Dieťa plače, má horúčku a neciká

ni_pe
19. máj 2013

Ahojte, boli sme v nemocke s bronchitidou, pustili nas domov a hned na 2.den zacal vracat a prehanalo ho. na pohotovosti nam povedali, ze nieco chytil na oddeleni. Dali nam dietu,ale - stale ma horucky 38 aj viac a co sa mi nepaci, i ked pije, vobec necika. A Nevie spat, len mrnci a musim ho vlacht na rukach. Ma rok. Preco necika,ked pije? Preco neustupuje teplota? preco tak place? nestretli ste sa s tym?

januliku
20. máj 2013

@ni_pe Na pohotovost by som sa nespoliehala. Urcite by som sla k pedine a ziadala crp. To, ze necika, urcite nie je ok, ani ta teplota. Drzim palce.

moon1979
20. máj 2013

@ni_pe chod k pediatrovi ... v poriadku to nie je určite ...

tea333
20. máj 2013

@ni_pe hned k lekarovi. ked necika je to nebezpecne

prasiatko30
20. máj 2013

@ni_pe kolko uz necika? treba ist za doktorom a to velmi rychlo

zaria611
20. máj 2013

Urcite rychlo k lekarke , ak necika je zrejme dehydrovany. Nam kazala davat fatru alebo budisku co ma viac soli aby jej to udrzalo vodu v tele , co bol problem lebo mala bublinky neznasa, ale nejak som to do nej dostala. A jest nam kazala mrkvu s ryzou a slane tycinky. Kvoli tej soli. Ale urcite by somisla hned k lekarke ak necika

sisaha
20. máj 2013

@ni_pe okamzite naspäť do nemocnice.

ni_pe
autor
21. máj 2013

@sisaha
@zaria611
@januliku
@prasiatko30
@tea333
@januliku
@moon1979 dakujem dievcata, boli sme u Dr., bol dehydrovany, uz cika trosku, nie vela, ale aspon cika, este ho prehana, ale uz nevracka, zajtra ideme na kontrolu, tak uvidime.

prasiatko30
21. máj 2013

@ni_pe nech sa rychlo uzdravi drobcek maly hlavne sa do neho snaz dostat tekutiny - citronovu vodu s cukrom =limonadu, iontove napoje riedene a podobne snaz sa najst nieco co mu bude chutit

terina25
21. máj 2013

@ni_pe neviem,či ti lekárka povedala,ale ak ti syn aj vracia,tak netreba dávať vodu piť z pohára alebo z fľaše,ale len po lyžičkách.a dávať každých 5 min.moje deti to mali tiež-obaja vracali+hnačkovali.proti vracaniu im pichli injekciu,aby prestali vracať.a na hnačku samozrejme diéta-piškoty,sucháre,banány,horká čokoláda.čo som sa čudovala,tak mi odporučili aj soletky príp.chrumky.čo deti zbožňovali bolo,keď som im pokrájala banán a poliala horkou čokoládou - mňam 😉 a samozrejme veľa tekutiny - čistá voda ,čierny čaj.niekto vraví,že je dobrá aj coca cola na hnačku-ale len trochu.musíš dávať piť,lebo tými hnačkami stráca veľa tekutín.dávaj menej,ale často.držím palce.

minyminy
13. nov 2023

@ni_pe ahoj viem ze stara tema ale ako dlho necikal? Vdaka