icon

Dieťa má 10 mesiacov a nechce jesť po chorobe: Čo robiť?

dionnikolas3
Včera o 05:36

Dobre ranko chcem sa poziadat o radu ked ste maly raky pripad moj syn bol chory ma len 10 mesiacov a mal horycky nad 40 stupňou a kaslal normalne horel tak tak som snim bežala na pohotovost teploty mal 3 dni a povedali ze mal infekciu dychacis ciest ale odvtedy uz nechce jest je to uz piaty den berieme antibiotika pije ale neje ziadna potrava som zufala velmi my schudol co mam robit ?

anonym_d54cb8
Včera o 05:52

V dome ešte stále treba kúriť a poriadne obliekať. Keď deti behajú takmer holé po dedine, prenesú na mladšieho hocičo. Malý je ešte dojčený? Podpor imunitu všetkým deťom. Vitamíny, ovocie, zdravá strava. Keď je teraz na ATB, mal vysoké teploty, nechutí mu jesť, to je normálne. Len mu dávaj polievku a veľa tekutín. Skús detské ovocné príkrmy, to deti väčšinou zjedia.

andrea_82
Včera o 07:28

Pocas choroby nechuti jest ani mne, to je normalne. Z antibiotik mu moze byt aj tazko od zaludka.

anonym_7b2ae0
Včera o 07:31

Aspoň mlieko?

marianarem
Včera o 07:36

@dionnikolas3 Ked pije, skus davat aspon kaloricke napoje - jablkovu stavu, bananovy koktejl (z um alebo ryzoveho/ovseneho mlieka), vyvar alebo riedku polievku a podobne.

anavixy
Včera o 12:11

A co pije, snad UM (ak nie mm), ci nie?

ankare
Včera o 12:20

@dionnikolas3 daj tomu čas. Hlavne, že pije. Ak dojčis, v materskom mlieku má všetko, čo potrebuje. Neboj, on sa rozpapa. Skoré uzdravenie!