Zmiznutie príznakov tehotenstva: Je to normálne?
Baby doteraz ma boleli prsia teraz to úplne zmizlo dnes mi už nebolo vôbec zle …… ake máte skúsenosti zmizli vám príznaky a bolo všetko Oki alebo to môže byt potrat ? Ďakujem
Celých 9 mesiacov sa nebudeš cítiť rovnako každý deň.Niektore dni budú horšie,budeš unavená,bude bolieť raz jedno ,raz druhé , iné dni sa budeš cítiť akoby si tehotná ani nebola .
@anonym_autor Ano zmizli. Prsia boleli len orve tyzdne, nevolnosti som mala len v prvom trimestri. Je to normalne. Tiez v tom prvom trimestri to bolo obcas tak, ze sa priznaky stratili na par dni a potom sa vratili.
@anonym_autor a v ktorom tyzdni by si mala byt ? Mas tehu potvrdene gynekologom ?
@anonym_autor a v ktorom tyzdni by si mala byt ? Mas tehu potvrdene gynekologom ?
@anonym_c86428 9+2 bola som 7+5 u lekára všetko bolo Oki … len mi to pride také divne že od začiatku ma veľmi boleli prsia teraz to kleslo úplne a zle mi už tiež neni
@anonym_c86428 9+2 bola som 7+5 u lekára všetko bolo Oki … len mi to pride také divne že od začiatku ma veľmi boleli prsia teraz to kleslo úplne a zle mi už tiež neni
@anonym_autor nemyslim si, že by to znamenalo potrat, ten bycsa prejavoval asi trosku inak.. skor by som bola rada, je mi fajn, niektoré tehotne maju ukazkové tehotenstvo, ze okrem rastuceho bruska ani nevedia ze su v tom, a ine objimalo wc misu 24/7

@anonym_autor nepanikar. Telo si zvyklo. Ja som napriklad mala bolestive prsia prvy tyzden tehotenstva a to bol jediny moj priznak, ziadne zvracanie, nebolo mi zle ani nic. No a dnes som v 29tt, cize 3.trimester a stale cakam, kedy teda mi zacne byt tazko, alebo zacnem byt zadychana, opuchnuta ci unavena a stale nic 😃. Im the lucky one.
Takze bud v pohode, nemysli hned na najhorsie. Kazda zena to preziva inak a nemusi ti byt teraz cely trimester zle 😉