nohy.Kraťasy mala dole.A doma Ľu doma povedal,že aj on mal kraťasy dolu a prstom mu pichala do pinďúra.V ten deň mi praskli nervy a Ne dostala výprask.Je toto len detská zvedavosť?Bude moje dieťa úchylné?Spravila som niekde chybu?Vyrastie z toho?Čo mám robiť?Za dva týždne škôlka a ja rozmýšľam,či ju tam vôbec dám.A či to oznámim v škôlke rodičom detí.
Čo sa týka mňa a manžela.Ja nemám problém sa prezliekať pred deťmi,manžel je o čosi zdržanlivejší.Prezlečie sa,ale nebehá po spálni dole bez.Ne spáva s nami v spálni,lebo jej nemáme kam dať posteľ.(máme sa sťahovať.)Náš sex.život je len vtedy,keď Ne chrápe.Staršia dcéra takéto problémy nemala.A ešte čosi.Chodia k nám kamaráti staršej dcéry, 9 ročný a tých neobťažuje.Poradí mi niekto?Máte niekto takéto skúsenosti?

filipal
1. mar 2014

@nice202
@zeleny_cajik
@sissmiss
vsak v ich pripade uz bol robeny znalecky posudok a dieta bolo zverene otcovi. vid prispevky, ktore som sem dala.
mne sa zda skôr zvlastne, ze sa vytiahne pedofilia otca, ked je dieta zverene otcovi. preco neriesila pedofiliu uz predtym? teraz to pôsobi ako kalkulacia. a zrejme nepresvedcila ani sud, ani znalcov.

trend270
1. mar 2014

@filipal ten znalecky mohol byt urobeny formálne, asi nikto nevysetroval dieťa, len kde bude mat lepšie podmienky. A čo ak začala piť? Čo by bola nie idealna, ale dost prirodzená reakcia na situáciu. Manžel to mozno využil proti nej, možno sa za to hanbi a preto o tom nepíše. Neviem, len fabulujem, lebo prestala komunikovať.

le_to
1. mar 2014

@sy_13 to som urobila, ale nepomohlo

le_to
1. mar 2014

@renata5 nuž keby som vedela, že to takto katastrofálne dopadne, riešila by som to podobne, a skončila vo väzení a môj syn neviem kde, vyšla by som z toho ako psychopatka
inak poznám jeden prípad z Anglicka, kde otec našiel svoju dcérku s nejakým chlapom doma práve, keď ju znásilňoval a hneď ho aj zabil, oslobodili ho ani nesedel, sudca pochopil, prečo dotyčný otec konal tak ako konal, zrejme by urobil to isté aj ten sudca, a tam sú samozrejme úplne iné zákony ako tu

le_to
1. mar 2014

@filipal vôbec ma nezaujíma, že tomu neveríš, ani to, že silné nutkanie robiť zo mňa cvoka
pravda je len jedna a ty ju sprostými príspevkami zmeniť nemôžeš

le_to
1. mar 2014

@juju ja som po podaní trestného oznámenia odišla do krízového centra, ale tam mi nikto nepomohol, možno nikto neveril ja neviem, ale keď prišiel manžel aj s policajtami po štyroch dňoch za nami, tak sám riaditeľ krízového centra zobral synove osobné veci a odniesol ich preč...chápeš? ja som sa žiadnej pomoci nedočkala

le_to
1. mar 2014

@nice202 no predstav si, že aj také dačo je možné

le_to
1. mar 2014

@nice202 je to ako zo zlého filmu

le_to
1. mar 2014

@filipal hej ty nejak strašne o tom vieš, ale v skutočnosti vieš hovno

le_to
1. mar 2014

@trend270 jasné celý deň som pod parou 😀

le_to
1. mar 2014

takže žiadosť o rozvod som podávala 19.10.2011, z úplne iných dôvodov, o tom, že žijem s pedofilom som nemala v tom čase ani šajnu, zistila som to až v máji, takže som samozrejme podávala trestné oznámenie na dvakrát, to som už predtým vysvetlila prečo, nestihla som predbežné opatrenie to urobil môj muž a bol úspešný, má právnikov aj v rodine, takže ťažko som mohla riešiť pedofíliu skôr, keď som o nej nevedela skôr, že?

le_to
1. mar 2014

trestné oznámenie podané 21.5.2013 a predbežko mal manžel vybavené 24.5.2013, takže sudkyňa určite nevolala na políciu, že či na neho náhodou nie je podané trestné oznámenie, že? takže ona o ničom v tom čase nevedela, že? k dispozícii mala len sprosté ohováranie mojej osoby, nič viac nič menej
ja som sa proti predbežnému opatreniu odvolávala, ale krajský súd vyhovej jemu, prečo asi že?

filipal
1. mar 2014

@le_to
podla toho, co si napisala, na sexualne zneuzivanie nemas dôkazy, iba svoje domnienky. to, ako si desifrovala synove slova. v inej diskusii pises, ze syn je autista. autisti maju zvlastne prejavy, zvlastnu komunikaciu, ako si môzes byt ista, ze syn ti hovori o sexualnych praktikach? mozno tomu ty veris, ale nie je to len tvoja fantazia?

