Dieťa zjedlo štuplík na zapínanie/vypínanie pera
Ahojte môj syn 2 ročný pravdepodobne zjedol ten stuplik cca 1 CM ktorým zapinate a vypínate pero....
Išla som len zamiešať polievku a pero rozobraté.. 🥹
Celú izbu som dala hore nohami len aby som to našla... 🥹 Samozrejme som volala na toxikológia a detskú pohotovosť kde mi povedali že to nieje ostre a veľké takže by to mal vykakať
Som zúfalá 🥹🥹
@koniarova dakujem ti,bodaj by si mala pravdu 🥹
kym to nie je ostre a niesu to magneticke gulicky, tak jej svet v poriadku.
@veronika356_ s najvacsou pravdepodobnostou to ani nezjedol, len je to dobre zasite. Ale ak by sj, nic mu nebude
@veronika356_ neboj. Určite mám pravdu. Aj keby ho zjedol, obalí sa v čreve a vykaká. Základ je, že to nevdýchol.
Toxikologiu?🤔
@kittykat22 ďakujem.🫶
@lindusss2016 vôbec neviem kde to dal za tých pár sekúnd pozrela som všade 🙁
@koniarova
Uff áno to máš pravdu 🙁
@really8 áno
Prečo sa pýtaš?.je to linka ktorá funguje 24hodin nonstop
@veronika356_ neviem teda ci som blba ale na nete pisu: poskytuje telefonické konzultácie lekárom pri akútnych intoxikáciách liekmi, chemikáliami, priemyslovými prípravkami, hubami, rastlinami, drogami a živočíšnymi toxínmi. Podáva informácie o zložení, farmakokinetike, farmakodynamike, toxicite a symptómoch pri otrave jednotlivými noxami a súčasne odporúča vhodnú terapiu.
Informácie poskytuje aj iným zdravotníckym pracovníkom a laickej verejnosti.
Vrchnak z pera je prosim ta huba? Droga? Liek? Chemikalia alebo ktore z uvedeneho?
Dobre si urobila, že si zavolala, radšej zbytočne, ako si potom niečo vyčítať ... ja by som skôr volala na pohotovosť, no volala si na toxikológiu ... je to OK ... za mňa, dieťatko ak to aj spapalo, vykaká to.
@veronika356_
@really8 Tak matka v strese a Ty do nej ešte kopneš ... no a čo, tak volala na toxikológiu ... ušetri si tieto teoretické kecy.
@really8 mne tak odporúčala sama doktorka z nemocnice že pre svoj kľud si tam mám zavolať.a tam mi povedali že s takýmito vecami im ľudia volajú a dokonca aj s kamienkami...tie tiež nie sú žiadne chemikálie ale tým že sa zaoberajú takýmito vecami tak veľa x vedia toho rodiča uistiť že to nieje života nebezpečné.
@dzulli1980 ako prvé som volala na detskú pohotovosť ako som písala aj v príspevku.
@dzulli1980 to je v poriadku nevadí...
Ďakujem 🫶
@dzulli1980 ooo moralistka. Tak sorry. No tak kludne volajme aj na ocne, aj na 112 aj vsade. Sak na to tie linky su ne...
@veronika356_ divna doktorka. To ze tam ludia volaju neznamena ze je to nutne/vhodne. Ale sak ok
@really8 je to tvoj názor... Ja som si tu pýtala názor na to či má niekto s tým skúsenosť a že ma to trápi že k tomu došlo ...nie aby niekto sudil či moje volanie bolo vhodné alebo nutné
@veronika356_ v kazdom pripade, krpec bude v poriadku a neboj, zvyknes si na ten stres casom 😁 vsetky sme take niekedy boli, zlepsi sa to 🙏
@lindusss2016 ďakujem ti 🫶🫶
Uz si obvolala vsetkych kompetentnych takze nic noveho sa tu nedozvies. Vykaka a bude klud
@veronika356_ ja som tak zjedla ako dieťa aj som ho vykakala... Klido pido
@veronika356_ ja som zjedla ako malá zlatú náušnicu, vyšla von krásne vyčistená 😁
@veronika356_ ked ides s kozou na trh musis pocitat s tym ze nie vsetci sa budu chovat ako si prajes. Navyse doktorka aj na toxikologii ti povedali ze to vykaka a este ti nestaci a ides sa dalej pytat sem. Kolko nazorov treba? Skusis aj biely dom? Chapem ze si sa vystrasila a clovek ma vtedy posunute vnimanie ale nemusis za to prskat ked ti to niekto povie. Peace
@really8 akože na koho prskam? A hej skúsila som aj biely dom 🙂
@mabenn som za to platena takze dost
@veronika356_ a tam co povedali?
@really8 si tam zavolaj aj ty a zistíš..fakt mimo si prepáč 🙂
@veronika356_ uz je to nuda s tebou veronika.
@really8 ty si fakt divný človek 😅vidno že nemáš čo robit
Nájdi si iné témy tu na konikovi a píš od veci
Nech sa viacerí ľudia pozastavia nad tebou
..🫣

Vykaká. Nádych, výdych.