icon

Dieťa sa najedlo zubnej pasty Vademecum 0 - 6 rokov

4. apr 2022

Ked som odbehla pozeral Tv,tak ked som sa vratila,si pochutnaval...Tak nebolo takm uz uplne vela,ale zmizlo trocha...Stalo sa Vam to uz?Mavam to mimo dosah,nonejak spm to zabudla odlozit hned...

autor
4. apr 2022

4rocne

mirkava
4. apr 2022

Pokiaľ to nebola celá tuba, tak si myslím ze sa nič nestane... sleduj ho

amelia89
4. apr 2022

Obsahuje fluoridy? Ak ano tak ho sleduj, ale toxicka by bola az cela tuba asi.
(a to sa stane proste, netrap sa ☺️)

autor
4. apr 2022

@amelia89 obsahuje

amelia89
4. apr 2022

No tak ako pisem- toxicka by bola pre male dieta uplne cela tuba takze by som sa nestresovala z toho. Myslim ze vela deti zje pastu a su v poriadku. Ak by mu bolo zle tak ti to urcite povie ale z tej trocha pasty to nebude nič hrozne

autor
4. apr 2022

@amelia89 joj,dugam.Nerozprava este moc,ale snad toho nebolo tolko.Tak ako pises

mer12
4. apr 2022

Vademecum 0-6 rokov by nemala obsahovať fluoridy, včera som ju kupovala pre svojho, keď máme teda tu istú

andrea_82
4. apr 2022

nič mu nebude, my sme malému synovi bežne umývali zuby tak, že si pusu nevypláchol, kým to ešte nevedel. Detská lekárka vravela, že je to OK.

amelia89
4. apr 2022

@andrea_82 no vsak tak to robime vsetci 😅 a preto sa odporuca zrnko ryze- ona sa pyta ci sa moze nieco stat ked zje vacsie mnozstvo - ano mohlo by sa ale len keby to bola vacsia cast tuby

andrea_82
4. apr 2022

@amelia89 napísala, že zmizlo "trocha". Podľa toho ťažko povedať, koľko toho vlastne zjedol.

hama007
4. apr 2022

Pýtaš sa či ešte mu dať ešte jesť, či je dosť sýty alebo že či mu to uškodí? 😂 Ale nie... Nič mu nebude. Aj ja som jedla pasty keď som bola malá a nie málo. Tu som. Zatiaľ mi nič nie je 😂👌

autor
4. apr 2022

@hama007
😁

autor
4. apr 2022

@mer12 na tej nasej je pisany level odporucany lekarmi

autor
4. apr 2022
mer12
4. apr 2022

Hej hej pozerám teraz,že je ešte iná ako tá čo som kúpila ja, moja bez F isto, tak sa ospravedlňujem 🙂 a určite sa nič nestalo, je treba oveľa väčšine mnozstvo fluoridu na nejakú otravu, v tých detských je ho menej ako v tých pre dospelých, podľa mňa bude ok

monicka976
4. apr 2022

Mne ked drobec odjedol z teloveho mlieka pre pokoj duse som zavolala na toxikologicku linku 0911166066, velmi mily pristup a budes si ista ze je vsetko ok

autor
4. apr 2022

@monicka976 vdaka