dalej pises, ze trestne podanie si podavala 21.5., cize uz bude pomaly rok. nijako tvoj pravnik neurgoval policiu? podala si staznost na vyssie instancie?
vies kde je manzelova firma, preco tam v sobotu nezavolas policiu, ked tam dvaja muzi zneuzivaju tvoje dieta?
co ti radi tvoj pravnik?

le_to
1. mar 2014

@filipal mala som posteľné obliečky fľakaté od mužových spermii,
synovi 13.5.2013 diagnozu zrušili
manžel dostal výpoveď ešte v septembri
pravnika komentovať nebudem

filipal
1. mar 2014

@le_to nezda sa ti to nelogicke, ze by prepustil zamestnanca, ktory mu umoznoval sexualne zneuzivat jeho dieta?

le_to
1. mar 2014

@filipal neverím tomu, že skutočne tú výpoveď dostal, ja už neverím ničomu čo on povie...
ak je to naozaj pravda, príde mi to dosť čudné, vlastne neviem, čo si o tom mám myslieť

nice202
1. mar 2014

@le_to tie flaky od spermii. Nuz, to je len tvoja domienka, ze to boli spermie. Sama pises, ze by to museli poslat na rozbor DNA, aby to potvrdili, ale nespravili to. cize nevies, ci to boli spermie, mohlo to byt cokolvek...nerobili rozbor DNA

juju
1. mar 2014

@le_to ale centra su anonymne, akoto ze ta nasiel? A preco ho ma prideleneho vylucne on a mozes ho vidiet len v jeho pritomnosti? Si pisala ze preto ze si cvok 😒 a to ti robili posudok? Ak ano tak sa odvolau a najma sa odvolaj proti rozhodnutiu aby dieta bolo len s otcom. Chod za nejakym dobrym pranikom. Staci na konzultaciu ze comsa este da. Ja by som umrela hrozou kebyze som n tvojom mieste a dieta s pedofilom a ja ho ahi nemozem vidiet. Ty sa ex bojis? Mas vobec comstratit? Urob pre syna vsetko. Kolko ma vobec rokov?

le_to
1. mar 2014

@nice202 nie som jasnovidka, takže neviem kto čo robil a kto čo nerobil

le_to
1. mar 2014

@juju našli ma policajti, ma ho prideleného, pretože si to tak vedel na súde zariadiť, nikto mi posudok nerobil, nemal dôkaz, že som alebo nie som cvok,
v jeho prítomnosti môžem byť so synom, pretože on to tak chcel, všetko musí byť tak ako on chce, iná možnosť neexistuje
odvolávala som sa a nepomohlo
manžela sa nebojím 🙄
nemám čo stratiť
syn má 4 roky

mininera
autor
1. mar 2014

@martavrazbova ďakujem za príspevok.A vôbec,že ste začali túto tému čítať.Bubinovci a Andrejka 77 vás uviedli na správnu mieru...😀 Fórum so začala ja.Teraz sa to však točí okolo inej pani z oveľa vážnejším problémom.Je mi to strašne ľúto...(ak je to ovšem pravda.)Mne síce tiež pár žien neverilo,dokonca mňa obvinili,že som úchyl!!!
My sme už v podstate za vodou...Ne v škôlke v poriadku.Chodí tam čo najmenej.Tento mesiac dokonca celý bola chorá.Inkriminovaná osôbka D sa s ňou nebaví a viem o tom,že jej matka ju dala zapísať do inej školy do 1.ročníka ZŠ.Čiže nám vcelku odľahlo,že s ňou nebude nasledujúcich 9 rokov.
Keďže sme sa v decembri presťahovali,spravili sme opatrenia a to do takej miery,aby dcéra bola zamestnaná kadejakými hrami a úlohami.Aby nemala šancu myslieť na tie nejaké veci.Nepozerá tv. pre dospelých.Navštevuje výtvarný a tanečný krúžok.A čo je dôležité...ja s mm nemáme akýkoĺvek styk,keď sú dievčatá doma.Ne kamoši a kamošky chodia k nám,no vždy sú pod dozorom.Nepripomíname jej to obdobie,ani ona nám.
S rodičmi(okrem D rodičov) týchto zainteresovaných detí vychádzame dobre,všetko sa vydiskutovalo,vysvetlilo.
☹ ☹ ... čo je však zarážajúce,že sa to s D "ťahá" ďalej.Od rodičov iných detí som sa dopočula,že mali podobné zážitky.Vypočula som si,ale viac sa do toho nemiešam,keďže už nejde o moje dieťa.Len toľko nakoniec,že sa táto ošemetná situácia bude riešiť už aj cez škôlku.Tak či onak,som rada,že som bola s mojou u psych.a viem,čo a ako robiť,aby sa to viac neopakovalo.Všetkým rodičom želám,aby ich ratolesti mali len a len krásne detstvo. 😉

martavrazbova
1. mar 2014

@mininera O - tak to som velmi rada! Drzim Vam palceky a zelam vsetko dobre! Marta

juju
1. mar 2014

@le_to ale stale nechapem ze ma ho on. Ved ako matka mas preferencne pravo a pokial nie musi byt na to dovod ale nie ze si to zela on. Preboha kde zijeme! To je strasne! Tak ho unes...ja neviem a odvolaj sa az do Strasburgu!

