Dieťa na verejnom záchode
Ahojte, asi hystericim a stresujem. Boli sme na ihrisku, vedľa je taky pub. Sedelo tam docela dosť ľudí popíjali pivka, kofoly.. bola som tam so 4 ročnou a jej kamoškami 4, 8, 10 rocne a ich mamou. Oni išli hrať schovavacku. Išli sa schovať za kopec. Tak som ich išla pozrieť nech to mam pod kontrolu. Kým som tam dobehla oni boli v tom pube. Asi išli kúpiť zmrzlinu, som myslela. Keď vyšli tak hovorili ze Diana bola cikat. No ja malý infarkt. Tak som jej hneď vysvetlila, že keď bude treba na wc ma mne povedať a nie kamoskam. Ze nemôže sadat na wc ze tam bolo veľa ľudí...
Dovolenka Bulharsko 2015 - vnútrozemie mimo pláži, samý bordel a hnus, nejaký pub to bol keď sa muselo.
@carter30 človek by len potom hysterčil keď mu dieta oznámi ze bolo cikat😂😂😂😂
Už dávnejšie som videla dokument o verejných toaletách, prišli tam s takou tou lampou, čo ukazuje v inom spektre znečistenie. To ste mali vidieť , cakance po celých stenách. A ešte tam došli na to, že papierové utierky sú naj, oproti tomu fenu na ruky, alebo uteráku. Ale inak , niekedy ma prekvapuje, keď ľudia jedia rukami jedlo a predtým chytali všetko možné, alebo ešte dieťa oblize zábradlie, to som ja hodila mierny šok. 🙂
Tak asi záleží, aký pub to bol a nie je verejné wc ako verejné wc. Do tých mestských verejných (bez podniku) by som ani nevkročila. Ale bola som už aj na takých, ktoré boli zdobené Swarovski kryštálmi a čistotu tam bolo vidno aj cítiť.

Top téma dnes😂😂😂😂