alice107
1. mar 2014

@digysa verim,ze by si bojovala a za svoje dieta.ale vies, sud zaujima len zaujem dietata, nie rodica. chapes,ako to myslim,ze?
sud vzdy posudzuje, co je v zaujme toho dietata v danom momente. to,ze ho matka chce mat pri sebe este nemusi znamenat,ze to pre dieta je ta najlepsia alternativa v danom momente. cize zodpovedny rodic sa na vec pozeraz z tejto perspektivy tiez. .

ako si spravne napisala, tak sud v rozhodnuti vzdy uvedie dovod zverenia dietata niektoremu z rodicov ci do nahradnej starostlivosti.
takze vsetko toto okolo toho pripadu su len spekulacie, pretoze dokazy sme nevideli. mame len subjektivne vyjadrenie jedneho z rodicov.

anexis
1. mar 2014

prepacte, ale 'le_to' mi velmi pripomina uzivatela 'svetlo' z azetovskeho forumu
ak to aj nieje ta ista osoba, obe maju podla mna schyzofreniu, alebo paranoju...s najvacsou pravdepodobnostou su umiestnene v nejakom psychiatrickom ustave a zrejme maju nastavenu nespravnu liecbu, kedze maju taketo vyplody fantazie...je to vlastne taky unik pred realitou
preto vam to tu nesedi, pretoze sa to nikdy nestalo, jedine v jej hlave bohuzial

filipal
1. mar 2014

este mi napada, ze prispievatelka podala uz privela trestnych oznameni.
podala ho na lekarku - pediatricku (este pred podozrenim na pedofiliu), podala ho na dedka, na nadriadeneho jej manzela, na manzela...zrejme prave tato skutocnost pomohla k tomu, ze na policii koncia ako neopodstnanene?
ak jedname s pacientkou, je mi luto. ale zase je väcsia sanca, ze dieta je v bezpeci.

hrasiak
1. mar 2014

@hameeda
@dadulko1
Damy, nesudte @le_to ked o tom nic neviete. Minuly rok v juni tu na MK bola podobna tema, tiez podobne damy sfukli danu matku, lebo si to vsetko podla nich vymyslela. Je lahke robit si usudky pred monitorom. Dana mamicka si vytvorila sukromnu skupinu s par ludmi, kde postupne pise, co sa deje - a nekeca, kedze niektore z tej skupiny sme osobne zainteresovane a uz sa nehrame na "nicky", ale "zijeme v realnom svete". A tiez to dodnes nie je vyriesene. Takze tu nepiste blbosti, neodsudzujte, lebo neviete, cim si @le_to prechadza. Ma dost starosti aj bez vasich blbych kecov. Potom sa necudujte, ked @le_to tu diskusiu tu ukonci a tiez sa presunie niekde do sukromnej skupiny...
Asi tolko.
Vsetkym Vam prajem, aby ste nikdy nic take nemuseli zazit na vlastnych detoch.

hrasiak
1. mar 2014

aha, takze @sandramary - zakladatelka podobnej (dnes uz zrusenej) temy z juna 2013 sa tu uz ohlasila, a kedze tych neveriacich v taketo zeny a veriacich v system statu je tu viac, tak realisti sa medzicasom presunu do sukromnej skupiny....
@sandramary toto si myslela tym, ze to nebol dobry napad ? reagovat tu ?

dadulko1
1. mar 2014

@hrasiak no neviem, kto ju tu súdil. normálne jej tu niekoľko ľudí písalo, chcelo pomôcť, no ona nič nevysvetlila, len útočila, takže načo tu písala, keď nechcela ozrejmiť dôležité veci, na ktoré sme sa jej pýtali. tak si tam v tej súkromnej téme diskutujte, pomáhajte, ale asi zbytočne, keď jej manžel má kontakty všade, a kadekoho podplateného, a možno aj niekoho na koníku, takže pozor na to.

hrasiak
1. mar 2014

@dadulko1 prave preto, ze nevies, kto vsetko je na MK, tak nemozes pisat konkretnosti takto do verejnej temy - to sa VZDY obrati na zle. Nevyjadrila som sa spravne, neslo o "sudenie", ale o to, ze od urciteho momentu tu zacali na jej adresu prevazovat prispevky v zmysle, ze je to blbost, ze si to vymyslela, a co skryva a pod. Lenze toto je VEREJNA tema, tak tu nikto normalny konkretne veci pisat nebude.
Co sa tyka pomoci, tak @le_to sme zatial nepomohli (kedze sa to tu riesi len 2 dni), ale verim, ze @sandramary ano (a nemyslim len pisanim na MK). Hoci aj jej pripad je stale v rieseni, a to uz ubehlo dobrych 8 mesiacov.